αλλη ωραια περιπτωση εκδιδόμενης γυναικας,δεν την λεω πουτανα ,ηταν κυρια με τα όλα της ,ηταν η παρακάτω,της οποιας δυστυχώς εχω ξεχασει το ονομα ...
Δουλεψε καποια λιγα χρονια στο Φυλης 54,στο πανω,νομιζω και καποιες φορες και στο κατω.Ηταν ελληνίδα,γυρω στα 40-44,ξανθια,ψηλη,με πολυ ωραιο κορμι ,θα ελεγα στο σωματοτυπο της Αντριάνας απο Διδυμου,αλλα ενω η Αντριανα βγαζει το ψυχρο ρωσικο,εκεινη ειχε πιο καυλωτικη εμφανιση,και ωραιο προσωπο με αριστοκρατικα χαρακτηριστικα,οταν την εβλεπες στο σαλονι,ιδιως τις πρωτες φορες,πριν την συνηθισει το ματι,καυλωνες και περναγες μεσα σαν σιφουνας...
Το δερμα της ηταν σταρατο ,πολυ καλο,και αρχιζε στο κρεβατι με μια ισπανικη με τις απιθανες βυζαρες της.
Εγω πρεπει να την ειχα γαμισει μεχρι και 20-25 φορες,ποτε δεν την χορταινα,απιθανα και ομορφα γαμισια,μια γυναικα πολυ εξω απο τα συνηθισμενα των μπουρδελων,σε εμφανιση και συμπεριφορα.
Τα χρονια πρεπει να ηταν 1990-93,δεν ειμαι σιγουρος εκατο τα εκατο,παντως πολλοι θα την θυμουνται,ηταν πολυ χαρακτηριστικη κοπέλλα και ειχε παντα πολυ κοσμο.Μπου ειχε πει καποια φορα οτι βγηκε σ αυτη την ηλικια στα μπουρδελα γιατι ο αντρας της επεσε εξω και ειχε χρεη...
Οποιος τυχον θυμαται ονομα της κλπ,ας γραψει κατι.