batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
paw na to gamisw twra
εν τελει γαμησες????αντε θα μας σκασεις.......
paw na to gamisw twra
Crossmari δεν βρήκα.. μόνο Crossakioti diavazis Maria Crossmari.....
ταυτιση αποψεων γιγαντα σε ολα με εχεις αφησει με το στομα ανοιχτο φιλοςλοιπον λυπαμαι αλλα θα σας απογοητευσω,,συνενοηση μαζι του-της...μιας και δεχτηκα τηλ απο εκεινη κατα τις 12
το ειχα δωσει μια μερα πριν ,,τηλ οπως εχω πει δεν δινει με τιποτα .παιρνει με αποκρυψη παντα..θα μπορουσε να βρεθουμαι κατα τις 1.30 με 2...η φωνη αντρικη καθαρα δεν την αλλαζει καθολου μαλλον δεν το μπορει...εκει τρωω μια ηττα...καπου κολλαω...ηταν και να σηκωθω και τα τις 6 και γαματα...αλλα λεω δεν γαμιεται ας παω...το βαζω κανει μπανιοκαι μου δινει διευθυνση και ονομα κουδουνιου....μενει ψηλα στο βυρωνα προς ν ελβετια..σε κατι στενα μεσα .η οδο γνωστη παντως στη περιοχη...μολις φτανω δεχομαι τηλεφωνημα και δεχομαι παραγγελια να του-της παρω χαρτακια και τσιγαρα...εκει δεχομαι η δευτερη ηττα...λεω ρε πουστη δεν φτανει που θα σκασω 50 (τοσα ζηταει} αλλα να κανω και το delivery boy .....και με πιανουν τα διαολια μου και την κανω...δεν ξερω αλλα το ενστικτο μου δεν μου ελεγε να παω.....ισως εκανα καλα ισως και οχι....παντως μεχρι τωρα δεν το εχω μετανοιωσει... υστερα δεχτηκα 11 κλησεις με αποκρυψη....
λοιπον λυπαμαι αλλα θα σας απογοητευσω,,συνενοηση μαζι του-της...μιας και δεχτηκα τηλ απο εκεινη κατα τις 12
το ειχα δωσει μια μερα πριν ,,τηλ οπως εχω πει δεν δινει με τιποτα .παιρνει με αποκρυψη παντα..θα μπορουσε να βρεθουμαι κατα τις 1.30 με 2...η φωνη αντρικη καθαρα δεν την αλλαζει καθολου μαλλον δεν το μπορει...εκει τρωω μια ηττα...καπου κολλαω...ηταν και να σηκωθω και τα τις 6 και γαματα...αλλα λεω δεν γαμιεται ας παω...το βαζω κανει μπανιοκαι μου δινει διευθυνση και ονομα κουδουνιου....μενει ψηλα στο βυρωνα προς ν ελβετια..σε κατι στενα μεσα .η οδο γνωστη παντως στη περιοχη...μολις φτανω δεχομαι τηλεφωνημα και δεχομαι παραγγελια να του-της παρω χαρτακια και τσιγαρα...εκει δεχομαι η δευτερη ηττα...λεω ρε πουστη δεν φτανει που θα σκασω 50 (τοσα ζηταει} αλλα να κανω και το delivery boy .....και με πιανουν τα διαολια μου και την κανω...δεν ξερω αλλα το ενστικτο μου δεν μου ελεγε να παω.....ισως εκανα καλα ισως και οχι....παντως μεχρι τωρα δεν το εχω μετανοιωσει... υστερα δεχτηκα 11 κλησεις με αποκρυψη....
ε, αφού δε σου ζήτησε και κανα δυπιτο με γυρο και απόλα να μυριζει και λιγο τζατζικάκι...παλι καλα να λες!...μολις φτανω δεχομαι τηλεφωνημα και δεχομαι παραγγελια να του-της παρω χαρτακια και τσιγαρα...εκει δεχομαι η δευτερη ηττα...λεω ρε πουστη δεν φτανει που θα σκασω 50 (τοσα ζηταει} αλλα να κανω και το delivery boy .....και με πιανουν τα διαολια μου και την κανω...
t krosakia ετσι κανουν αλλα όχι κ 50 μαλακιαε, αφού δε σου ζήτησε και κανα δυπιτο με γυρο και απόλα να μυριζει και λιγο τζατζικάκι...παλι καλα να λες!
εγώ νόμιζα ρε δον οτι την ειχες ψήσει και θα σου καθόταν τσάμπαt krosakia ετσι κανουν αλλα όχι κ 50 μαλακια
εγώ νόμιζα ρε δον οτι την ειχες ψήσει και θα σου καθόταν τσάμπα
υπαρχουν κροσακια που το κάνουν για την καυλα τους αν τις ψησειςόχι ρε μουτρο και τσαμπα αυτές περνουν παραπανω κ από τρανς τωρα σε φεραν
εγω ξερω οτι μονο τα μπιφτεκια ψηνονται