Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 446
Οπλοπολυβόλο η μικρη
Οπλοπολυβόλο η μικρη
Αυτό το υπέροχο κωλαράκι (τι κωλαράκι…κωλάρα άλλα ήθελα να είμαι ευγενικά!) …δεν το δίνεις Ηλεκτρα;;;
Ηλέκτρα, ο κωλος σου, συγγνώμη, το ρεύμα σου ήθελα να πω, είναι τριφασικό. Σηκώνει φορτία...
Ηλέκτρα, ο κωλος σου, συγγνώμη, το ρεύμα σου ήθελα να πω, είναι τριφασικό. Σηκώνει φορτία...
ΚωλαραΌπα,τι έχουμε εδώ;
Καλημερα οπλο
Καλημερα
ΚαλημέραΚαλημερα οπλο
Καλημερα μαναρι μουΚαλημέρα
€413,76 / €120=3,5 συνεδρίες, ήτοι, 3 ολόκληρες και μια θα αερογαμεις δίχως είσοδο, σαν τον σκύλο μου δηλαδή στο πόδι μου...Είναι καυλιάρα, όλη την εθνική σύνταξη θα μου φαει
0x0 θα μεινεις για χαρη τηςΕίναι καυλιάρα, όλη την εθνική σύνταξη θα μου φαει
Όχι δεν ήταν πολλοί ήταν 2-3 απλά πιστεύω θα νιώθω καλύτερα εκτός Αθηνών πραγματικά ευχαριστώ που το διάβασες τουλάχιστον υπάρχει λίγη ανθρωπιά ακόμη βλέπω καλή μέρα να εχουμε και ολα θα πάνε καλάΚάτι έγινε και τα γράφεις αυτά: ίσως, πολλά μαζεμένα και ξεχείλισε το ποτήρι.
Πολλοί οι στραβοί, παράξενοι, και σκατόψυχοι στον κόσμο... πάντου όμως, σε κάθε μέρος μπορείς να βρεις. Η Αθήνα είναι όντως από τις αγενέστερες πρωτεύουσες σε συμπεριφορά κατοίκων (δεν μιλώ προς τους τουρίστες αλλά οι κάτοικοι μεταξύ τους: μαζεύτηκαν όλα τα ζωντανά από τα χωριά και βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Δείγμα φυσικά και της παρακμής της χώρας, τις τελευταίες δεκαετίες) .
Ηρέμησε, και συνέχισε εκεί που σου αρέσει, όπου αισθάνεσαι καλύτερα. Υγεία.
Εμείς από βόρεια ήμαστε πολύ συναισθηματικές ! Όλα καλά αγάπη , και ταξιδεύουμε πολυυυυυυΕπειδή είσαι Βόρεια σε έβλεπα σαν δικό μου άνθρωπο...
Καλή τύχη!
Εσύ σβήσε τα άσχημα και κράτα τα καλά(σίγουρα υπάρχουν) . Όπως είπες, λίγη ανθρωπιά να έχουμε και ευγένεια, δείγμα σεβασμού προς τον εαυτό μας πρωτίστως.Όχι δεν ήταν πολλοί ήταν 2-3 απλά πιστεύω θα νιώθω καλύτερα εκτός Αθηνών πραγματικά ευχαριστώ που το διάβασες τουλάχιστον υπάρχει λίγη ανθρωπιά ακόμη βλέπω καλή μέρα να εχουμε και ολα θα πάνε καλά