O Tαμιας μαζι με τα ολα που λες οτι ειπε, ειπε και αυτο :
Πολλές φορες θα ηθελα να πληρώσω μία κοπέλα μονο και μονο για συντροφια ερωτική και όχι απαραίτητα σεξ.. Ή απλώς να την πληρώσω και αν παμε σε ένα μερος όπου είναι όλες οι άλλες, οι κανονικές γκομενες, οι σωστες, η κυταρρίτιδα, τα κοντοπουτανα - οι λεγόμενες υποτιθεμενες ωραιες που θα ζηλέψουν... Βέβαια θα ζηλέψουν...
εγω αναρωτιεμαι ειναι ποτε δυνατον καποιος να πληρωνει μια ψευτικη σχεση και να εχει αυταπατες οτι ειναι αληθινη ?
Θελω να πω οτι μου φαινεται αδιανοητο να πιστευει καποιος ενα τοσο οφθαλμοφανες ψεμα .
Ενταξει το σεξ , αλλα να πληρωσεις την κουβεντα...μου φαινεται νοσηρο φαινομενο
Είναι το ίδιο νοσηρό να πληρώσεις για σεξ και το ίδιο νοσηρό να πληρώσεις την κουβέντα, άσχετα από το τι κάνουμε εν τέλει. Όπως και να είναι πάντως προσωπικά πιστεύω ότι κάποιος που πληρώνει μια συνοδό το κάνει όχι τόσο για να κουβεντιάσει, αλλά πιθανόν για βιτρίνα. Επίσης ποιος σας είπε ότι όσοι συναναστρεφόμαστε δεν είναι και αυτοί/ές συνοδοί πολυτελείας. Για σκεφτείτε πόσοι από τους φίλους/ες σας λακίσαν όταν βρεθήκατε σε μια άσχημη φάση. Γιατί όμως δεν λακίζαν πιο νωρίς; Γιατί μέχρι τότε είχαν να πάρουν κάτι...