You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφίνα Ντεραντώνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όλες οι χορεύτριες αυτή τη ζωή κάνουνΚαπου θα δουλεύει. Ωραιο προφιλ στο ινστα,πολλα ταξιδια,ευκαταστατη θα ειναι
Τοσο καλα πληρώνονται;Όλες οι χορεύτριες αυτή τη ζωή κάνουν
Όχι αλλά τόσα χρόνια στη νύχτα κάποια στιγμή βρίσκουν κάποιον να πληρώνειΤοσο καλα πληρώνονται;
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.345
- Πόντοι
- 1.056
αυτο που γεμίζουν ολο το σώμα με χαζά τατουάζ και καταλήγουν να φαίνονται σαν καρναβάλι - τζοκερ τι φάση? τερμα ξενέρωτο και τις χαλάει και το ωραίο σώμα
Τελευταία τροποποίηση:
Εμένα δεν με χαλάνε καθόλου τα πολλά τατουάζαυτο που γεμίζουν ολο το σώμα με χαζά τατουάζ και καταλήγουν να φαίνονται σαν καρναβάλι - τζοκερ τι φάση? τερμα ξενέρωτο και τις χαλάει και ωραίο σώμα
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.345
- Πόντοι
- 1.056
Εμένα δεν με χαλάνε καθόλου τα πολλά τατουάζ
Ενα-δυο μικρα ουτε εμενα με χαλανε ΑΛΛΑ,
γουστάρεις το ωραίο σωματάκι και το τρυφερό δερματακι ειναι ειναι γεμάτο με μαύρες μουτζούρες (μεγαλα τατουαζ)?
Εννοείται ότι δεν τα προτιμάω αλλά δεν θα ξενερώσω κιόλαςΕνα-δυο μικρα ουτε εμενα με χαλανε ΑΛΛΑ,
γουστάρεις το ωραίο σωματάκι και το τρυφερό δερματακι ειναι ειναι γεμάτο με μαύρες μουτζούρες (μεγαλα τατουαζ)?
Σαν γυναικα που απλα θα βρισκομασταν δεν με χαλανε,σαν γυναικα που θα ζουσα μαζι της δεν τα γουσταρω και θα χαλιομουν πολύ. Αν τα ειχε απο πριν δεν θα μπορουσα να κανω κατι.Απλα δεν τα γουσταρω με χαλανεΕννοείται ότι δεν τα προτιμάω αλλά δεν θα ξενερώσω κιόλας
αρα προσωπική άποψη δεν έχεις .
Γιατι κοπροσκυλο βρε αδελφε. Μαθε που δουλευει και ενημερωσεΚαλο κοπροσκυλο...
Κανει αγριο γαμησι...Είναι αγοροκοριτσο φάση. Κάνει άγριο γαμησι πολυ
Εχεις παρει;
Εφη φίλεΠως βγαίνει το εφινα ρε παιδιά?
Κολλητός μου πριν κάτι χρόνια. Είχα δει βίντεο και αρρώστησα μέχρι την ρίζα τον ρούφαγεΚανει αγριο γαμησι...
Εχεις παρει;
Ελα ρε;;;, γκομενα την ειχε ή επι πληρωμης;Κολλητός μου πριν κάτι χρόνια. Είχα δει βίντεο και αρρώστησα μέχρι την ρίζα τον ρούφαγε
Κανονικος κροκόδειλοςΚολλητός μου πριν κάτι χρόνια. Είχα δει βίντεο και αρρώστησα μέχρι την ρίζα τον ρούφαγε
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Να βγάζετε θέματα και για καθαρίστριες που περάσανε από πολλά club...σίγουρα θα είναι λιγότερο τρομακτικές από αυτό ..το πράγμα.Δυνατή χορεύτρια έχει περάσει από πολλά club.
Φάτσα δεν έχει καλή αλλά το σώμα είναι πολύ καυλα για σκίσιμο. Την έχει ξεφτιλίσει φίλος ένα πρωί μετά από κλαμπ στην Β τότε γκάζι και μου έχει πει τα καλύτερα
Υπερβολικός ρε φίλε, δεν το γαμαγες δηλαδή?Να βγάζετε θέματα και για καθαρίστριες που περάσανε από πολλά club...σίγουρα θα είναι λιγότερο τρομακτικές από αυτό ..το πράγμα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Εγώ φοβάμαι μην κλέψει τα ρούχα μου έτσι που την βλέπω....Υπερβολικός ρε φίλε, δεν το γαμαγες δηλαδή?
Είναι ακριβώς ο τύπος που αντιπαθώ...σε όλα της!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις