You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sailorman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2008
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Κάβλα τα μωρά....
Αλλα ρε συναγωνιστές οταν τους στέλνεις pm για επικοινωνία και πεταιτέρω φάση εξαφανιζόλ....Θελουν πούτσα για δε θέλου ....
Αλλα ρε συναγωνιστές οταν τους στέλνεις pm για επικοινωνία και πεταιτέρω φάση εξαφανιζόλ....Θελουν πούτσα για δε θέλου ....
Psol78
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Psol78
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Κωλαρα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=61865.0;attach=1145416;image[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=61865.0;attach=1146041;image[/img[/URL]]
Καλησπέρα και απο εμένα! ελληνογερμανίδα τραβεστί , ζω και μεγαλωσα στην γερμάνια , και ερχομαι 1-2 φορές τον χρόνο στην ελλάδα! αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτογραφίες μου , (εχω αρκετες στον λογαριασμο μου στο xhamster)
Καλημερα καλως ηρθες! Το link στο Xhamster για να δουμε φωτο σου... Οταν ερχεσαι Ελλαδα σε ποια πολη ,Αθηνα μονο?Καλησπέρα και απο εμένα! ελληνογερμανίδα τραβεστί , ζω και μεγαλωσα στην γερμάνια , και ερχομαι 1-2 φορές τον χρόνο στην ελλάδα! αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτογραφίες μου , (εχω αρκετες στον λογαριασμο μου στο xhamster)
Ανδρομέδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημερα καλως ηρθες! Το link στο Xhamster για να δουμε φωτο σου... Οταν ερχεσαι Ελλαδα σε ποια πολη ,Αθηνα μονο?
Καλησπέρα , ναι μόνο Αθήνα , εδω ειναι το προφιλ μου στο xhamster.
Ανδρομέδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στις φιλες και στα αγορια..βρισκομαι Χανια...οποιος αρρενωπος,εχεμυθος 25-50 ετων και πανω απ όλα 100% ενεργητικος απο Χανιά γουσταρει να περασουμε καλα θα χαρω να επικοινωνησει με πμ να τα πουμε αρχικα..δεν ειμαι θηλυπρεπης ειμαι ομως εντελως θηλυκης ψυχολογιας στο σεξ,1000(χιλια)% παθητικος, ξυριζομαι και φοραω και κανα εσωρουχακι γυναικειο με ευχαριστηση..παντα καθαρα,εχεμυθα και εννοειται για την καυλα μας και μονο..
Donzouan12
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Ανδρομεδα πως θα μπορουσαμε να μιλησουμε και πιο prive;
sailorman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2008
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Τούμπανο η Νάσια
pou eisai mwraki ?Γεια σας αγορια μουυυ....
Δυστυχως δεν εχω λαβει ακομα καποιο πμ απο χανιωτη η γενικοτερα αντρα στα Χανιά που να θελει σεξ...θα χαρω να τα πουμε με καποιους απο σας...ειμαι 29,175 λεπτος απλα οχι θηλυπρεπης απο στατς...στο κρεβατι ειμαι πιο θηλυκο ομως απο πολλες γκομενες και λατρευω τους ωραιους και προικισμενους αντρες...παντα με σοβαροτητα,προφυλαξη και εχεμυθεια..!Καλημερα στις φιλες και στα αγορια..βρισκομαι Χανια...οποιος αρρενωπος,εχεμυθος 25-50 ετων και πανω απ όλα 100% ενεργητικος απο Χανιά γουσταρει να περασουμε καλα θα χαρω να επικοινωνησει με πμ να τα πουμε αρχικα..δεν ειμαι θηλυπρεπης ειμαι ομως εντελως θηλυκης ψυχολογιας στο σεξ,1000(χιλια)% παθητικος, ξυριζομαι και φοραω και κανα εσωρουχακι γυναικειο με ευχαριστηση..παντα καθαρα,εχεμυθα και εννοειται για την καυλα μας και μονο..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τα χανια εχουν πληθυσμο 200.000Δυστυχως δεν εχω λαβει ακομα καποιο πμ απο χανιωτη η γενικοτερα αντρα στα Χανιά που να θελει σεξ...θα χαρω να τα πουμε με καποιους απο σας...ειμαι 29,175 λεπτος απλα οχι θηλυπρεπης απο στατς...στο κρεβατι ειμαι πιο θηλυκο ομως απο πολλες γκομενες και λατρευω τους ωραιους και προικισμενους αντρες...παντα με σοβαροτητα,προφυλαξη και εχεμυθεια..!
απο αυτους αντρες ειναι 100.000
απο αυτους ελευθεροι (χωρις συζυγο-σχεση) ειναι 20.000
απο αυτους μπουρδελιαριδες ειναι οι 200
απο αυτους μπαινουν στο σαητ για ενημερωση ή χαβαλε οι 20
τι σε κανει να πιστευεις πως απο αυτους τους 20 μπουρδελιαριδες χανιωτες που μπαινουν εδω , υπαρχει 1 μπαϊσεξουαλ για να ενδιαφερθει για σενα?
Πρωτον αναφερω καπου οτι εχω προβλημα αν με γαμησει καποιος και απο αλλο διαμερισμα της Κρητης ,η ακομα και οχι ντόπιος;;κι εγω δεν ειμαι ντοπιος ουτως η αλλος για καποιο διαστημα θα ειμαι εδω..τα χανια εχουν πληθυσμο 200.000
απο αυτους αντρες ειναι 100.000
απο αυτους ελευθεροι (χωρις συζυγο-σχεση) ειναι 20.000
απο αυτους μπουρδελιαριδες ειναι οι 200
απο αυτους μπαινουν στο σαητ για ενημερωση ή χαβαλε οι 20
τι σε κανει να πιστευεις πως απο αυτους τους 20 μπουρδελιαριδες χανιωτες που μπαινουν εδω , υπαρχει 1 μπαϊσεξουαλ για να ενδιαφερθει για σενα?
Δευτερον βλεπεις να αναφερω καπου οτι δεν ψαχνω παντρεμενους η δεσμευμενους;;γαμησι θελω και να περασει καλα κι αυτος κι εγω..οχι σχεση και αποκλειστικοτητα..
Και τριτον ποιος ειπε οτι ψαχνω bi;;οχι οτι ουσιαστικα δεν ειναι bi καποιος που θα ρθει μαζι μου...αλλα η φιλοσοφια που ψαχνω ειναι ο ενεργητικός κωλομπαρας που θα με γαμησει,θα τον ευχαριστησω...
Καλημερα γλυκε μου!!!