You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
αυτη λες?angie_cd_ath με προφιλ στο zoo....Μου είπε Εφεσου 11....έχει δοκιμάσει κανείς?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
οχι, αυτη ειναι άλλη, εχει διαμερισμα καπου στη Δροσοπουλου, η Αντζι που λεει ο συναδελφος ειναι σε ενα στουντιο στην Εφεσου 11
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.328
- Πόντοι
- 446
Η Angie τελοσπάντων..γιατί εγώ την ξέρω με άλλο όνομα, (Εφεσσου 11 ) είναι πολύ καλό παιδί και ξηγημένη 100 % !
Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, είναι πολύ καυλιάρα, δεν βιάζεται,γλύφει άψογα και δεν μ'έχει αφήσει ποτέ ανικανοποίητο.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα...
Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, είναι πολύ καυλιάρα, δεν βιάζεται,γλύφει άψογα και δεν μ'έχει αφήσει ποτέ ανικανοποίητο.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα...
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
με αυτο το nick name που δινει ειναι αυτη απο την δροσοπουλουοχι, αυτη ειναι άλλη, εχει διαμερισμα καπου στη Δροσοπουλου, η Αντζι που λεει ο συναδελφος ειναι σε ενα στουντιο στην Εφεσου 11
Για την παρακάτω έχουμε νέα?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
καλά... δεν σκιάζεσαι ??Για την παρακάτω έχουμε νέα?
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Να καταθεσω και εγω τις εμπειριες μου.
Απο παλια sabrina απο adult. πολυ φιλικη την πηρα μαζι με την φιλη της την αννα πολλες φορες. Και οι 2 ειναι παθητικες αλλα εχουν ωραια εργαλια για γλυψημο.ενα βραδυ
φανταρος κοιμηθηκα και σπιτι της
Ladyboy που ερχεται απο ταυλανδη μια φορα τους 2 μηνες ελλαδα για επαγγελματικο ταξιδι δηλωνει σχεδιαστρια, και μενει σε ξενοδοχειο στην συγγρου. Super
το νινακι στο γκαζι πολυ σωστο και φιλικο, γαμιεται για την παρτυ της ωραιο σωμα
τα πραπανω θυμαμαι ειναι απο τα καλα και φρεε οφ τσαρτζ
αρνητικα:
αυτα που θυμαμαι ενας παλιοπουστας στον νεο κοσμο που δηλωνει cd και ειναι μεσα στην μαστουρα και μια ξεσκησμενη στο τελος της μηχαιλ βοδα πατησια.
Απο συγγρου
η βανεσα με την κολαρα της ,αρχες συγγρου αριστερα οπως βγαινεις απο βουρβαχη. πολυ φιλικη εξυπηρετικη το κανουμε παντα outdoors γιατι καβλωνουμε να το κανουμε μεσα στην μεση του δρομου.50 δεν εχει βιζια αλλα δεν με ενδιαφερι κωλοσ μουρη πρωτη
Η μπελα (παλια) - μελλαχρινη τωρα ξανθα(αλλο ονομα) πολυ λεπτη με με λεπτα κοτσιδακια. Μεγαλο εργαλειο και σε ξεφιλιζει στην πουτσα,φχαριστιεται να γαμαει και φχαριστιεσε να τον τρως. 60ε ηθελε 80 για να με γαμησει
Η εβη με ενα φιατ παντα καινουργιο χαμηλα στην συγγρου σε μια αντιπροσωμια που μαζευονται εκει κ αλλες. καλο σωμα ωραιο στησιμο ακαποτο γλυψιμο εαν σε γουσταρει περνας καλα. 50ε
και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια αραξαμε ιπιαμε ενα τσιγαρο καναμε 69 με πηρε και την πηρα
cg
επεισης μια ελενη μελαχρινη(αλλοτε ξανθια) πιτσιρικα 22 χρονων πολυ aδυνατη βιζι στιτο ιλικονατο εαν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις τελεια. φοβερο κορμι τελεια συμμετοχη, δεχετε ν σμυρνη αλλα και outcall
λεπτομεριες απο αγγελιες και λινκ δεν δινω για να μην λενε πως κανω διαφημηση
Απο παλια sabrina απο adult. πολυ φιλικη την πηρα μαζι με την φιλη της την αννα πολλες φορες. Και οι 2 ειναι παθητικες αλλα εχουν ωραια εργαλια για γλυψημο.ενα βραδυ
Ladyboy που ερχεται απο ταυλανδη μια φορα τους 2 μηνες ελλαδα για επαγγελματικο ταξιδι δηλωνει σχεδιαστρια, και μενει σε ξενοδοχειο στην συγγρου. Super
το νινακι στο γκαζι πολυ σωστο και φιλικο, γαμιεται για την παρτυ της ωραιο σωμα
αρνητικα:
αυτα που θυμαμαι ενας παλιοπουστας στον νεο κοσμο που δηλωνει cd και ειναι μεσα στην μαστουρα και μια ξεσκησμενη στο τελος της μηχαιλ βοδα πατησια.
