se πια πόλη είναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ksiris24
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Κόρινθο γιατί??se πια πόλη είναι;
Διαγραμμένο μέλος 185380
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Footfisting! μμμ.. καυλα πρεπει να ειναι.. θα ηθελα να δοκιμασω.πως το βλέπεις?
Οφειλω να ενημερωσω οτι στρειτ δεν παει ουτε με αντρες,ουτε με αγοριτσια,ουτε με κροσακια ουτε τρανς.Καποιος που θα παει με αρσενικου γενους ανθρωπο για δοκιμη,εχει τασεις ομοφυλοφιλιας η αμφισεξουαλισμου.Γενικα την ψαχνει τη φαση.Μη σας παραμυθιαζουν οτιτο παιζουν αντρακλες κ γαμανε πουστρακια.Αδερφες ειναι και οι κωλομπαραδες.Απλα κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν.Ο καθενας εχει την σεξουαλικοτητα του,ο καθενας μπορει να δοκιμαζει το ιδιο φυλο το αντιθετο ανα διαστηματα,διχως αυτο να του καθοριζει το γενος,ανδρας παει με ανδρα δεν τον κανει γκει αν απλα το κανε για τη δοκιμη,το λεω αυτο για να πω οτι δεν ειμαι κομπλας με αυτα,απο κει και περα ,οι τρανς κοπελες παντα ταλαιπωρειστε να σας αποδεχτουν ως θυληκα,ετσι γκει ανδρες παιζουν μαζι σας και σας μπερδευουν,στρειτ που μετα κανουν οτι δεν σας ξερουν,αναγνωριζω οτι το γενος σας ειναι πονεμενο,ωστοσο το ιδιο δυσκολο ισως ειναι για εναν στρειτ να γινει αποδεκτος οταν πηγαινει με τρανσ ως οντως στρειτ,για εναν στρειτ ειναι πρακτικα αδυνατον να γνωρισει μια τρανσ κοπελα και να κρατησει σχεση μαζι της,και οι δυο πλευρες τρωγονται και δεν αναγνωριζουν ειτε ο ανδρας την αλλη σαν κοπελα ειτε η κοπελα τον ανδρα ως ανδρα αν οντως τον βρηκε και δεν επεσε παλι σε κρυφο γκει,εν ολιγοις ειμαστε σε ενα φετιχ φορουμ,αλλα πισω απο αυτο ειναι ανθρωποι και γω περαν της δουλειας παρακαλω τις κοπελες να μαθουν τι ειναι αληθινος ανδρας και να μην δεχονται κατι διαφορετικο στη προσωπικη τους ζωη και να μην νευριαζουν αν ο αλλος επελεξε τη ταδε περιοδο τρανσ κοπελα ειδικα 'tranny chaser' insult,ειναι ενα κειμενο που θα κριθει απολυτως λαθος απο ατομα του "καθαρα" στρειτ φορυμ,αλλα εμενα ο στοχος μου ειναι να αγγιξω τις τρανς κοπελες εδω μεσα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
μούτρο έχεις αυταπάτεςΟ καθενας εχει την σεξουαλικοτητα του,ο καθενας μπορει να δοκιμαζει το ιδιο φυλο το αντιθετο ανα διαστηματα,διχως αυτο να του καθοριζει το γενος,ανδρας παει με ανδρα δεν τον κανει γκει αν απλα το κανε για τη δοκιμη,το λεω αυτο για να πω οτι δεν ειμαι κομπλας με αυτα,απο κει και περα ,οι τρανς κοπελες παντα ταλαιπωρειστε να σας αποδεχτουν ως θυληκα,ετσι γκει ανδρες παιζουν μαζι σας και σας μπερδευουν,στρειτ που μετα κανουν οτι δεν σας ξερουν,αναγνωριζω οτι το γενος σας ειναι πονεμενο,ωστοσο το ιδιο δυσκολο ισως ειναι για εναν στρειτ να γινει αποδεκτος οταν πηγαινει με τρανσ ως οντως στρειτ,για εναν στρειτ ειναι πρακτικα αδυνατον να γνωρισει μια τρανσ κοπελα και να κρατησει σχεση μαζι της,και οι δυο πλευρες τρωγονται και δεν αναγνωριζουν ειτε ο ανδρας την αλλη σαν κοπελα ειτε η κοπελα τον ανδρα ως ανδρα αν οντως τον βρηκε και δεν επεσε παλι σε κρυφο γκει,εν ολιγοις ειμαστε σε ενα φετιχ φορουμ,αλλα πισω απο αυτο ειναι ανθρωποι και γω περαν της δουλειας παρακαλω τις κοπελες να μαθουν τι ειναι αληθινος ανδρας και να μην δεχονται κατι διαφορετικο στη προσωπικη τους ζωη και να μην νευριαζουν αν ο αλλος επελεξε τη ταδε περιοδο τρανσ κοπελα ειδικα 'tranny chaser' insult,ειναι ενα κειμενο που θα κριθει απολυτως λαθος απο ατομα του "καθαρα" στρειτ φορυμ,αλλα εμενα ο στοχος μου ειναι να αγγιξω τις τρανς κοπελες εδω μεσα.
Kassie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2018
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
όχι αλλά το άνοιγα..
new3xperience
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
καλώς την
Παιδια μακρυα απο αυτη:
Δωσαμε ραντεβου και πανω που ημουν στα μισα του δρομου για το σπιτι της, μου στελνει μηνυμα: "Ακυρο, κατι προεκυψε"
Το πιο αστειο της υποθεσης ομως ειναι γραφει:
Όποιος αργή στα ραντεβού του η δεν έρχεται θα γίνεται μπλοκ! Σεβαστείτε των χρόνο μου όπως κάνω κ εγώ με των δικό σας!
Δωσαμε ραντεβου και πανω που ημουν στα μισα του δρομου για το σπιτι της, μου στελνει μηνυμα: "Ακυρο, κατι προεκυψε"
Όποιος αργή στα ραντεβού του η δεν έρχεται θα γίνεται μπλοκ! Σεβαστείτε των χρόνο μου όπως κάνω κ εγώ με των δικό σας!
Διαγραμμένο μέλος 192995
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
γεια σας ζηταω μια επ κροσσ ξερετε καμια?ευχαριστω
kolaraki_gia_olous
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
οποιος θελει ας στειλει πμ
KingGogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Που χαθηκε αυτη η ψυχη? την ειχα παρει πριν πολλα χρονιαΠαιδια μακρυα απο αυτη:
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
γεια σας και απο εμενα
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα σε όλους επέστρεψα και εγώ Αθήνα οπότε σας περιμένω από αύριο στο χώρο μου με πολυ τρέλα και καύλα .
Καλως την!!!