You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφίνα Ντεραντώνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ωραίες ποδαρεςΧαλια ειναι τυπισσα .. γουρουνοποδαρη...
Πετρινος μύλος και εντελώς συμπτωματικά μπαινω στο Instagram της και ειναι σε club στη Κω που λέγεται μυλος. Χορεύει τσιφτετέλι αλλα χωρίς θηλυκότητα. Άγρια χαρακτηριστηκα,αν δεν ντυνόταν τοσο προκλητικά ουτε που θα ασχολιοταν καποιος. Anyway καλη φάση για μια φορα.Δυνατή χορεύτρια έχει περάσει από πολλά club.
Φάτσα δεν έχει καλή αλλά το σώμα είναι πολύ καυλα για σκίσιμο. Την έχει ξεφτιλίσει φίλος ένα πρωί μετά από κλαμπ στην Β τότε γκάζι και μου έχει πει τα καλύτερα
Το ξανθο που τραγουδαει διπλα της ειναι καυλαχοντρο γυφτακι δεν ειναι?
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Φίλε προμοτορας είσαι; Άσε τον κόσμο να κρίνει και μην επεμβαίνεις κάθε 3 και λίγο
Οχι ρε αδελφε. Μπήκα ειδα το στορι της και απλα σχολίασα με αφορμη το παραπανω σχόλιο <<χοντρό γυφτάκι >>Φίλε προμοτορας είσαι; Άσε τον κόσμο να κρίνει και μην επεμβαίνεις κάθε 3 και λίγο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Μια αυτή και μια η Σιντυ Κρόφορντ σε διασημότητα ,έτσι;Να βάλετε σιγά σιγά στο νήμα και τίποτα σερβιτόρες από τις καφετέριες της γειτονιάς σας....Ήταν τσιρλίντερ μια φορά κ ένα καιρό στον Παναθηναϊκο. Στη fan patrol
Σωστή παρατήρηση,τωρα αυτος που την εβαλε στις διάσημες δεν ξερω τι ειχε στο μυαλο του. Εκτος αν ειναι αλλου διάσημη.Μια αυτή και μια η Σιντυ Κρόφορντ σε διασημότητα ,έτσι;Να βάλετε σιγά σιγά στο νήμα και τίποτα σερβιτόρες από τις καφετέριες της γειτονιάς σας....
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Κάνεις παράθεση σε ποστ που κοντεύει να κλείσει χρόνο;; Και μου τη λες για νήμα που δεν άνοιξα εγώ;; Για γέλια..Μια αυτή και μια η Σιντυ Κρόφορντ σε διασημότητα ,έτσι;Να βάλετε σιγά σιγά στο νήμα και τίποτα σερβιτόρες από τις καφετέριες της γειτονιάς σας....
Μη τσακώνεστε, κουβεντα να γίνεται. Γι αυτο εγραψα πως μπορει να ειναι διασημη στο χωρο της.Κάνεις παράθεση σε ποστ που κοντεύει να κλείσει χρόνο;; Και μου τη λες για νήμα που δεν άνοιξα εγώ;; Για γέλια..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Απευθύνομαι παντού γιατί αντιλαμβάνομαι ότι η διασημότητα εδώ στο bou.ειναι κάτι ΠΟΛΥ σχετικό....αυτό είναι για γέλια.Κάνεις παράθεση σε ποστ που κοντεύει να κλείσει χρόνο;; Και μου τη λες για νήμα που δεν άνοιξα εγώ;; Για γέλια..
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Για τον άλλο λέω που άνοιξε το θέμα..Οχι ρε αδελφε. Μπήκα ειδα το στορι της και απλα σχολίασα με αφορμη το παραπανω σχόλιο <<χοντρό γυφτάκι >>
Δεν κοίταζα και ημερομηνίες.. νόμιζα είναι φρέσκο
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Τελικα κωλο δινει? Γλυφοκώλι κανει?Ξερουμε?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Τελικα κωλο δινει? Γλυφοκώλι κανει?Ξερουμε?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Ποιο να είναι το βαφτιστικό;Ευτυχια-Ιωαννα η Ελαφίνα;
Αυτή την κωλαρα πρέπει να την δίνει δεν γίνεταιΤελικα κωλο δινει? Γλυφοκώλι κανει?Ξερουμε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις