haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Ανοιγω αυτο το θεμα με σκοπο να μαζεψουμε τις τανες απο μπουρδελα και στουντιο που δεχονται τελειωτικο παντου ακομα και στο προσωπο.
να παραθεσω μια που ξερω βικτωρια απο φωκαιας 27α υπογειοΑνοιγω αυτο το θεμα με σκοπο να μαζεψουμε τις τανες απο μπουρδελα και στουντιο που δεχονται τελειωτικο παντου ακομα και στο προσωπο.
για λεγεμε εξτραδακια παρα πολλες...!!
Δε θυμαμαι γιατι το ξεπερασα το χομπι αλλα στο Μεταξι σε ολη την Ιασωνος ευκολα με +10, δοκιμασε το. Θελει και τον τροπο του στο μπλα μπλα ομως οπως ολα...για λεγε
παντος αν οι φωτο δεν ειναι πολυ επεξεργασμενες ειναι μουναρος η γκομενα.
Πριν απο 1,5 χρονο περιπου την ειχα παρει στο στουντιο της Κατεχακη. Ειχε ωρα να παρει πελατη,μπορει να ημουν και ο πρωτος στην βαρδια, την περιποιηθηκα αλλα στο τελος δεν μπορουσα να χυσω..τοτε μου εβγαλε την καποτα,μου το επαιξε αρκετα,τον εβαλε και στο στομα λιγο..ακαποτα..και στο τελος εχυσα στα βυζια της με καποια σκαγια να πηγαινουν και στο προσωπο..Χωρις εξτρα τιμη.στο 50ρικο.Βεβαια δεν μπορουσα να χυσω γιατι...ειναι 40αρα,πολυ σφιχτη σε ποδι,κωλο και γενικα ολο το σωμα..εντυπωση μου εκανε αλλα το βυζι ειχε σακουλιασει..εκει εφαγα την μεγαλυτερη ξενερα.Πολλες γυναικες ,μετα την γεννα το βυζι τους μικραινει αποτομα και σακουλιαζει..ετσι ηταν και αυτη.αλλα αν δεν εχυνα δεν με αφηνε να φυγω..Για την προσπαθεια της θα της εβαζα 10 αλλα με τετοιο βυζι δεν...παντως τα σκαγια την πηρανε
Πριν απο 1,5 χρονο περιπου την ειχα παρει στο στουντιο της Κατεχακη. Ειχε ωρα να παρει πελατη,μπορει να ημουν και ο πρωτος στην βαρδια, την περιποιηθηκα αλλα στο τελος δεν μπορουσα να χυσω..τοτε μου εβγαλε την καποτα,μου το επαιξε αρκετα,τον εβαλε και στο στομα λιγο..ακαποτα..και στο τελος εχυσα στα βυζια της με καποια σκαγια να πηγαινουν και στο προσωπο..Χωρις εξτρα τιμη.στο 50ρικο.Βεβαια δεν μπορουσα να χυσω γιατι...ειναι 40αρα,πολυ σφιχτη σε ποδι,κωλο και γενικα ολο το σωμα..εντυπωση μου εκανε αλλα το βυζι ειχε σακουλιασει..εκει εφαγα την μεγαλυτερη ξενερα.Πολλες γυναικες ,μετα την γεννα το βυζι τους μικραινει αποτομα και σακουλιαζει..ετσι ηταν και αυτη.αλλα αν δεν εχυνα δεν με αφηνε να φυγω..Για την προσπαθεια της θα της εβαζα 10 αλλα με τετοιο βυζι δεν...παντως τα σκαγια την πηρανε
καμια ποθ να παιζει τοραμην ξυνεις πληγες φιλε
η βικτωρια δυστυχως σταματησε
αν γουσταρε τον πελατη εκανε εχτραδακια
καμια ποθ να παιζει τορα
ποια ειναι η Νανά? Σε ποιο οικο δουλεύει?εγω μονο την Νανα εχω καταφερει να το δεχτη αυτο
αλλα ας μου ληπει καλητερα
μαλλον αυτη στην Καλυμνουποια ειναι η Νανά? Σε ποιο οικο δουλεύει?
Βικυ στουντιο12 Τα παιρνει και στο στομα αμα γουσταρεις!καμια ποθ να παιζει τορα
καμια ενημερωση για μαπα?
καμια ποθ να παιζει τορα
Βικυ στουντιο12 Τα παιρνει και στο στομα αμα γουσταρεις!
Εἶσαι σίγουρος;;;γιατὶ ἐγὼ δὲν τὸ πολυπιστεύω...Βικυ στουντιο12 Τα παιρνει και στο στομα αμα γουσταρεις!
Αφου ολοι το λενε! Εγω?Εἶσαι σίγουρος;;;γιατὶ ἐγὼ δὲν τὸ πολυπιστεύω...
κανενα πιπίνι δεν παιζει εστω και με εχτρα δύσκολο εΑφου ολοι το λενε! Εγω?