You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
κατι μου λεει οτι τογραψες αυτο για να ερθουμε και να βρουμε εσενα.... αλλά μη μου δινεις σημασια... εχω διεστραμμενο μυαλο εγω...nai alla auto den pezei rolo.den pernaga apo kei san cd.apla ferthika kosmia,xexe
isws ayrio na paw na tis kanw parea
cross στην Πανεπιστημιουπολη.
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..
Μήν πάς απόψε, εχει πολύ κρύο.
Θα παγώσει το καβλί σου και μετά δεν θα μπορείς να ξαναπηδήσεις!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.
κατι δε μου λεει οτι το κανει στο τζαμπα "το κοριτσι"!!!
θα επιβεβαιωσω και εγω πως τον καλοκαιρινο μηνα ειχα πετυχει ενα cross στην περιοχη...
ΑΛΛΑ βρισκοταν στο σημειο που τελειωνει η ουλωφ παλμε και αρχιζει η υμμητου σε μια παιδικη χαρα...?...!δεν γνωριζω περισσοτερα...εκτοτε καθε φορα που περναω εχω τα ματια μου ανοιχτα...αλλα δεν εχω δει κατι!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Είσαι η Αντζελίνα από Δροσοπούλου ?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
αυτη Μπιλυ δε νομιζω να παιρνει πιπες τσαμπα...Είσαι η Αντζελίνα από Δροσοπούλου ?
και γραφε ελληνικαKati mou leei oti etsi opos to grapsa auto ithela na enoithei.mallon prepei na prosexw ti grafw.thanks
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Γλυκομούτσουνε, η Αντζελίνα έγραψε για κάποια που παίρνει πίπες τσάμπα, δεν είπε ότι αυτή η ίδια το κάνει τσάμπα.
αυτη Μπιλυ δε νομιζω να παιρνει πιπες τσαμπα...
Γλυκομούτσουνε, η Αντζελίνα έγραψε για κάποια που παίρνει πίπες τσάμπα, δεν είπε ότι αυτή η ίδια το κάνει τσάμπα.
δεν εχει σημασια
ηταν σαν να εγραφε για τον εαυτο της σε τριτο προσωπο
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
κι εσυ το πίστεψες ρε Μπίλυ ?Γλυκομούτσουνε, η Αντζελίνα έγραψε για κάποια που παίρνει πίπες τσάμπα, δεν είπε ότι αυτή η ίδια το κάνει τσάμπα.
δεν εχει σημασιαΓλυκομούτσουνε, η Αντζελίνα έγραψε για κάποια που παίρνει πίπες τσάμπα, δεν είπε ότι αυτή η ίδια το κάνει τσάμπα.
ηταν σαν να εγραφε για τον εαυτο της σε τριτο προσωπο
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εγώ πάντως πλήρωσα . Πάλι έκανα ? αφού πήγα σπίτι
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σου κάνει όλα τα γούστα και είναι φιλότιμη
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
συγνωμη για την καθηστερηση, ταξιδευω και δεν πολυ παρακολουθω. ειναι καστανη με γλυκο στρογυλλο προσωπο (ΔΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ)με ομορφα χειλια και ματια. μιλαει πολυ γυναικεια χωρις να ειναι φτιαχτη η φωνη της ειναι μετρια σε υψος ΟΧΙ δλδ ειναι ψηλη-νταρντανα-νταλικερισ στυλ. βγαινει σιγουρα πριν την αστυνομια και 2 στοπ μετα το babyO. δεχοταν σε ενα υπογειο εκει κοντα καλιθεα. εχω καιρο να την δω.τηλεφωνο δεν εδωσε. οπως καιρο εχω να δω και την βανεσα που μου ειπε οτι δουλευει εξαρχεια αλλα απο αυτην εχω τηλ.παιδια μην με ρωτατε παραπανω πραγματικα εαν θυμομουν θα εγραφα και τλ δεν δινω.πες μας για το αγοροκόριτσο φίλε μου, που βγαίνει και όνομα
πολυ πραμα εχει και το zoo αρκει να ψαξεις με username trans i CD
ΥΓ
σημερα θυμηθηκα πανε 5-6 χρονιακαι την αννα transenergetik δουλευε καβαλας αρχη απεναντι απο LADA. γνωριστικαμε απο νετ και της εκανα παρεα πιναμε κανα ουισκι απο μια καντινα εκει κοντα. αλλιλο-περνομασταν στα ορθια σε ενα παρκιν λεωφορειων εκει κοντα ωρεες εποχες.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Η Άννα έμενε Σαλαμίνα και κατέβαινε πσκ στην Αθήνα. έδινε και cart -visit με το τηλέφωνό της, καλό παιδί, το κάναμε στο αυτοκίνητό της.
σημερα θυμηθηκα πανε 5-6 χρονιακαι την αννα transenergetik δουλευε καβαλας αρχη απεναντι απο LADA. γνωριστικαμε απο νετ και της εκανα παρεα πιναμε κανα ουισκι απο μια καντινα εκει κοντα. αλλιλο-περνομασταν στα ορθια σε ενα παρκιν λεωφορειων εκει κοντα ωρεες εποχες.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ακριβώς ! Να τη βάλουμε στις αναζητήσεις χαμένων trans ?