Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Πως έχει γίνει έτσι μωρέ τα χείλη της είναι σαν σαμπρέλες...
Φίλε με τόσο αέρα που έχουν πάρει τα μυαλά της μόνο 1000 παίρνει και αν βέβαια δέχεται γαμ... επί πληρωμή...τιμη ξερουμε?
Αφου υπαρχουνα μαλακες που τις κανουν ηρωες.πανε στα κλαμπ που χορευουν και τους τρεχουν τα σαλια και τις ανεβαζουν και εδω τι περιμενεις αγαπητε μου?Φίλε με τόσο αέρα που έχουν πάρει τα μυαλά της μόνο 1000 παίρνει και αν βέβαια δέχεται γαμ... επί πληρωμή...
εισαι σιγουρος??τις βλεπω σε μια καφετερια στην καλλιθεα καμια φορα μαζι με τη φιλη της την Ειρηνη Λαναρα , κοντοπουτανα για πολυ σκοτωμα στον πουτσο και τα δυο
Γιαυτό και τις βγάζουνε στο κλαρί για πηγαίνουνε οι μαλακοτρίφται ναξεκαβλώνουν...Αφου υπαρχουνα μαλακες που τις κανουν ηρωες.πανε στα κλαμπ που χορευουν και τους τρεχουν τα σαλια και τις ανεβαζουν και εδω τι περιμενεις αγαπητε μου?
Εγω οταν παω σε κλαμπ και ανεβαινουν χορευτριες,γυρναω την πλατη μου και βλεπω αντιδρασεις απο τους μαλακες απο κατω...Πραγματικα τις σνομπαρω.
Ναι,μπορει να ειναι ωραια μουνια αλλα και?
Τι να κοιταξω,να καυλωσω τσαμπα?Σαμπως και θα τις γαμησω?
εισαι σιγουρος??
Και εδω ερχεται το πμ με ερωτηση "φιλαρακι σε ποια καφετερια πανε να τις παρουμε ματι" και κατι τετοιο...ναι ρε τυπε , τι σου φαινεται παραξενο ?
Και εδω ερχεται το πμ με ερωτηση "φιλαρακι σε ποια καφετερια πανε να τις παρουμε ματι" και κατι τετοιο...
οχι απο μενα...δεν υπαρχει περιπτωση...απο αλλους...χαχα νταξει δεν ειναι και θαμωνες , απλα ειναι γνωστη καφετερια και τις παιρνει το ματι μου αραια και που
ξερουμε που πηγαινει αλλα αυτη κανει πιαρεα με μια αλλη οχι με το ζωοοχι απο μενα...δεν υπαρχει περιπτωση...απο αλλους...
Απο τα 250-300 πηγε στα 1000...?Φίλε με τόσο αέρα που έχουν πάρει τα μυαλά της μόνο 1000 παίρνει και αν βέβαια δέχεται γαμ... επί πληρωμή...