Νέα

Ηλέκτρα Γαλανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Eτσι γράφουν κάποιοι που συνομίλησαν (λενε) μαζί της στο fb.Δες στις σελίδες 9 και 10 του forum

Επειδή ακριβώς για μία εκτόνωση μόνο δεν λεει κανείς από όσους ισχυρίζονται ότι μίλησαν μαζί της το ρωτώ. Να πω και εγώ ότι από το fcb δίνει το τηλέφωνό της για περισσότερα αλλά δεν έχω πάρει ακόμ. Μη μου το ζητήσετε, πάτε στο fcb.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Δηλαδή με κωλαράκι και χύσιμο στο στόμα θες μια τρακοσσάρα. Και το σκέφτεσαι; Ας χαλάσουμε λίγο ακόμα την πιάτσα κάνοντας θεά άλλο ένα βλήμα...

+1..ελεος πια με το καθε βλημα :headbang: :headbang: :headbang:..επειδη εβαλε πλαστικα βυζια κ επαιξε κ σε κανα δυο τσοντες της πλακας,νομιζει οτι θα πρεπει την χρυσοπληρωσουμε ως cg..βρε ουστ!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά ρε πάτε καλά;
το θεόμπαζο;
επειδή έπαιξε σε τσόντα το προσκυνάτε;;
έλεος....

ρε καλά κάνουνε και μας τα παίρνουνε...για την εφορία το λέω

παρότι θα ακουστεί μαζοχιστικό κάργα, προτιμώ να λέω πως τα δίνω στην εφορία κι ας νιώθω μαλάκας γιατί πάνε σε βαρέλι δίχως πάτο (στο κάτω κάτω εκεί έχω δικαιολογία πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς)
παρά να τα δίνω στις καριόλες τις τυχάρπαστες...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε κατακαυμενοι ανθρωποι πεινανε..δεν εχουν χρηματα ουτε για τα βασικα..και πατε κι τα σκατε σε πορνιδια?

ποσο μπαζα μπορει να ειστε για να μην εχετε γκομενα..

Επισκέπτης
καλά ρε πάτε καλά;
το θεόμπαζο;
επειδή έπαιξε σε τσόντα το προσκυνάτε;;
έλεος....

Κάτσε,
υπάρχουν μπάζα cg
που δεν έχουν παίξει σε τσόντες
και παίρνουν 200άρες.

Επίσης υπάρχουν μπάζα σιτεμένες μασατζούδες
ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ
και τους τα σκάνε κάποιοι κόπανοι χοντρά
επειδή το μασατζίδικο που δεν γαμάς
(τουλάχιστον τις πρώτες ... 50 φορές)
είναι στο ... Κολωνάκι !!!!!!

Μας πείραξε τούτη που έπαιξε σε τσόντα
και γαμιέται ;;;;;;;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
.....και C.D.U παντου ειναι το σωστο,,,,,το λενε οι ελληνες υποστιρηκτες του cdu στην γερμανια
Τι Δαπίτης και παπαριές με λέτε μωρε? Καμία σχέση δεν έχω με κομματόσκυλα  :birdman: :birdman:. Απλά ταιριάζει σαν σύνθημα για τη λεγάμενη.. Και Α και ΟΥ Ηλεκτρα Γαλανού  :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γαμάει πουτάνες, όποιος δεν έχει γκόμενα ;;;;;;;;;
Ενδιαφέρον ερώτημα,αν έχεις γκόμενα κ τρέχεις στις πουτάνες προφανώς συμβαίνει επειδή δεν σε καλύπτει καλά στον τομέα,άρα γιατί να την έχεις την γκόμενα;;;;

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ενδιαφέρον ερώτημα,αν έχεις γκόμενα κ τρέχεις στις πουτάνες προφανώς συμβαίνει επειδή δεν σε καλύπτει καλά στον τομέα,άρα γιατί να την έχεις την γκόμενα;;;;

για να λες στους αλλους οτι εχεις γκομενα :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να λες στους αλλους οτι εχεις γκομενα :2funny: :2funny: :2funny:
Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί κ έχουμε προκόψει,λες και είναι κακό να μην έχεις από το να την έχεις έτσι για τους τύπους.

Τί είναι ρε μαλάκες η γκόμενα σπίτι που είναι απαραίτητο κ αν δεν έχεις θα μείνεις στον δρόμο;;;; :2funny: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί κ έχουμε προκόψει,λες και είναι κακό να μην έχεις από το να την έχεις έτσι για τους τύπους.

