Το καλό είναι ότι βλέπω ότι τα περισσότερα μέλη είναι μιας ηλικίας άνω των 40 ετών. Οπότε έχεις ένα κοινό πεδίο συνεννόησης. Με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας. Οι σημερινοί 20άρηδες είναι άστα να πάνε.
Η διαχείριση της κάθε καύλας θέλει μεγάλη προσοχή. Είτε λέγεται να πηγαίνεις σε εκδιδόμενες είτε με γκόμενες. Πρέπει πάντα να έχεις το κεφάλι μαζί σου για κάθε περίπτωση. Αυτό είναι ένα γενικό σχόλιο το οποίο όσοι είναι είναι μέλη εδώ και είναι άνω των 40 ετών το γνωρίζουν καλά.
ε τωρα μην μου το χαλας ειπαμε τα πραγματα τα αναλύουμε μεχρι το βαθμο που μας βολευουν το θεμα δεν πρεπει να σε απασχολει και τοσο ομως- 400 κιλα μυαλο να εχεις και 10 ντοκτορα το μονο σιγουρο ειναι απο γυναικα θα την πατησεις σιγουρα
When you can measure what you are speaking about, and express it in numbers, you know something about it, when you cannot express it in numbers, your kno...
www.goodreads.com
“When you can measure what you are speaking about, and express it in numbers, you know something about it, when you cannot express it in numbers, your knowledge is of a meager and unsatisfactory kind; it may be the beginning of knowledge, but you have scarely, in your thoughts advanced to the stage of science.”
Population of Greece: current, historical, and projected population, growth rate, immigration, median age, total fertility rate (TFR), population density, urbanization, urban population, country's share of world population, and global rank. Data tables, maps, charts, and live population clock
www.worldometers.info
The median age in Greece is 46.8 years. ( Προσοχή, ενδιάμεση τιμή, όχι μέση τιμή που είναι mean ΄η average )
Οι μισοί κάτοικοι της Ελλάδας είναι πάνω από 46.8 ετών
Πάντως την 26η Απριλίου του τρέχοντος έτους μπαίνω (όχι στον Υδροχόο) αλλά τυπικά στα 4*13 έτη.... τέσπα το 2025 θα δείξει, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όλο και κάτι συνταρακτικό θα συμβεί στη ζωή μου τούτη χρονιά, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα.
Νομίζω ότι πολλά μέλη είναι μεσήλικες για αυτό έβαλα τα . Τουλάχιστον αρκετοί είναι ενεργοί στο άθλημα και είναι μέλη εδώ για πολλά χρόνια! Το αν αυτό είναι καλό ή όχι εξαρτάται αν κάναν και κάτι έξω από τον αγοραίο έρωτα. Αλλά και πάλι αν είναι ενεργοί μπράβο τους. Το πρόβλημα είναι οι άλλοι οι αγάμητοι που γράφουν εδώ για τα πάντα εκτός από το βασικό θέμα της ιστοσελίδας και είναι τοξικοί ..... μην τα ξαναγράφουμε!