Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.670
- Πόντοι
- 3.656
Δεν θυμάμαι κάτι για φύσες αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Θυμάμαι οπωσδήποτε ότι στην παρουσίαση μου είχε πει ο μαν που παρέδιδε ότι για το ξεκλείδωμα πρέπει να πας από το touchscreen. Μου είχε κάνει εντύπωση και για αυτό το ανέφερα και εδώ.αρχισες παλι το γνωστο συστημα ... πας στις υπερβολες και στις εξαι΄ρεσεις για να υποστηρίξεις κάτι που ειπες και δεν στεκει στον κανόνα.
σου λεμε εχει να ξεκλειδωσει , και αν τρακάρεις .. αλλα εσυ αμα τρακάρεις και εχεις εναν απο κατω θα αρχισεις να κανεις μανουβρες πανω στο κορμι του ;;
θα σηκωθει το αμαξι , οπως σηκωνονται ολα , αν εσυ θες να τον πας τον γερο σερνοντας κάτω απο το ημιαξόνιο μεχρι το Ασκληπειο μαλλον καλυτερα που δεν σε αφηνει.
Δεν ειναι ολα απο την οθονη , καποια πραγματα ειναι και απο φυσες που μπορεις να βγαλεις με το χερι απλα , αλλά παλι δεν καταλαβαινω γιατι εσυ θα πρεπει να κάνεις τον διασώστη
χωρις να εχεις καμία εκπαιδευση και να κρινεις εσυ αν πρεπει να κουνησεις το αυτοκινητο ή οχι.
ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ μωρε μαλα΄κα , και τις καμερες και τα upload μπορεις να μην τα έχεις , τι στο πουτσο δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου γραφω ;;
Εσυ θες οποτε γουσταρεις να τα εχεις και οποτε γουσταρεις να μην τα εχεις , τα αλλα αυτοκινητα που λες ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ , και προτιμας αυτα στο παραδειγμα σου
αρα ξηλωσε τα και απο το Τεσλα αν παρεις και τελείωσες.
Μπορεις να επιλεξεις , η θα τα εχεις η οχι , ανα μηνα , οχι οποτε σου καυλωσει , αρα μεινε με αυτα που δεν εχουν καθόλου καμερες και upload που δεν σε νοιαζει
απο οτι φαινεται οτι δεν μπορεις να επιλέξεις ουτε καν να τα έχεις
Δεν μου αρέσει να επιλέγει αυτό να κλειδώσει όπως δεν μου αρέσει και το σύστημα που σε βάζει στη λωρίδα αν αισθανθεί ότι την χάνεις.
Δε θα επιλέξω αμάξι με γνώμονα τις κάμερες...αλλά δεν είναι και κάτι που χαίρομαι να υπάρχει.
Τα πολύτιμα προσωπικά μου δεδομένασαν τι ας πουμε ; για δωσε παραδειγμα ;