Νέα

Ηλεκτρικό ρεύμα. Η ώρα να πληρώσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.757
Πόντοι
456
εγω ειχα ΚΟΤ Β μεχρι περσι το Νοεμβριο ωσπου εμαθα πως κοπηκα επειδ ανεβασαν τα ακινητα στη περιοχη μου κατα 25% και τωρα δειχνει 120 χιλ ευρω αντικειμεβικ αξια στο μεταξυ το ενα ακινητο ειναι χωρις ανσανσερ του 1956 αδεια κατασκευης το αλλο γκαρσονιερα 30 τμ αλλα εντυαξει με ανσανσερ του 1969 πλουσιος δηλαδη στο μεταξυ τα εισοδηματα απο το ενοικιο 3.800 μειον 8000 ενφια και φορος εισοδηματος αλλα ειμαι πλουσιος μια χαρα, για οικονμια στο ρευμα εχουμε.ηλιακο εχω απο το 2015,μαγειρεμα μονο με χυτρα οπου κανει φοβερη οικονομια,ρουχα πλυσιμο στο χερι οταν εχει ζεστο ο ηλιακος, πλυντηριο μονο οταν μαζευττουν σεντονια ε οκτακιλο ειναι 1 φορα το μηνα 100 κιλοβ, το μηνα μεση καταναλωση χωρις την εξτρα για θερμανση 3-4 μαξιμουμ μηνες
μειον 800 ηθελα να γραψω οχι 8000

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.211
Πόντοι
6.515
το μεγαλυτερο σκανδαλο κι απανθρωπια της κουλο-κυβερνησης ειναι το κλεισιμο του λιγνιτη, οι γερμανοι ανοιγουν νεα εργοστασια, εμεις αγοραζουμε απο βουλγαρια που καινε λιγνιτη...

τα αιολικα ειναι μια ακομα μπιζνα διαφθορας...

οι τυποι φτωχοποιουν τον Ελληνα αφου πρωτα τα βρωμο-καναλα του περασαν το μυαλο απο κιμαδομηχανη :angry:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Έλεγα να ανοίξω νέο νήμα , αλλά και εδω καλά είναι.

Απο οτι φαίνεται ετοιμάζεται (η διενεργείται ήδη) νέα απάτη με υποτιθέμενες ρευματοκλοπές. Ίσως γιατί απο κάπου πρέπει να βγούνε τα λεφτά για την αλλαγή των μετρητών σε ψηφιακούς ;

Αναλυτικά τι και πώς τα λέει στο βίντεο , αλλά περιληπτικά απο ότι θυμάμαι ο τύπος είχε αιτηθεί να του βάλουν νυχτερινό ρεύμα και είχε υποψίες οτι ο μετρητής του γράφει περισσότερα απο όσα έπρεπε με αποτέλεσμα να κάνει κάποιες ενέργειες για να μειώσει τον λογαριασμό όπως πχ να μαγειρεύει με μάτια υγραερίου αντί για ρεύματος. Τελικά και νυχτερινό δεν του έβαλαν , και τον κατηγορούν για ρευματοκλοπή ...

• Like
Αντιδράσεις: cool11

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ετσι ο μεσος Ελληνας νοικοκυρης, θα ασχολειται πλεον με το χρηματιστηριο ενεργειας...

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
το μεγαλυτερο σκανδαλο κι απανθρωπια της κουλο-κυβερνησης ειναι το κλεισιμο του λιγνιτη, οι γερμανοι ανοιγουν νεα εργοστασια, εμεις αγοραζουμε απο βουλγαρια που καινε λιγνιτη...

τα αιολικα ειναι μια ακομα μπιζνα διαφθορας...

οι τυποι φτωχοποιουν τον Ελληνα αφου πρωτα τα βρωμο-καναλα του περασαν το μυαλο απο κιμαδομηχανη :angry:
Περιμενε, έρχονται και τα πατεντοποιημένα δέντρα.

