paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.241
- Πόντοι
- 10.336
δεν ξερω ποσο καλο ειναι το σαιτ γιαυτο εξαρχης το βαφτισα random, παρολα αυτα το point μου ηταν οτι γενικοτερα ΚΑΙ τα ηλεκτροκινητα εχουν τα θεματα τους, ειδικα σε μια χωρα οπως η ελλαδα (σταθμοι φορτισης οπως λες). Η αυτονομια απο 350 σε 200 χλμ δεν το λες και λιγο, ισως αμα εχεις το αμαξι για να πηγαινεις στο περιπτερο μπορει να μην σε νοιαζει τοσο, τι να πω... Απλα, μη γινομαστε "ηλεκτρολαγνοι", εχουν ακομα δρομο τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Εγω οπως ειπα θα αραξω με το συμβατικο καυσιμο μεχρι νεοτερας, δεν ξερω ποια ηταν τα παααααααρα πολλα θεματα που ειχες με αυτα, με λιγη αγαπη και προδερμ εγω παραπονο δεν εχω ακομα. Οπως αγαπαει ο καθενας.@paparotriftoulas καμια σχέση αυτό που γράφει το άρθρο με την πραγματικότητα, δηλαδή δεν θα αγχωνόμουν ποτέ για την απόδοση της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίας. Καταρχάς πόσες μέρες έχουμε στην Ελλάδα θερμοκρασία κάτω από το μηδέν; Και πες ότι πεφτει η αυτονομία της μπαταρίας από τα 350 χλμ στα 200 χλμ όταν έχει κρύο. Και τι έγινε;
επίσης το random site "cars electric" γράφει μπούρδες, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική. Σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεχνάς λάδια, φίλτρα λαδιού, μπουζιά, φίλτρο αέρος κινητήρα, ιμάντες, αντλίες καυσίμου κτλ κτλ. Το μόνο που θες είναι φίλτρο καμπίνας μια φορά τον χρόνο (15 ευρώ μαξ, το αλλάζεις και μόνος) και υγρά φρένων καθε δυο χρόνια. Τακάκια μπορεί να φτάσεις άνετα τα 50.000 χλμ και να μην χρειάζονται αλλαγή. Τίποτα άλλο.
Εμένα πάντως με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο το κεφάλι μου ηρέμησε με πάααααρα πολλα θέματα. Το μόνο μου αγχος είναι όταν κάνω μακρινά ταξίδια (300+χλμ) μήπως όταν φτάσω στον ηλεκτρικό φορτιστή δεν λειτουργεί ή έχει μεγάλη αναμονή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η λυση ειναι μια. Παιρνεις ηλεκτρικο και κλεβεις ρευμα. Σαν να κλεβεις βενζινη θα ειναι αλλα πιο ευκολοΕγώ πάντως έβγαλα άκρη απο τις απαντήσεις , επίσης μπορεί η ιδέα μου να μην ηταν τόσο καλή όσο νόμιζα ... αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει άλλο θέμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα , αλλά ούτε και για εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταικών οπότε θα μπορούσε να μείνει το νήμα για αυτά τα δυο θέματα.
Εκτός αν υπήρχαν ηδη σχετικά νήματα και δεν τα βρήκα οπότε ας γίνει κάποια συγχώνευση.