Κουφές , νάνοι, κωφάλαλες, γριές, τρανς, τζίπσυ....
μια και μια![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μια και μια![]()
Και γω τελικα ποτε δεν καταλαβα. Εγω παντως για γυναικα την εκανα...
μαλλον τραβελος ηταν τυπε αλλα πολυ καλα φτιαγμενος.
μια και μια![]()
Αυτή η κοντούλα,δούλεψε πάντα βραδινή,μαζί με τη Ρίτα,και τη Νανά.Μέσος χρόνος αναμονής μιάμιση ώρα.Για μένα ότι καλύτερο από το 1980 στη Φυλής.Πελάτες περίπου 50 κάθε μέρα, έκαστη.Όνομα κι εγώ δεν θυμάμαι.Φυλής 66Α μια κοντούλα καστανή γαλανομάτα ( όνομα δεν θυμάμαι ) μέσα δεκαετίας '80 μέχρι αρχές ΄90 που σύμφωνα με την τσατσά απο τα χρήματα που είχε μαζέψει είχε αγοράσει δύο πολυκατοικίες !
Επίσης την ίδια εποχή ή περιβόητη Φρύνη που είχε δουλέψει Λιοσίων καί Φυλής καί αρνιόταν φιλί στο στόμα !
Αυτή η κοντούλα,δούλεψε πάντα βραδινή,μαζί με τη Ρίτα,και τη Νανά.Μέσος χρόνος αναμονής μιάμιση ώρα.Για μένα ότι καλύτερο από το 1980 στη Φυλής.Πελάτες περίπου 50 κάθε μέρα, έκαστη.Όνομα κι εγώ δεν θυμάμαι.
Και ήθελα να αναφέρω την Βίκη! Έχασα τη παρθενιά μου με τη Βίκη το 1993 στη Φυλής 73 αν θυμάμαι καλά! Πήγα κάμποσες φορές και ήταν βασική δασκάλα στη σεξουαλική μου διαπεδαγώγηση!
Λόγο λίγων ετών προυπυρεσίας..
Η Βανέσα από φυλ59 πιστεύω πως είχε όλο το πακέτο
Επίσης και η Χριστίνα από φυλ69α
και οι 2 εκτός απο ιερόδουλες εκτελούν χρεοι ψυχοθεραπεύτριας
Ποπο ποσο καυλα ηταν η Βανεσσα ρε εσυ , κι εγω ειχα μεγαλη καψουρα με την συγκεκριμενη , κι εννοειτε πως ειχα ριξει τα καλυτερα γαμησια στην Αγαθουπολεως στην υπογα με Βανεσσαρα με την κωλαρα της , μπορει να ηταν υπογα αλλα ηταν απιστευτος χωρος , Α ρε τι μου θυμισες ρε εσυ ....Mαλλον θα εννοεις την βανεσα που επαιξε μπάλα μετα το 2009-2010 στο Αγαθυπολεως 54
τρομερη παρουσια και τρομερο μπουρδελο. Κριμα που έκλεισε.
Θυμαμαι ακομα τα γαμησια που ειχα ριξει εκει μεσα τον Ιουλιο του 2009!
Παιδια αμα εχετε και καμια φωτο απο τα παλια να εμπλουτισουμε το θρεντ ακομα καλυτερα!
Το ειρηνακι απο φυλης 9 ρε μαγκες τι πατουρα παιρναμε με ενα 20 αρι