Επίσης, μεγαλύτερο σκάνδαλο ειναι οι δολοφονίες χιλιάδων ανθρωπων στα Νταχάου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931

Την καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, κάθε μήνα, για όλες τις κατηγορίες ρολογιών, από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, αυτή η πρακτική θα εφαρμοστεί από τους πρώτους μήνες του 2024 από τον ΔΕΔΔΗΕ και σύμφωνα με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη «έχει το προσωπικό για καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα και υπάρχει λόγος που το κάνουμε. Κατά αυτό τον τρόπο, θα μειώσουμε τις ρευματοκλοπές».

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756

Την καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, κάθε μήνα, για όλες τις κατηγορίες ρολογιών, από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, αυτή η πρακτική θα εφαρμοστεί από τους πρώτους μήνες του 2024 από τον ΔΕΔΔΗΕ και σύμφωνα με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη «έχει το προσωπικό για καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα και υπάρχει λόγος που το κάνουμε. Κατά αυτό τον τρόπο, θα μειώσουμε τις ρευματοκλοπές».

Εχει προσωπικο για μηνιαια καταμετρηση παντου ...; ;;;; :coffee:
Μάλιστα
Ολοι αυτοι πριν τι εκαναν ;
Σε κανα γραφειο εξυναν τ αρχιδια τους φανταζομαι

Γιατι παλια ολο αυτο το ειχαν αναλαβει εργολάβοι ...

Α ρε τι εχει να γινει απο μάσα πάλι ..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.338
Πόντοι
2.306
Εχει προσωπικο για μηνιαια καταμετρηση παντου ...; ;;;; :coffee:
Μάλιστα
Ολοι αυτοι πριν τι εκαναν ;
Σε κανα γραφειο εξυναν τ αρχιδια τους φανταζομαι

Γιατι παλια ολο αυτο το ειχαν αναλαβει εργολάβοι ...

Α ρε τι εχει να γινει απο μάσα πάλι ..
Τυπε. Μην πιστεύεις και ότι λένε... Εδώ λέγαν τα ίδια για τους ελέγχους για τις αυξήσεις τιμών.. Ότι θα βγουν έξω τα κλιμάκια να γράφουν για υπερανατιμησεις. Είδες κάποιον εσύ? Και, δύο τρία πρόστιμα που ανακοίνωσαν, μην περιμένεις να εισπραχτουν ποτέ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Τυπε. Μην πιστεύεις και ότι λένε... Εδώ λέγαν τα ίδια για τους ελέγχους για τις αυξήσεις τιμών.. Ότι θα γίνουν έξω τα κλιμάκια να γράφουν για υπερανατιμησεις. Είδες κάποιον εσύ? Και, δύο τρία πρόστιμα που ανακοίνωσαν, μην περιμένεις να εισπραχτουν ποτέ..

Τα προστιμα το ξερω οτι δεν προκειται να τα παρουν..
Αντε να παρουν κανα 2 για να τα ματια του κόσμου , ολα τα άλλα θα πανε χιονι

κλιμάκια πανε μονο με κάμερες αν ζορισουν τα πραγματα και ο κοσμος ειναι στα καγκελα .. κατσε να βγει κανα σκανδαλο απο καμια μιζα και θα παιζουν κλιμακια και ντου τα καναλια καμια εβδομάδα

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931
Για μενα το σωστο ειναι η μηνιαια καταμετρηση. Δεν γίνεται να πληρώνεις π.χ. έναντι 50-100 ευρω και στον εκκαθαριστικό να σου έρχεται 350 και βαλε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Για μενα το σωστο ειναι η μηνιαια καταμετρηση. Δεν γίνεται να πληρώνεις π.χ. έναντι 50-100 ευρω και στον εκκαθαριστικό να σου έρχεται 350 και βαλε.
Μπορεις να βαζεις και μονος σου την μετρηση στα σαητ των παρόχων νομιζω , ετσι ελεγαν

Με τοσους γυφτους που κλεβουν σπιτια δεν προκειται κανεις να ανοιξει σε ανθρωπο καταμετρησης .. πιο πιθανο ειναι να φανε καμιά καραμπινιά παρα να μετρησουν ρολοι..

