Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Kisses!!!
Φιλια πολλά από την Σαλονικιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΟΝΟ γραφείο μωρό μου
Kisses!!!
Φιλια πολλά από την Σαλονικιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΟΝΟ γραφείο μωρό μου
Μας καυλωσες πάλι.. θα πάμε διακοπές μαζί Μαλβιδες
Η καλύτερη γυμναστικήΜωρό μου κολυμπάω από τα 3 μου
κορμαρα!Καλημέρα μωρακιαααα
Στο κρεβάτι τα ύψη ευθυγραμμίζονται
Ωραια πισω οψηΚαλημέρα μωρακιαααα
Χαχα και εμένα τα ίδια, αλλά για αυτό ακριβώς τον λόγο την θέλω... Ξέρει αυτή..
Χαχα και εμένα τα ίδια, αλλά για αυτό ακριβώς τον λόγο την θέλω... Ξέρει αυτή..
Ελπιζω την αλλη εβδομάδα να ειναι Αθήνα για να την πετύχω αυτη την φορά, γιατι ειδα σε αλλο θεμα οτι θα ειναι για λιγες μερες ακομα εδω. Γενικα αν θελεις ElectraDreamGirl ενημέρωνε μας εδώ στο νήμα σου . ποτε εισαι Αθήνα και πότε οχι διαθέσιμη για συνάντηση να ξέρουμε .
Nαι απο χτες. Για αυτό της ειπα πριν να μας ενημερώνει εδώ στο νήμα της για οτι θέλει, πχ ποτε ειναι διαθέσιμη κλπ. Γιατι ειδα σε άλλο νήμα το ποστ της, αλλά δεν ήθελα να σπαμάρουμε εκει.Τα μηνύματα της εξαφανίστηκαν.
Μανάρι μουυυυυ θα τα ανεβάζω εδώ έχεις απόλυτο δίκαιο, τώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω πως δουλεύει η ιστοσελίδα και τα φόρουμ της , θα προσπαθήσω να ανεβάζω όσο το δυνατόν περισσότερες μπορώ, μην μου αγχώνεσαι με προλαβαίνεις ανεταααα έχω ακόμα πολλες βδομαδες μπροστά μου , σε περιμένω και ξες πολύ καλά ποιες στιγμές σε σκέφτομαιΧαχα και εμένα τα ίδια, αλλά για αυτό ακριβώς τον λόγο την θέλω... Ξέρει αυτή..
Ελπιζω την αλλη εβδομάδα να ειναι Αθήνα για να την πετύχω αυτη την φορά, γιατι ειδα σε αλλο θεμα οτι θα ειναι για λιγες μερες ακομα εδω. Γενικα αν θελεις ElectraDreamGirl ενημέρωνε μας εδώ στο νήμα σου . ποτε εισαι Αθήνα και πότε οχι διαθέσιμη για συνάντηση να ξέρουμε .
Μανάρι μουυυυυ θα τα ανεβάζω εδώ έχεις απόλυτο δίκαιο, τώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω πως δουλεύει η ιστοσελίδα και τα φόρουμ της , θα προσπαθήσω να ανεβάζω όσο το δυνατόν περισσότερες μπορώ, μην μου αγχώνεσαι με προλαβαίνεις ανεταααα έχω ακόμα πολλες βδομαδες μπροστά μου , σε περιμένω και ξες πολύ καλά ποιες στιγμές σε σκέφτομαι
Θα ήθελα να σε γνωρίσω και εγώ και να σκέφτεσαι και εμένα.Μανάρι μουυυυυ θα τα ανεβάζω εδώ έχεις απόλυτο δίκαιο, τώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω πως δουλεύει η ιστοσελίδα και τα φόρουμ της , θα προσπαθήσω να ανεβάζω όσο το δυνατόν περισσότερες μπορώ, μην μου αγχώνεσαι με προλαβαίνεις ανεταααα έχω ακόμα πολλες βδομαδες μπροστά μου , σε περιμένω και ξες πολύ καλά ποιες στιγμές σε σκέφτομαι
Ωραια πισω οψη
Γεια σου ηλεκτρα.πως εισαι?Καλησπέρα