curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Χωρις τιμολογιο υπηρεσιων δηλαδη....
Οτι αρπαξουμε και αντε γεια......
χωρις τιμοκαταλογο δε λεει
Χωρις τιμολογιο υπηρεσιων δηλαδη....
Οτι αρπαξουμε και αντε γεια......
π*****α ?
σ**α ?
![]()
![]()
94 -95 την ειχα ξεσκισει στην βουλιαγμενης πανω απο τα παρμπριζ για οποιον θυμαται... τοτε ηταν καβλα...τωρα δεν γνωριζω αλλα τοτε τρελλα γαμησιαΑπό το στόμα μου το πήρες οτι η Σαντρα προέρχεται από τα στούντιο. Δεν την έχω πάρει ποτέ (και ούτε πρόκειται) αλλά έτυχε και είχα δει κι εγώ την εμφάνισή της στη Στεφανίδου.
σ**α = Σάσα (επίθετα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε)
π*****α --> Δεν ξέρω.
Καλη δουλεια τα παρμπριζ τοτε ..94 -95 την ειχα ξεσκισει στην βουλιαγμενης πανω απο τα παρμπριζ για οποιον θυμαται... τοτε ηταν καβλα...τωρα δεν γνωριζω αλλα τοτε τρελλα γαμησια![]()
![]()
![]()
Αν διαβάσετε σχετικά με αυτή και της εμφανίσεις της λέει ότι είναι αφέντρα κλπ.στις τσοντες που επαιξε δεν ειδα τιποτα s/m κολπα..εγω το ανταξια της φημης της το εκλαμβανω ως βιζιτα,που εχοντας παιξει κ σε 2-3 τσοντες ξερει να ξεσκιζεται καλα![]()
ασχετα αν ειναι η δεν ειναι μπαζο
το θεμα ειναι να υπαρχει μια τιμολογιακη πολιτικη
Κυριε θελω τοσα για τις κατωθι υπηρεσιες..... και ο πελατης αποφασιζει απο εκει και περα....
Τωρα αυτο που κανει αν αληθευει κιολας ειναι χοντρη αρπαχτη
και ειναι σαν να ψαχνει για ηλιθιους να αρπαξει οτι αρπαξει
Σημειωνω ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ που αναφερει ο παραπανω
250- με 300 κ θελει κ λιγο αυταρχικο για να περασει κ αυτη καλα...
όχι φίλε μου.....Ακόμα και αν έχει σκοπό να κάνει αρπαχτή με ανυποψίαστους πιο λογικό δεν είναι να πει ένα παράλογο ποσό για αρχή και μετά να πάρει όσα μπορεί;
ψαχνόμουνα πόσο καιρό για να μάθω αν το "δείνει" και έμαθα ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο (δλδ χύμα σαν cg)...αν εννοείς τα "bdsm πειραματικα" προγράματα δεν σημαίνει ότι το δείνει (πάντα) κιόλας.
πάντως αν μάθω ότι πάιζει πάιζει φάση cg τσακίστικα κανονικά..είναι θεά η κοπέλα...
χωρις κωλο και χωρις cim