petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.948
- Πόντοι
- 41.813
κι απ οτι ειδα εχουμε και θεμα
δεν της εχει ανοιξει θρεντ ο γουντις ακομα τυπε?
Δεν ξέρω πόσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "κάτι ψήνεται" αυτή την εβδομάδα στον άλφα (πριν λίγο τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο) αλλά υπήρχε μεταξύ άλλων μια δεκαοχτάχρονη καβλιάρα,μουνάρα και όλο νάζι ονόματι Ηλιάνα που δηλώνει μοντέλο και φορούσε πάντα μίνι...κόντεψα να τον παίξω για πάρτι της !!
Αν τύχον ξέρει κανένας οποιοδήποτε στοιχείο γι'αυτήν ή βρει καμιά φωτογραφία της στο ίντερνετ ας γράψει εδώ σ'αυτό το topic...
ειναι τυποςΤο μονο που δεν εχει ανοιξει ακομα
ειναι για καμια ταμία στα γκουντις
ειναι τυπος
δεν ξερω ρε τυπε δεν παρακολουθω την εκπομπητελικα εσυ που εισαι ενημερωμένος στα τηλεοπτικα είναι αυτή που μαγειρευε ολη τη βδομαδα? Και αν ναι, γιατι δεν μιλησε κανεις από τη δευτερα?
δεν ξερω ρε τυπε δεν παρακολουθω την εκπομπη
τελικα εσυ που εισαι ενημερωμένος στα τηλεοπτικα είναι αυτή που μαγειρευε ολη τη βδομαδα? Και αν ναι, γιατι δεν μιλησε κανεις από τη δευτερα?
Αυτή μαγείρεψε την Τετάρτη σύντροφε-εκεί την πρωτοείδα-και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία ever στο παιχνίδι !!
Τώρα που την είδα και στην τηλεόρασ τελικά δεν είναι τόσο άσχημη όσο αρχικά είχα εκτιμήσει, έχει μια γλυκιά ασχήμια
Η τύπισσα μάζεψε 12 πόντους στην γενική βαθμολογία της εκπομπής ,τους λιγότερους που έχει πάρει ποτέ συμμετέχοντας επειδή αντι να μαγειρέψει τα πήρε έτοιμα !!!! και στο τέλος της εκπομπής άφησε μια στοίβα πιάτα και κατσαρόλες στην κουζίνα και είπε του καμεραμάν φιλάκια αυτά θα μείνουν εδώ και εγώ πάω μπουζούκια!!!
Τρελό μπάζο από συμπεριφορά και στα 300 που την δίνει η κυρά Σύλβια υπερτιμημένη
Τρελό μπάζο από συμπεριφορά και στα 300 που την δίνει η κυρά Σύλβια υπερτιμημένη
θα μπορουσες να το κανεις πιο λιανα το τελευταιο ?
Η τύπισσα μάζεψε 12 πόντους στην γενική βαθμολογία της εκπομπής ,τους λιγότερους που έχει πάρει ποτέ συμμετέχοντας επειδή αντι να μαγειρέψει τα πήρε έτοιμα !!!! και στο τέλος της εκπομπής άφησε μια στοίβα πιάτα και κατσαρόλες στην κουζίνα και είπε του καμεραμάν φιλάκια αυτά θα μείνουν εδώ και εγώ πάω μπουζούκια!!!