Μολις σκοτωθουν κανα 2 θα παμε στο παλιο συστημα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Παντως τα μουνια κανει κρα ο κωλος τους μην χασουν τα λεφτα απο το ρευμα και τους γαμησουν οι πάροχοι ..

Παλαιοτερα με χαμηλοτερη τιμη που γινοταν τις γαμιολας στις ρευματοκλοπες δεν τους βγαλανε του τσογλανους να τσεκαρουν

Τωρα στο τσακ μπαμ βρηκε λυση ο μαλακας

• Like

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931
Παλια η ΔΕΗ ηταν κρατικη, πουτσα τους οι πολιτικοί για τις ρευματοκλοπες και τους υπέρογκους απλήρωτους λογαριασμούς.

Τωρα ομως οι παροχοι δεν γουστάρουν να χάνουν ουτε ευρω απο ολα αυτα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ένα πράγμα φοβάμαι με την εγκληματική οργάνωση που έχουμε μπλέξει:

ότι θα μου λένε ότι έχω κάνει ρευμστοκλοπη ενώ δεν έχω κάνει.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.338
Πόντοι
2.306
Παλια η ΔΕΗ ηταν κρατικη, πουτσα τους οι πολιτικοί για τις ρευματοκλοπες και τους υπέρογκους απλήρωτους λογαριασμούς.

Τωρα ομως οι παροχοι δεν γουστάρουν να χάνουν ουτε ευρω απο ολα αυτα.
Διαφωνω και με το μπουρδέλο που ήταν πριν. Βασικοί υπεύθυνοι οι πολιτικοί.
Ωστόσο και η σημερινή κατάσταση εμπεριέχει και πολιτική λαμογια .. Καθότι σχεδόν μονωπολιο..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.211
Πόντοι
6.515
Περιμενε, έρχονται και τα πατεντοποιημένα δέντρα.

Επίσης, μεγαλύτερο σκάνδαλο ειναι οι δολοφονίες χιλιάδων ανθρωπων στα Νταχάου
πληρωνε οσονουπω το ακριβοτερο ρευμα στην ευρωπη και δοξασε το 41%

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Ένα πράγμα φοβάμαι με την εγκληματική οργάνωση που έχουμε μπλέξει:

ότι θα μου λένε ότι έχω κάνει ρευμστοκλοπη ενώ δεν έχω κάνει.

Καποια στιγμη θα γινει και αυτο ... Ειμαι σίγουρος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Πριν έρχονταν για μέτρηση 1 φορά το τετράμηνο και καμιά φορά και 1 φορά το 8μηνο

τώρα ξαφνικά τι έγινε? βρήκαν κόσμο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.613
Πόντοι
12.756
Πριν έρχονταν για μέτρηση 1 φορά το τετράμηνο και καμιά φορά και 1 φορά το 8μηνο

τώρα ξαφνικά τι έγινε? βρήκαν κόσμο?

Για να τα αρπαξουν οι εργολάβοι ειναι .. μαλλον θα πηγαν και θα κλαφτηκαν οτι δεν τους δινουν δουλειες

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Αφού το ξέρεις τύπε μη τα σκορπάς όταν έρχεται το 50αρι... Κράτα καβατζα για το 300αρι
Άκου λογική.. λες και είναι μωρά παιδιά.. κ οι περισσότεροι είναι έτσι.
Μπορεις να βαζεις και μονος σου την μετρηση στα σαητ των παρόχων νομιζω , ετσι ελεγαν
Και που μπορείς να βάλεις.. εγώ όσους ξέρω βάζουν λιγότερο.. σου λέει άσε θα τα πληρώσουμε στον εκκαθαριστικό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom