Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Η Angie τελοσπάντων..γιατί εγώ την ξέρω με άλλο όνομα, (Εφεσσου 11 ) είναι πολύ καλό παιδί και ξηγημένη 100 % !
Την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές, είναι πολύ καυλιάρα, δεν βιάζεται,γλύφει άψογα και δεν μ'έχει αφήσει ποτέ ανικανοποίητο.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
οχι, αυτη ειναι άλλη, εχει διαμερισμα καπου στη Δροσοπουλου, η Αντζι που λεει ο συναδελφος ειναι σε ενα στουντιο στην Εφεσου 11
με αυτο το nick name που δινει ειναι αυτη απο την δροσοπουλου

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Να καταθεσω και εγω τις εμπειριες μου.

Απο παλια sabrina απο adult. πολυ φιλικη την πηρα μαζι με την φιλη της την αννα πολλες φορες. Και οι 2 ειναι παθητικες αλλα εχουν ωραια εργαλια για γλυψημο.ενα βραδυ
φανταρος κοιμηθηκα και σπιτι της 

Ladyboy που ερχεται απο ταυλανδη μια φορα τους 2 μηνες ελλαδα για επαγγελματικο ταξιδι δηλωνει σχεδιαστρια, και μενει σε ξενοδοχειο στην συγγρου. Super

το νινακι στο γκαζι πολυ σωστο και φιλικο, γαμιεται για την παρτυ της ωραιο σωμα

τα πραπανω θυμαμαι ειναι απο τα καλα και φρεε οφ τσαρτζ
αρνητικα:
αυτα που θυμαμαι ενας παλιοπουστας στον νεο κοσμο που δηλωνει cd και ειναι μεσα στην μαστουρα και μια ξεσκησμενη στο τελος της μηχαιλ βοδα πατησια.

Απο συγγρου

η βανεσα με την κολαρα της ,αρχες συγγρου αριστερα οπως βγαινεις απο βουρβαχη. πολυ φιλικη εξυπηρετικη το κανουμε παντα outdoors γιατι καβλωνουμε να το κανουμε μεσα στην μεση του δρομου.50 δεν εχει βιζια αλλα δεν με ενδιαφερι κωλοσ μουρη πρωτη

Η μπελα (παλια) - μελλαχρινη τωρα ξανθα(αλλο ονομα) πολυ λεπτη με με λεπτα κοτσιδακια. Μεγαλο εργαλειο και σε ξεφιλιζει στην πουτσα,φχαριστιεται να γαμαει και φχαριστιεσε να τον τρως. 60ε ηθελε 80 για να με γαμησει

Η εβη με ενα φιατ παντα καινουργιο χαμηλα στην συγγρου σε μια αντιπροσωμια που μαζευονται εκει κ αλλες. καλο σωμα ωραιο στησιμο ακαποτο γλυψιμο εαν σε γουσταρει περνας καλα. 50ε

και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια αραξαμε ιπιαμε ενα τσιγαρο καναμε 69 με πηρε και την πηρα

cg
επεισης μια ελενη μελαχρινη(αλλοτε ξανθια) πιτσιρικα 22 χρονων πολυ aδυνατη βιζι στιτο ιλικονατο εαν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις τελεια. φοβερο κορμι τελεια συμμετοχη, δεχετε ν σμυρνη αλλα και outcall

λεπτομεριες απο αγγελιες και λινκ δεν δινω για να μην λενε πως κανω διαφημηση

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Μεγαλε όλες αυτες είναι cd?? ουτε καν τραβεστι ή απλά σου εκατσε πιο ευκολο να το γραψεις σ' αυτο το ποστ? παντως μη φοβασαι, απο τη στιγμη που δινεις πληροφοριες για 5-6 διαφορετικες κανεις δεν σε κατηγορει για διαφημιση οποτε βαλε οσα λινκ θελεις

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Μην μας κρατάς σε αγωνία. Δώσε λεπτομέρειες ΤΩΡΑ  !!!

ΟΥΜΕ, ΟΥΜΕ, ΟΥΜΕ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

πες μας για το αγοροκόριτσο φίλε μου, που βγαίνει και όνομα

και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια

stonecold

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
κσερει καννεις ποια ειναι αυτη η μπελα που αναφερει ο συναγωνιστεις?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

Απο παλια sabrina απο adult. πολυ φιλικη την πηρα μαζι με την φιλη της την αννα πολλες φορες. Και οι 2 ειναι παθητικες αλλα εχουν ωραια εργαλια για γλυψημο.ενα βραδυ

Ladyboy που ερχεται απο ταυλανδη μια φορα τους 2 μηνες ελλαδα για επαγγελματικο ταξιδι δηλωνει σχεδιαστρια, και μενει σε ξενοδοχειο στην συγγρου. Super

το νινακι στο γκαζι πολυ σωστο και φιλικο, γαμιεται για την παρτυ της ωραιο σωμα

αρνητικα:
αυτα που θυμαμαι ενας παλιοπουστας στον νεο κοσμο που δηλωνει cd και ειναι μεσα στην μαστουρα και μια ξεσκησμενη στο τελος της μηχαιλ βοδα πατησια.

Απο συγγρου

η βανεσα με την κολαρα της ,αρχες συγγρου αριστερα οπως βγαινεις απο βουρβαχη. πολυ φιλικη εξυπηρετικη το κανουμε παντα outdoors γιατι καβλωνουμε να το κανουμε μεσα στην μεση του δρομου.50 δεν εχει βιζια αλλα δεν με ενδιαφερι κωλοσ μουρη πρωτη

Η μπελα (παλια) - μελλαχρινη τωρα ξανθα(αλλο ονομα) πολυ λεπτη με με λεπτα κοτσιδακια. Μεγαλο εργαλειο και σε ξεφιλιζει στην πουτσα,φχαριστιεται να γαμαει και φχαριστιεσε να τον τρως. 60ε ηθελε 80 για να με γαμησει

Η εβη με ενα φιατ παντα καινουργιο χαμηλα στην συγγρου σε μια αντιπροσωμια που μαζευονται εκει κ αλλες. καλο σωμα ωραιο στησιμο ακαποτο γλυψιμο εαν σε γουσταρει περνας καλα. 50ε

και η καλυτερη ειναι μια πολυ γλυκουλα που λεει "ειμαι αγοροκοριτσο 60 στο χωρο μου κτλ..." πολυ gfe εμπειρια αραξαμε ιπιαμε ενα τσιγαρο καναμε 69 με πηρε και την πηρα

cg
επεισης μια ελενη μελαχρινη(αλλοτε ξανθια) πιτσιρικα 22 χρονων πολυ aδυνατη βιζι στιτο ιλικονατο εαν εισαι καθαρος και ευγενικος θα περασεις τελεια. φοβερο κορμι τελεια συμμετοχη, δεχετε ν σμυρνη αλλα και outcall

λεπτομεριες απο αγγελιες και λινκ δεν δινω για να μην λενε πως κανω διαφημηση

Για το Νινάκι δίνω και εγώ τα δέοντα ειναι ΑΨΟΓΗ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Για το Νινάκι δίνω και εγώ τα δέοντα ειναι ΑΨΟΓΗ
ρε αχαιρευτοι θα δωσετε καμμια πληροφορια αντι να μας λετε ιστοριες απ τα παλια, για το πως θα τις βρουμε κι εμεις ?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
ρε αχαιρευτοι θα δωσετε καμμια πληροφορια αντι να μας λετε ιστοριες απ τα παλια, για το πως θα τις βρουμε κι εμεις ?

Για το Νινακι εχει αγγελεια στο Adult για τα άλλα κορίτσια δεν ξέρω κατι!!!

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0

Την Νίνα την έχω συναντησει τρεις φορές αλλά στου Γκύζη, όχι στο Γκάζι. Δεν ξέρω μπορεί να μετακόμισε. Η καλύτερη πίπα στην πιάτσα σίγουρα, τελειωνεις στο στόμα της. Αν ξεπεράσετε το γεγονός ότι την έχει πάρει η μισή Αθήνα αξίζει να την τιμήσετε. Φρεε οφ τσαρτζ αλλά μου είπε ένας φίλος ότι πρόσφατα που την βρήκε από adult του ζήτησε 40 ευρώ.

Το ladyboy στη Συγγρού είναι καυλα, από Ταυλάνδη. Μια φίλη της Ρωσίδα επίσης σχεδιάστρια όχι και τόσο.

Για τη Σαμπρίνα δεν έχω άποψη. Την τσέκαρα στο adult ομως και φάινεται καλο.

Κωστου1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
cross στην Πανεπιστημιουπολη.
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..  :pipa1:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
cross στην Πανεπιστημιουπολη.
Περνωντας χθες βραδυ κατα τις 3 απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης επι της οδου ταξιλου 100 μολις μετρα απο την ουλωφ παλμε,πεφτει το ματι μου σε 2 μπουτακια.αφου περιμενα λιγο να δω τι παιζει,αποφασισα να κανω μια κινηση προς τα εκει.Το αποτελεσμα ενα ψιλοχοντρουλικο κροσακι,2 μετρα υψος αλλα μεσα στην καβλα.Πιασαμε την κουβεντα και μετα απο λιγο μου εκανε μια τελεια πιπα.Μου ειπε οτι την λενε Αννα,και παει συχνα εκει μετα τις 2 και τριγυριζει.Δεν παιρνει φραγκα και το κανει γιατι περναει καλα.Ενα ειναι σιγουρο...οτι θα ξαναπερασω απο εκει..  :pipa1:
μας μπερδεψες βρε Αντζελινα... ποιος εκανε πιπα σε ποιον... εισαι κι εσυ cd ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom