Ανδρομέδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Ανδρομέδα
Γεια σου και εσενα!
Γεια σου Ανδρομέδα
Καλημερα σε ολους και παλι!!!η πρώτη γνωριμια μεσω του σαιτ και ο πρωτος πουτσος επεσε..ευχαριστω πολυ τον καυλιαρη που περασαμε λιγες αλλα ωραίες ωρες μαζι...ηταν ολα ομορφα...περιμενω και αλλους χανιωτες-κρητικους που ερχονται χανια-επισκεπτες μηνυμα για ωραιο σεξακι...για οσους θελουν παθητικο κωλαρακι ξυρισμενο ετοιμο και φιλοξενο...επαναλαμβανω δεν ειμαι θηλυπρεπης...αλλα στο κρεβατι φοραω πολλες φορες γυναικεια και ειμαι καλο και παθητικό πουτανακι!!Καλημερα στις φιλες και στα αγορια..βρισκομαι Χανια...οποιος αρρενωπος,εχεμυθος 25-50 ετων και πανω απ όλα 100% ενεργητικος απο Χανιά γουσταρει να περασουμε καλα θα χαρω να επικοινωνησει με πμ να τα πουμε αρχικα..δεν ειμαι θηλυπρεπης ειμαι ομως εντελως θηλυκης ψυχολογιας στο σεξ,1000(χιλια)% παθητικος, ξυριζομαι και φοραω και κανα εσωρουχακι γυναικειο με ευχαριστηση..παντα καθαρα,εχεμυθα και εννοειται για την καυλα μας και μονο..
είδα φώτο σου είσαι μέσα στην καύλα να ξέρεις.....Ενα βιντεάκι μου , που χύνω! ελπιζω να σας αρέσει!
[xhamster]]
Ενα βιντεάκι μου , που χύνω! ελπιζω να σας αρέσει!
[xhamster]]
Δες pmΚαλημερα στα αγορια μουυυ.... τι λετε για σημερα?
Χύσαμε κι εμείς μαζί σου!Ενα βιντεάκι μου , που χύνω! ελπιζω να σας αρέσει!
[xhamster]]
Μωράκι πότε θα σε δούμε από κοντά ?Καλημερα στα αγορια μουυυ.... τι λετε για σημερα?
Beautycrossgurl
Υπάρχει καμία cross που να δέχεται πόδι στον πρωκτό της,όσο αντέχει.