Νέα

Ηλία Ηλιού 82

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
1.193
Πόντοι
361
Σημερινή πρωινή επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. 2 κοπέλες διαθέσιμες, πρώτα Αλεξία για την οποία είχα ακούσει καλά σχόλια. Milf με πολύ μέτρα εμφάνιση και μεγάλα πεσμένα μασταρια αλλά πολύ επικοινωνιακή. Ευτυχώς μετά είδα κ την Λίλλη...!!! Πολύ εντυπωσιακή Ρωσιδουλα, ειδικά πριν βγάλει τα 12ποντα ήταν για εγκεφαλικά! Την επέλεξα σε μισάωρο πρόγραμμα. Δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο αλλά πρέπει να είναι σίγουρα στο Top 3 με τα πιο όμορφα τεμάχια σε studio. Πάντως η Αλεξία μπορεί να μην βλέπεται αλλά τέτοια βογκητα δεν έχω ξανακουσει!!! έδινε πόνο ο συναγωνιστής δίπλα!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.285
Πόντοι
2.666
Σημερινή πρωινή επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. 2 κοπέλες διαθέσιμες, πρώτα Αλεξία για την οποία είχα ακούσει καλά σχόλια. Milf με πολύ μέτρα εμφάνιση και μεγάλα πεσμένα μασταρια αλλά πολύ επικοινωνιακή. Ευτυχώς μετά είδα κ την Λίλλη...!!! Πολύ εντυπωσιακή Ρωσιδουλα, ειδικά πριν βγάλει τα 12ποντα ήταν για εγκεφαλικά! Την επέλεξα σε μισάωρο πρόγραμμα. Δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο αλλά πρέπει να είναι σίγουρα στο Top 3 με τα πιο όμορφα τεμάχια σε studio. Πάντως η Αλεξία μπορεί να μην βλέπεται αλλά τέτοια βογκητα δεν έχω ξανακουσει!!! έδινε πόνο ο συναγωνιστής δίπλα!
Καλη η λιλλη, δυνατο κορμι και στο σεξ καλη..οκ..τωρα αυτη την αλεξια την ακουσα κι εγω να βογκαει..στο βουρβαχη περνωντας με αλλη κοπελα που την επισκεπτομαι συχνα..πολυ φαση..αρκει τα βογκητα να μην ειναι fake ομως...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom