Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμένα! ελληνογερμανίδα τραβεστί , ζω και μεγαλωσα στην γερμάνια , και ερχομαι 1-2 φορές τον χρόνο στην ελλάδα! αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτογραφίες μου , (εχω αρκετες στον λογαριασμο μου στο xhamster)

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Κάβλα τα μωρά....
Αλλα ρε συναγωνιστές οταν τους στέλνεις pm για επικοινωνία και πεταιτέρω φάση εξαφανιζόλ....Θελουν πούτσα για δε θέλου ....

Psol78

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2018
Like
291
Πόντοι
21

Καυλα!!!  :bigdick:

:takethis:  :fuck2:

index.php

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμένα! ελληνογερμανίδα τραβεστί , ζω και μεγαλωσα στην γερμάνια , και ερχομαι 1-2 φορές τον χρόνο στην ελλάδα! αν θελετε μπορω να ποσταρω και φωτογραφίες μου , (εχω αρκετες στον λογαριασμο μου στο xhamster)
Καλημερα καλως ηρθες! Το link στο Xhamster για να δουμε φωτο σου... Οταν ερχεσαι Ελλαδα σε ποια πολη ,Αθηνα μονο?

Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
βάζω και εδω κάοποιες φωτογραφίες μου!

Συνημμένα

• 222_1000.jpg
    222_1000.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 160_1000.jpg
    160_1000.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 290_1000.jpg
    290_1000.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 701_1000.jpg
    701_1000.jpg
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 908_1000.jpg
    908_1000.jpg
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 38

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Καλημερα στις φιλες και στα αγορια..βρισκομαι Χανια...οποιος αρρενωπος,εχεμυθος 25-50 ετων και πανω απ όλα 100% ενεργητικος απο Χανιά γουσταρει να περασουμε καλα θα χαρω να επικοινωνησει με πμ να τα πουμε αρχικα..δεν ειμαι θηλυπρεπης ειμαι ομως εντελως θηλυκης ψυχολογιας στο σεξ,1000(χιλια)% παθητικος, ξυριζομαι και φοραω και κανα εσωρουχακι γυναικειο με ευχαριστηση..παντα καθαρα,εχεμυθα και εννοειται για την καυλα μας και μονο..

Donzouan12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Ανδρομεδα πως θα μπορουσαμε να μιλησουμε και πιο prive;

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Καλημερα στις φιλες και στα αγορια..βρισκομαι Χανια...οποιος αρρενωπος,εχεμυθος 25-50 ετων και πανω απ όλα 100% ενεργητικος απο Χανιά γουσταρει να περασουμε καλα θα χαρω να επικοινωνησει με πμ να τα πουμε αρχικα..δεν ειμαι θηλυπρεπης ειμαι ομως εντελως θηλυκης ψυχολογιας στο σεξ,1000(χιλια)% παθητικος, ξυριζομαι και φοραω και κανα εσωρουχακι γυναικειο με ευχαριστηση..παντα καθαρα,εχεμυθα και εννοειται για την καυλα μας και μονο..
Δυστυχως δεν εχω λαβει ακομα καποιο πμ απο χανιωτη η γενικοτερα αντρα στα Χανιά που να θελει σεξ...θα χαρω να τα πουμε με καποιους απο σας...ειμαι 29,175 λεπτος απλα οχι θηλυπρεπης απο στατς...στο κρεβατι ειμαι πιο θηλυκο ομως απο πολλες γκομενες και λατρευω τους ωραιους και προικισμενους αντρες...παντα με σοβαροτητα,προφυλαξη και εχεμυθεια..!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δυστυχως δεν εχω λαβει ακομα καποιο πμ απο χανιωτη η γενικοτερα αντρα στα Χανιά που να θελει σεξ...θα χαρω να τα πουμε με καποιους απο σας...ειμαι 29,175 λεπτος απλα οχι θηλυπρεπης απο στατς...στο κρεβατι ειμαι πιο θηλυκο ομως απο πολλες γκομενες και λατρευω τους ωραιους και προικισμενους αντρες...παντα με σοβαροτητα,προφυλαξη και εχεμυθεια..!
τα χανια εχουν πληθυσμο 200.000
απο αυτους αντρες ειναι 100.000
απο αυτους ελευθεροι (χωρις συζυγο-σχεση) ειναι 20.000
απο αυτους μπουρδελιαριδες ειναι οι 200
απο αυτους μπαινουν στο σαητ για ενημερωση ή χαβαλε οι 20

τι σε κανει να πιστευεις πως απο αυτους τους 20 μπουρδελιαριδες χανιωτες που μπαινουν εδω , υπαρχει 1 μπαϊσεξουαλ για να ενδιαφερθει για σενα?

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
τα χανια εχουν πληθυσμο 200.000
απο αυτους αντρες ειναι 100.000
απο αυτους ελευθεροι (χωρις συζυγο-σχεση) ειναι 20.000
απο αυτους μπουρδελιαριδες ειναι οι 200
απο αυτους μπαινουν στο σαητ για ενημερωση ή χαβαλε οι 20

τι σε κανει να πιστευεις πως απο αυτους τους 20 μπουρδελιαριδες χανιωτες που μπαινουν εδω , υπαρχει 1 μπαϊσεξουαλ για να ενδιαφερθει για σενα?
Πρωτον αναφερω καπου οτι εχω προβλημα αν με γαμησει καποιος και απο αλλο διαμερισμα της Κρητης ,η ακομα και οχι ντόπιος;;κι εγω δεν ειμαι ντοπιος ουτως η αλλος για καποιο διαστημα θα ειμαι εδω..
Δευτερον βλεπεις να αναφερω καπου οτι δεν ψαχνω παντρεμενους η δεσμευμενους;;γαμησι θελω και να περασει καλα κι αυτος κι εγω..οχι σχεση και αποκλειστικοτητα..
Και τριτον ποιος ειπε οτι ψαχνω bi;;οχι οτι ουσιαστικα δεν ειναι bi καποιος που θα ρθει μαζι μου...αλλα η φιλοσοφια που ψαχνω ειναι ο ενεργητικός κωλομπαρας που θα με γαμησει,θα τον ευχαριστησω...
Καλημερα γλυκε μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom