adventure1290
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 994
- Πόντοι
- 81
Τόσο καιρό άκουγα για κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά τώρα κατάλαβα τι σημαίνει!!Παρε και άλλη μωρό μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τόσο καιρό άκουγα για κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά τώρα κατάλαβα τι σημαίνει!!Παρε και άλλη μωρό μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Πολύ καλόΤοσο καιρό άκουγα για κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά τώρα κατάλαβα τι σημαίνει!!
Ας υποθέσουμε ότι γνωριζόμαστε και κάνουμε έρωτα , Ηλέκτρα. Πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση αν με ερωτευτείς (ίσως όχι σίγουρο αλλά σίγουρα το πιο πιθανό), που είμαι ναυτικός, σεξιστής και ΑΕΚΑΡΑ;Φρεσκότατο
Ντριμγκιρλςμε το ιδιο τηλεφωνο...ΚΑΤΕΡΙΝΑ-βΕΡΟΝΙΚΑ--ΕΛΕΝΑ-ΠΕΓΚΥ-ΣΙΝΤΥ-ΝΙΝΑ-ΖΕΤΑ-ΑΛΙΣΣΑ και πολλα αλλα...οποτε γραφειο..
Αμα είσαι ναυτικός μην ανησυχείς, θα λυθεί το πρόβλημα ..Ας υποθέσουμε ότι γνωριζόμαστε και κάνουμε έρωτα , Ηλέκτρα. Πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση αν με ερωτευτείς (ίσως όχι σίγουρο αλλά σίγουρα το πιο πιθανό), που είμαι ναυτικός, σεξιστής και ΑΕΚΑΡΑ;
Είναι 180% σίγουρο.Ας υποθέσουμε ότι γνωριζόμαστε και κάνουμε έρωτα , Ηλέκτρα. Πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση αν με ερωτευτείς (ίσως όχι σίγουρο αλλά σίγουρα το πιο πιθανό), που είμαι ναυτικός, σεξιστής και ΑΕΚΑΡΑ;
Αν και τρανς, σου αναγνωρίζω ότι σκέφτεσαι σαν πραγματική γυναίκα!Είναι 180% σίγουρο.
Καυλα εισαι μωρακι
Φιλια πολλά από την Σαλονικιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΟΝΟ γραφείο μωρό μου
δετε και ακουτε ρε τι διαβαζουμε?το καλυτερο δεν τις ειπες ρε.πως θα διαχειριστει την φαση με ενα μαλακα?Ας υποθέσουμε ότι γνωριζόμαστε και κάνουμε έρωτα , Ηλέκτρα. Πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση αν με ερωτευτείς (ίσως όχι σίγουρο αλλά σίγουρα το πιο πιθανό), που είμαι ναυτικός, σεξιστής και ΑΕΚΑΡΑ;
Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και έλα μετά να τα πούμε φίλε μουδετε και ακουτε ρε τι διαβαζουμε?το καλυτερο δεν τις ειπες ρε.πως θα διαχειριστει την φαση με ενα μαλακα?
τραβα σαλτα ρε,που θα τα πουμε κιολας.Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και έλα μετά να τα πούμε φίλε μου
Να μάθεις γράμματα. Βοηθούν πολύτραβα σαλτα ρε,που θα τα πουμε κιολας.
η καλύτερη σου φωτογραφία μέχρι τώρα...
ΜΟΝΟ γραφείο μωρό μου
Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς εάν είναι ανάγκη και δεν μπορείτε, υποφέρετε. Γι αυτό είναι οι φίλοι άλλωστεΜην τσακώνεστε! Όλοι θα πάρετε!
ναυτικός, σεξιστής και αεκάκι όλα μαζί; καλύτερα ρίξε το πλοίο πάνω σε κάνα παγόβουνο αδερφέΑς υποθέσουμε ότι γνωριζόμαστε και κάνουμε έρωτα , Ηλέκτρα. Πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση αν με ερωτευτείς (ίσως όχι σίγουρο αλλά σίγουρα το πιο πιθανό), που είμαι ναυτικός, σεξιστής και ΑΕΚΑΡΑ;
Γιατί εσύ είσαι φεμινιστης ρε Ψωλίνιο;ναυτικός, σεξιστής και αεκάκι όλα μαζί; καλύτερα ρίξε το πλοίο πάνω σε κάνα παγόβουνο αδερφέ
Μολις βλεπουμε κωλους σταματαμεΑς μην μαλώνουμε αγαπουλες , όλες οι γνώμες και οι ερωτήσεις είναι δεκτές
Οταν ο Θεος επλασε την γυναικα την ονομασε Ευα , μετα οταν την ξανακοιταξε ειπε οχι θα φτιαξω μια πιο ωραιοτερη και θα την ονομασω ΗΛΕΚΤΡΑ το κορμι !!!!!!!!! . Καλο Πασχα να εχεις !!! και θα τα πουμε συντομα .Μωρα μου μέχρι την τελετή αθηνα μετά τα ξανά λέμε από την άλλη εβδομάδα
Απίστευτα σεξυ κοιλίτσα!!!Αεροδρομιο!!
ΜΟΝΟ γραφείο μωρό μου