Γαμωτο... Ποσων χρονων εισαι?
Που να θυμαμαι τετοια φίλε μου...παντως νομιζω οτι πρεπει να ειμαι καπου στα 24...ο μπουρδελιαρης και της πουτανας ο κώλος δε γερναει ...
Γαμωτο... Ποσων χρονων εισαι?
τεραστια κουβεντα!!
το σκεφτομουν πριν καμια βδομαδα που χα παρει τη τζουλια αλκαμενους 117,η οποια εχει επισης αφησει ιστορια...(και ως λολιτα μιχαηλ βοδα) και ειναι πανω απο 45 πλεον και τοσο φρεσκο κωλο δε βλεπεις ουτε σε 18χρονη
που ειναι τωρα;;Καλημερα σε ολους!!!! Η Αννα η Σερβα... Η γκομενα ηταν οπλο!!!! ;)
Και ειδα και το "Κορίνα" απο πανω και θυμηθηκα τωρα ενα φοβερο μούναρο ,Κορίνα,που γαμιοταν στα 1969 περιπου στη Βαλτετσιου,ψηλη,ξανθια,24-5 ,ο ορισμος της μουναρας,και καλη μεσα..σπανια πια βρισκεις τετοιες σε μπουρδελα,ελληνιδες εννοώ,μαλλον εχουν γυρισει στη βιζιτα οι αναλογες.Ισως η κριση τις ξαναφερει ! Αμην!
Δεν την εχω παρει αλλα με αυτα που διαβασα στις κριτικες λεω να την παρω αν ξαναρχισει! Το μαγαζι χωρις αυτη λεει, εχει κι αλλα καλα κομματια, ή μονο αυτη το κραταγε?
δουλευε και μεταξι?δουλευε και λιοσιων73 παντως...
Ο φίλος που λέει για το Ιουλιανού μήπως εννοεί την Λίζα?
Επειδή κάθε γαμήσι μαζί της ήταν και μια περιπέτεια- Μπάρμπορα. Φανατικό κοινό, δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί.
Ρε γαμωτο... επιτηδες το κανεις? Θα μας τρελανεις!
μαρια η βουλγάρα φυλης 80 ,νυν στουντιοκόριτσο στην αλυσιδα κασσάνδρας.
Ρωξάνα φυλης 86β,οταν δουλευε αυτη εκει χαμος εξω απο το συγκεκριμενο σπιτη, η σειρα πολυ μεγάλη,και αυτη στουντιο πλεον
και μονιμα πιστευω,δεν βλεπω να ξαναγυρνάνε πισω.
επιστρεφει τον οκτωμβρη.............Σταματησε αυτη τυπε μου ή συνεχιζει ακαθεκτη?
εχει προφιλ στο σαιτ κ το εχει ανακοινωσει ,ενω εμενα μου το ειπε κ με πμ οταν την ρωτησα,απλα δεν ξερει ακομα σε ποιο μαγαζι......επιστρεφει τον οκτωμβρη.............