Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 466
- Πόντοι
- 166
Αυτη μεχρι πριν κανα χρονο επαιζε στα 300.. Τωρα δε ξερω στα ποσα ειναι..ειναι πολυ καλο παιδι η ηλιαννα και της αρεσει πολυ να γαμιεται απο κωλο
Εαν ενα(1) γαμηση της αποφερει μεχρι 300€ σιγα τοτε να μην χορευει στα κολομπαρα για ψωροδεκαρες..σωστος ο λογισμος μου ..?Αυτη μεχρι πριν κανα χρονο επαιζε στα 300.. Τωρα δε ξερω στα ποσα ειναι..
Εαν ενα(1) γαμηση της αποφερει μεχρι 300€ σιγα τοτε να μην χορευει στα κολομπαρα για ψωροδεκαρες..σωστος ο λογισμος μου ..?
ειναι πολυ καλο παιδι η ηλιαννα και της αρεσει πολυ να γαμιεται απο κωλο
Για να μπορεί να ζητάει τα 300 αλλιώς θα έπαιρνε 50.Εαν ενα(1) γαμηση της αποφερει μεχρι 300€ σιγα τοτε να μην χορευει στα κολομπαρα για ψωροδεκαρες..σωστος ο λογισμος μου ..?
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι για τη μικρά γιατί την ξέρω από την εποχή που δεν είχε βυζιά...
Είναι απο Βύρωνα,και έκανε παρέα με κάτι άλλα μικρά ξεκωλάκια..
Η κοπελίτσα είναι σούργελο γενικά..
Σκεφτείτε ότι εχω πάει σπίτι της να την πάρω γιατί κάπου δούλευε και επειδή ανέβηκα πάνω για να πάω προς νερού μου,
μπήκε μέσα χύμα...είδε ότι είδε..και ενώ ήταν μεσα οι δικοί της,της έδινα το κωλάντερο στο χέρι...
Αλλά τώρα που έβαλε βυζιά μας το παίζει κάποια...
Μακριά πλεόν...
300 θέλει αυτό το σούργελο; Το πολύ για 80 ευρώ.
Όταν ήμουν στα 24-28 κάτι τέτοιες τις πηδούσα μια-δυο φορές και κατά τα λοιπά ντρεπόμουν να τις βγάλω βόλτα και να με δουν μαζί τους...
είναι θεα, εδινα ότι εχω και δεν εχω για μια ωρα μαζι της