Νέα

Ηλιάννα Λέκκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ηλιάννα Λέκκα :

• Αδιάφορη

Ψήφοι: 50 18,5%
  • Καλά το κουνάει, αλλά δεν κάνει για χορεύτρια

Ψήφοι: 19 7,0%
  • Στα 4

Ψήφοι: 202 74,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    271

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τις βλεπω σε μια καφετερια στην καλλιθεα καμια φορα μαζι με τη φιλη της την Ειρηνη Λαναρα ,  κοντοπουτανα για πολυ σκοτωμα στον πουτσο και τα δυο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τιμη ξερουμε?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φίλε με τόσο αέρα που έχουν πάρει τα μυαλά της μόνο 1000 παίρνει και αν βέβαια δέχεται γαμ... επί πληρωμή...
Αφου υπαρχουνα μαλακες που τις κανουν ηρωες.πανε στα κλαμπ που χορευουν και τους τρεχουν τα σαλια και τις ανεβαζουν και εδω τι περιμενεις αγαπητε μου?
Εγω οταν παω σε κλαμπ και ανεβαινουν χορευτριες,γυρναω την πλατη μου και βλεπω αντιδρασεις απο τους μαλακες απο κατω...Πραγματικα τις σνομπαρω.
Ναι,μπορει να ειναι ωραια μουνια αλλα και?
Τι να κοιταξω,να καυλωσω τσαμπα?Σαμπως και θα τις γαμησω?

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
τις βλεπω σε μια καφετερια στην καλλιθεα καμια φορα μαζι με τη φιλη της την Ειρηνη Λαναρα ,  κοντοπουτανα για πολυ σκοτωμα στον πουτσο και τα δυο
εισαι σιγουρος??

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αφου υπαρχουνα μαλακες που τις κανουν ηρωες.πανε στα κλαμπ που χορευουν και τους τρεχουν τα σαλια και τις ανεβαζουν και εδω τι περιμενεις αγαπητε μου?
Εγω οταν παω σε κλαμπ και ανεβαινουν χορευτριες,γυρναω την πλατη μου και βλεπω αντιδρασεις απο τους μαλακες απο κατω...Πραγματικα τις σνομπαρω.
Ναι,μπορει να ειναι ωραια μουνια αλλα και?
Τι να κοιταξω,να καυλωσω τσαμπα?Σαμπως και θα τις γαμησω?
Γιαυτό και τις βγάζουνε στο κλαρί για πηγαίνουνε οι μαλακοτρίφται ναξεκαβλώνουν...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Και εδω ερχεται το πμ με ερωτηση "φιλαρακι σε ποια καφετερια πανε να τις παρουμε ματι" και κατι τετοιο...

χαχα νταξει δεν ειναι και θαμωνες , απλα ειναι γνωστη καφετερια και τις παιρνει το ματι μου αραια και που

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Τί πράματα είναι αυτά; Έχουμε Σαρακοστή! :woldman: Αντισταθείτε στους πειρασμούς! Νηστεία και προσευχή :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom