xenia_hot
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τίποτα καινούργιο ??? κανένα ωραίο cd για να γουστάρουμε ???
εγω μωρο μου ειμαι εδω νεα καυλιαρα!!
τίποτα καινούργιο ??? κανένα ωραίο cd για να γουστάρουμε ???
εγω μωρο μου ειμαι εδω νεα καυλιαρα!!
δεν ειναι επαγγελματιας... θα την βρεις στο ΦΒ... γινε φιλος της και ποιος ξερει...
Κοιλιά βλέπω μεγκάλη στο φωτό! Φενετε τροσ πολι πτσα θεσαλονικοτικο!
Esi exi kai megali puca?
με την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα γιαυτο επαναλαμβανω ελπιζοντας πως δεν θα γινω κουραστικος αν καποιος φιλος εχει καποια πληροφορια εμπειρια κατι που θα με βοηθουσε πραγματικα.ευχαριστωδεν ειναι επαγγελματιας... θα την βρεις στο ΦΒ... γινε φιλος της και ποιος ξερει...
Lina Internationa L .... με αυτο το ονομα βρε στο φειςμε την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα .......
ευχαριστω πολυLina Internationa L .... με αυτο το ονομα βρε στο φεις
τι εννοεις?λολ,στους φίλους της έχει και το αντρικό του προφίλ
την.....θελωωωωωωωωωΤι σε νοιάζει, εσύ τη Λίνα δε θες;
δεν ειναι καθολου αοριστο γιατι ετσι και γραψεις Λινα Ιντ (φτανει αυτο) θα στη βγαλει πρωτη-πρωτη... τι ειδους πληροφορια θελεις για καποια που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας? το τηλ. της ?? κανεις δεν θα στο δωσει... αντε παλι λοιπον στο ΦΒ και ξαναδοκιμασε...με την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα γιαυτο επαναλαμβανω ελπιζοντας πως δεν θα γινω κουραστικος αν καποιος φιλος εχει καποια πληροφορια εμπειρια κατι που θα με βοηθουσε πραγματικα.ευχαριστω
λες?δεν ειναι καθολου αοριστο γιατι ετσι και γραψεις Λινα Ιντ (φτανει αυτο) θα στη βγαλει πρωτη-πρωτη... τι ειδους πληροφορια θελεις για καποια που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας? το τηλ. της ?? κανεις δεν θα στο δωσει... αντε παλι λοιπον στο ΦΒ και ξαναδοκιμασε...
παρακαλω
Δεν ανέφερα τετοια λέξη! ;) :-* :-πως συμπεραίνεις ότι είναι Βουλγάρα ? Αφού γράφει άψογα ελληνικά
hoty ειναι αυτος μην τον παρεξηγεις
το αντρικο ποιο ειναι???
Πές πως είναι κολλητή της Αλίσας να μπορέσει το παιδί να κάνει το κονέ , μήν το παιδεύεις...Lina Internationa L .... με αυτο το ονομα βρε στο φεις
Δεν ανέφερα τετοια λέξη! ;) :-* :-