Απο συγγρου
η βανεσα με την κολαρα της ,αρχες συγγρου αριστερα οπως βγαινεις απο βουρβαχη. πολυ φιλικη εξυπηρετικη το κανουμε παντα outdoors γιατι καβλωνουμε να το κανουμε μεσα στην μεση του δρομου.50 δεν εχει βιζια αλλα δεν με ενδιαφερι κωλοσ μουρη πρωτη
Η μπελα (παλια) - μελλαχρινη τωρα ξανθα(αλλο ονομα) πολυ λεπτη με με λεπτα κοτσιδακια. Μεγαλο εργαλειο και σε ξεφιλιζει στην πουτσα,φχαριστιεται να γαμαει και φχαριστιεσε να τον τρως. 60ε ηθελε 80 για να με γαμησει
Η εβη με ενα φιατ παντα καινουργιο χαμηλα στην συγγρου σε μια αντιπροσωμια που μαζευονται εκει κ αλλες. καλο σωμα ωραιο στησιμο ακαποτο γλυψιμο εαν σε γουσταρει περνας καλα. 50ε
και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια αραξαμε ιπιαμε ενα τσιγαρο καναμε 69 με πηρε και την πηρα
cg
επεισης μια ελενη μελαχρινη(αλλοτε ξανθια) πιτσιρικα 22 χρονων πολυ aδυνατη βιζι στιτο ιλικονατο εαν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις τελεια. φοβερο κορμι τελεια συμμετοχη, δεχετε ν σμυρνη αλλα και outcall
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Μεγαλε όλες αυτες είναι cd?? ουτε καν τραβεστι ή απλά σου εκατσε πιο ευκολο να το γραψεις σ' αυτο το ποστ? παντως μη φοβασαι, απο τη στιγμη που δινεις πληροφοριες για 5-6 διαφορετικες κανεις δεν σε κατηγορει για διαφημιση οποτε βαλε οσα λινκ θελεις
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πες μας για το αγοροκόριτσο φίλε μου, που βγαίνει και όνομα
και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
πες μας για το αγοροκόριτσο φίλε μου, που βγαίνει και όνομα
ανώμαλε
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
αρνητικα:
Απο συγγρου
cg
Για το Νινάκι δίνω και εγώ τα δέοντα ειναι ΑΨΟΓΗ
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ρε αχαιρευτοι θα δωσετε καμμια πληροφορια αντι να μας λετε ιστοριες απ τα παλια, για το πως θα τις βρουμε κι εμεις ?Για το Νινάκι δίνω και εγώ τα δέοντα ειναι ΑΨΟΓΗ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
ρε αχαιρευτοι θα δωσετε καμμια πληροφορια αντι να μας λετε ιστοριες απ τα παλια, για το πως θα τις βρουμε κι εμεις ?
Για το Νινακι εχει αγγελεια στο Adult για τα άλλα κορίτσια δεν ξέρω κατι!!!
Την Νίνα την έχω συναντησει τρεις φορές αλλά στου Γκύζη, όχι στο Γκάζι. Δεν ξέρω μπορεί να μετακόμισε. Η καλύτερη πίπα στην πιάτσα σίγουρα, τελειωνεις στο στόμα της. Αν ξεπεράσετε το γεγονός ότι την έχει πάρει η μισή Αθήνα αξίζει να την τιμήσετε. Φρεε οφ τσαρτζ αλλά μου είπε ένας φίλος ότι πρόσφατα που την βρήκε από adult του ζήτησε 40 ευρώ.
Το ladyboy στη Συγγρού είναι καυλα, από Ταυλάνδη. Μια φίλη της Ρωσίδα επίσης σχεδιάστρια όχι και τόσο.
Για τη Σαμπρίνα δεν έχω άποψη. Την τσέκαρα στο adult ομως και φάινεται καλο.
cross στην Πανεπιστημιουπολη.
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μας μπερδεψες βρε Αντζελινα... ποιος εκανε πιπα σε ποιον... εισαι κι εσυ cd ?cross στην Πανεπιστημιουπολη.