Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

περιποιείται καλά τους φίλους της
164844940_4448333_173383.jpg

δεν ειναι επαγγελματιας... θα την βρεις στο ΦΒ... γινε φιλος της και ποιος ξερει...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
hoty ειναι αυτος μην τον παρεξηγεις

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω κάτι για να παρεξηγήσω, απλά προσπαθώ να καταλάβω τον συνειρμό της σκέψης του  :S

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι επαγγελματιας... θα την βρεις στο ΦΒ... γινε φιλος της και ποιος ξερει...
με την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα γιαυτο επαναλαμβανω ελπιζοντας πως δεν θα γινω κουραστικος αν καποιος φιλος εχει καποια πληροφορια εμπειρια κατι που θα με βοηθουσε πραγματικα.ευχαριστω

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
με την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα .......
Lina Internationa L  .... με αυτο το ονομα βρε στο φεις

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
λολ,στους φίλους της έχει και το αντρικό του προφίλ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ότι ο υποτιθέμενος άνθρωπας έχει στο facebook ένα προφίλ γυναικείο, ένα προφίλ ανδρικό και τα δύο προφίλ είναι  μεταξύ τους  φίλοι .  :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
με την μονη διαφορα οτι ζητησα πληροφοριες και οχι κατευθυνσεις φιλε μου.αλλωστε διαφορετικα χειριζεται ο καθενας τις σωστες-ολοκληρωμενες πληροφοριες....το βρες την στο fb επετρεψε μου να πω για μενα ειναι κατι αοριστο και στην τελικη δεν υπαρχει με αυτο το ονομα γιαυτο επαναλαμβανω ελπιζοντας πως δεν θα γινω κουραστικος αν καποιος φιλος εχει καποια πληροφορια εμπειρια κατι που θα με βοηθουσε πραγματικα.ευχαριστω
δεν ειναι καθολου αοριστο γιατι ετσι και γραψεις Λινα Ιντ (φτανει αυτο) θα στη βγαλει πρωτη-πρωτη... τι ειδους πληροφορια θελεις για καποια που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας? το τηλ. της ?? κανεις δεν θα στο δωσει... αντε παλι λοιπον στο ΦΒ και ξαναδοκιμασε...
παρακαλω

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι καθολου αοριστο γιατι ετσι και γραψεις Λινα Ιντ (φτανει αυτο) θα στη βγαλει πρωτη-πρωτη... τι ειδους πληροφορια θελεις για καποια που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας? το τηλ. της ?? κανεις δεν θα στο δωσει... αντε παλι λοιπον στο ΦΒ και ξαναδοκιμασε...
παρακαλω
λες?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πως συμπεραίνεις ότι είναι Βουλγάρα  :think:? Αφού γράφει άψογα ελληνικά
Δεν ανέφερα τετοια λέξη!  ;) :-* :-

hoty ειναι αυτος μην τον παρεξηγεις
  :smitten: :bounce:

το αντρικο ποιο ειναι???

Μιχάλης! (Μιχα[size=14pt]Λίνα[/size]!! )  :2funny:

Lina Internationa L  .... με αυτο το ονομα βρε στο φεις
Πές πως είναι κολλητή της Αλίσας να μπορέσει το παιδί να κάνει το κονέ , μήν το παιδεύεις...
Επίσης κολλητή είναι και της άλλης της οριτζινάλε αυθεντική  που λέει πως είναι ... ξεχνάω  όνομα...  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom