Παρατηρώ τα θέματα και τα μέλη του μπου. Νομίζω ότι ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του Μπου είναι αρκετά υψηλός. Απαντήστε ειλικρινά στην ψηφοφορία.
Είμαι 49.
Παρατηρώ τα θέματα και τα μέλη του μπου. Νομίζω ότι ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του Μπου είναι αρκετά υψηλός. Απαντήστε ειλικρινά στην ψηφοφορία.
Είμαι 49.
Φυσικο ειναι συναγωνιστες...συμφωνα με παλαιοτερο αρθρο σχετιζομενο με το bou.η πλειονοτητα των μελων ειναι ανω των 30 με φραγκα που να τους επιτρεπουν ενασχοληση με το αθλημα.
Τι δουλεια εχουν με εμας τα πιτσιρικια με τις φτωχομπινεδιαρικες τσεπες ;
Σάββατο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι έφευγε από τον Πρίαμο Παγκρατίου κοιλαράς μουστακαλής γύρω στα 65+ συνοδευόμενος από μετρίου εμφάνισης ξανθιάς milf με μαύρο κολάν, ποιό μέλος είναι;
Φυσικο ειναι συναγωνιστες...συμφωνα με παλαιοτερο αρθρο σχετιζομενο με το bou.η πλειονοτητα των μελων ειναι ανω των 30 με φραγκα που να τους επιτρεπουν ενασχοληση με το αθλημα.
Τι δουλεια εχουν με εμας τα πιτσιρικια με τις φτωχομπινεδιαρικες τσεπες ;
Το θέμα που πρέπει να προβληματίσει εσάς τους πιτσιρικάδες δεν είναι πόσο αντέχει η τσέπη σας και πόσο των μεγαλύτερων σας. Αλλά το ότι εσείς νέα παιδιά και ψάχνετε σεξ επί πληρωμή αντί να κάνετε γιούρια να βρείτε να γαμησετε και να εκμεταλλευτείτε τα νιάτα σας. Εμάς το κάτι τις περασε η μπογιά μας...
Κάπου το είχε ξανά αναφέρει κάποιος εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι που.