Τί είναι ρε μαλάκες η γκόμενα σπίτι που είναι απαραίτητο κ αν δεν έχεις θα μείνεις στον δρόμο;;;; :2funny: :2funny:

το γελας???προσωπικα εχω φιλους που μενουν με την ιδια γκομενα χρονια κ χρονια μονο απο συνηθεια κ για να λενε οτι ειναι με καποια..κ μονο η ιδεα οτι μπορει να μεινουν μονοι τους για ενα διαστημα τους τρομαζει..αμα δε περνας ομως καλα κ μενεις μονο απο συνηθεια καλυτερα να την κανεις κ να πας για την επομενη :grin:..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η τυπισα εχει τουλαχιστον δυο προφιλ στο φατσοβιβλιο!!!...Εχω την εκτιμηση, οτι δυο συναγωνιστες που μας γραψανε στην 9 και 10 σελιδα αυτου του θρεντ, τα δικα τους ...προφανως δεν μπηκαν στο κοπο να ελεξουν αν επικοινωνουν με την Ηλεκτρα...ειτε καποια αλλη, εφοσον εχει δυο προφιλ!!!!....Κατα συνεπεια προσοχη, σε αυτα που γραφετε!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το γελας???προσωπικα εχω φιλους που μενουν με την ιδια γκομενα χρονια κ χρονια μονο απο συνηθεια κ για να λενε οτι ειναι με καποια..κ μονο η ιδεα οτι μπορει να μεινουν μονοι τους για ενα διαστημα τους τρομαζει..αμα δε περνας ομως καλα κ μενεις μονο απο συνηθεια καλυτερα να την κανεις κ να πας για την επομενη :grin:..

Υπάρχουν και τετοιοι. Κλασσικοι ανασφαλεις ειναι
εγω ειμαι μονος μου κανα χρονο κοντα αυτη την περιοδο
απο περυσι και νιωθω μια χαρα  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε κατακαυμενοι ανθρωποι πεινανε..δεν εχουν χρηματα ουτε για τα βασικα..και πατε κι τα σκατε σε πορνιδια?

ποσο μπαζα μπορει να ειστε για να μην εχετε γκομενα..
Αν και σωστοτατη η παρατηρηση σου, ο καθενας εχει δικαιωμα να ξοδευει οπως τον ευχαριστει τα λεφτα του
Το θεωρω και ειναι ολιγον ''χαζο'' ομως, το να δινει κανεις τοσα χρηματα για να πηδηξει......
και να το καμαρωνει κιολας οτι πηδηξε μια ''δηθεν'' επι πληρωμη, ακομη πιο ''χαζο''

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φυσικα....

Το δευτερο σκελος της παρατηρησης σου το βρισκω πολυ γενικευμενο
Το να μην εχει καποιος η καποια ''ταιρι'' δεν ειναι τοσο θεμα ομορφιας, οσο χημειας ......
Η συνναναστροφες στην σημερινη εποχη εχουν δυσκολεψει πολυ και η περιπλοκοτητα τους στην δημιουργια επαφων
(καθως τα θελουμε ολα και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο και οι μεν και οι δεν)ειναι μεγαλη

jseyty

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
με 200-250 θα βρεις δεκαδες καλυτερες απο ηλεκτρα στα στουντιο και θα πηδη3εις 4-5 φορες ......ολα αυτα για διασημοτητες κτλ ειναι στο μυαλο μονο.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αν και σωστοτατη η παρατηρηση σου, ο καθενας εχει δικαιωμα να ξοδευει οπως τον ευχαριστει τα λεφτα του
Το θεωρω και ειναι ολιγον ''χαζο'' ομως, το να δινει κανεις τοσα χρηματα για να πηδηξει......
και να το καμαρωνει κιολας οτι πηδηξε μια ''δηθεν'' επι πληρωμη, ακομη πιο ''χαζο''

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φυσικα....

Το δευτερο σκελος της παρατηρησης σου το βρισκω πολυ γενικευμενο
Το να μην εχει καποιος η καποια ''ταιρι'' δεν ειναι τοσο θεμα ομορφιας, οσο χημειας ......
Η συνναναστροφες στην σημερινη εποχη εχουν δυσκολεψει πολυ και η περιπλοκοτητα τους στην δημιουργια επαφων
(καθως τα θελουμε ολα και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο και οι μεν και οι δεν)ειναι μεγαλη

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom