neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πεφτουν οι τιμες σιγα σιγαη προσφορα της σε μενα ηταν 200ε.
πεφτουν οι τιμες σιγα σιγαη προσφορα της σε μενα ηταν 200ε.
ησουν ωραιο αγορι εσυ γιαυτο....η προσφορα της σε μενα ηταν 200ε.
ειμαι ανεργος πες της ....θα ψαχτώ με ενδοιαφέρει πάρα πολύ η τύπισα, αλλά χωρίς κώλο και cim δεν λέει και τίποτα η φάση... :-
θα το παζαρέψω, το θέμα είναι σοβαρό!!!
ησουν ωραιο αγορι εσυ γιαυτο....
[/γι'αυτο λες να μου ειπε για 200ε? quote]
σιγουρα λεμε.... θα ειχες σεξυ φωνηησουν ωραιο αγορι εσυ γιαυτο....
[/γι'αυτο λες να μου ειπε για 200ε? quote]
σιγουρα λεμε.... θα ειχες σεξυ φωνη
[και να φανταστεις ουτε καν τις μιλησα,μονο απο το fb.που να τισ μιλουσα κιολας!!!!!!!!!!!! /quote]
Εμ θελεις Ηλεκτρα Γαλανου, εμ δεν θελεις και να πληρωσεις τυπε μου...200e για μια ωρα χωρις anal,cim και μονο για μια εκτονωση μετα απο παζαρια.ειπαμε ειμαστε
αλλα οχι και τοσο.
Δηλαδή με κωλαράκι και χύσιμο στο στόμα θες μια τρακοσσάρα. Και το σκέφτεσαι; Ας χαλάσουμε λίγο ακόμα την πιάτσα κάνοντας θεά άλλο ένα βλήμα...της μιλησα στο fb και της προτεινα με 200 αλλα μου πε χωριs anal και χωρις cim
ειπα οκ και της προτεινα οπως και φιλος πιο πανω αν θελει να κανει και λιγο αυταρχικο και μου πε εννοειτε
τι λετε???
αξιζει????
θα ριχνει πασιεντζα...Συγνώμη, όταν λέτε 1 ωρα και 1 εκτόνωση, τι εννοείτε? Ας λέει η κα.Γαλανού καλύτερα 1 εκτόνωση.Δηλαδή την υπόλοιπη ώρα τι θα κάνει?
Επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος κορόιδα φίλε...Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάει τόσα πολλά.
Συγνώμη, όταν λέτε 1 ωρα και 1 εκτόνωση, τι εννοείτε? Ας λέει η κα.Γαλανού καλύτερα 1 εκτόνωση.Δηλαδή την υπόλοιπη ώρα τι θα κάνει?
Το μία εκτόνωση από που προκύπτει;
Kai A kai OU Ηλεκτρα Γαλανου !!!Eτσι γράφουν κάποιοι που συνομίλησαν (λενε) μαζί της στο fb.Δες στις σελίδες 9 και 10 του forum
ωπ, γερμανοτραφης;;;;;Kai A kai OU Ηλεκτρα Γαλανου !!!
Τι εννοείς?ωπ, γερμανοτραφης;;;;;