Νέα

Ηelga

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pestoras199
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.960
Πόντοι
606
ε ναι, πάνω στη καύλα μερικοι κανουν τρέλες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν...θέλου παντού προφυλαξη και στο στοματικό, γιατι μπορει να εχεις μια μικρο ουλη στα χειλη ή να εχει αυτη και να κολλήσεις
συγα ρ μουτρο μην πας απο πιπα!!!!ρε θα μας τρελανετε ...

svartelegna

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
0
συγα ρ μουτρο μην πας απο πιπα!!!!ρε θα μας τρελανετε ...
Μπορείς να κολλήσεις τα χίλια δύο από πίπα, βάτραχε. Δεν είναι μόνο το HIV ασθένεια, υπάρχουν και άλλες. Ένας φίλος κόλλησε κάτι από πίπα που είχε γεμίσει άφθες στη βάλανο. Του βαράγανε ενέσεις εκεί πάνω για να συνέλθει.. ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.960
Πόντοι
606
καποτα σηγουρα παντου δεν τ συζηταμαι αυτο ...καλο θα ταν ομως και ν ξερουμε και που παμε κ τ κανουμε
εγω απο τ 2017 που κωλησα τελευτεα φωρα μικητες απο πουτανα σπανια τ ρισκαρω πλεων ...καλο θα ταν οσο μπορουμε να αποφευγουμε τις εκδηδομενες γκομενες κ τρανς και ν ειμαστε σοβαροι μ αυτα που κανουμε ..κατυ τελευτεο βασηκος κανόνας καθαριοτητας ειναι και τ πλισημο πριν και μετα και απο τ δυο ,,,οποιος καταλαβε καλως

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.264
Πόντοι
456
Αυτή την είδα χτες σε ένα στενό στη Σωκράτους που ήμουν με το μηχανάκι, στο πεζοδρόμιο κάτι έψαχνε στην τσάντα της...πολύ τραγικό θέαμα.

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Ομόνοια στη Σωκράτους κάνει πιάτσα...για να κάθεται εκει λογικά θα βρισκει πελάτες σε αυτο το σημείο..

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.498
Πόντοι
47.129
απορω που την ψαχνουν καποιοι να την γαμησουν... τραγικη εμφανιση

• Like
Αντιδράσεις: VaR22

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
244
Πόντοι
20
οντως;;;

Βρηκα φωτογραφία στο προφιλ της στο κανεσεξ που κανει σισ@...??? Δειτε στο δεξί χέρι τι κρατάει :O

Ολες οι ομονοιακες τρανς κανουν σισα. Αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.264
Πόντοι
456
Απορώ πως πάνε κάποιοι μαζί της

• Like
Αντιδράσεις: VaR22

CSD28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
0
Από όσο έχω διαβάσει να λένε και την είχα δει πριν πάρα πολλά χρόνια. Λένε πως ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Ήταν καθαρή και δεν είχε αυτό το χάλι που έχει τώρα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
4.023
Πόντοι
1.446
Από όσο έχω διαβάσει να λένε και την είχα δει πριν πάρα πολλά χρόνια. Λένε πως ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Ήταν καθαρή και δεν είχε αυτό το χάλι που έχει τώρα.
Ήταν όμως μόνο παθητική και ζητούσε παραπάνω λεφτά όταν ήσουν εκεί. Ξεπέτα ήταν.
Στα καλό να πάει το τελειωμένο πρεζόνι ...

Tzimis gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Πριν από 15 χρόνια ήταν από τις πιο όμορφες! Μετά από πολλές καταχρήσεις και μπλεξίματα με το νόμο και άλλα έφτασε σε αυτά τα χάλια...

CSD28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
0
Ε ναι φαντάζομαι πως έχετε δίκαιο. Εγώ δεν έτυχε να την πάρω ποτέ και όταν είπα κάποια στιγμή να δοκιμάσω, άρχισε να έχει τα χάλια της. Και ναι πλέον δυστυχώς έχει ξεφύγει.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.960
Πόντοι
606
Ολες οι ομονοιακες τρανς κανουν σισα. Αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.
μην απορεις τοπ τεν και ηταν στην κοριφη καλο παιδι πολυ ομωρφη δεν παω ποια μ καλιψε την επερνα γυρω στ 5 μ 7 χρονια ..ζω ακωμα για καποιους βιαστικους μεσουρανισε την δεκαετιατια τ 2000 \2010

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Εκτός από τη Helga έχει και αλλες τρανς που κανουν πιάτσα στην Ομόνοια πάντως στη Σωκράτους και Σατωβριάνδου...και πάνε τους πελάτες στα ξενοδοχεία της περιοχής Lito, Ορφέας, Liberty, Easy Access...οπου τα ξενοδοχεία χρεώνουν 5 ευρώ τη μισή ώρα και 20 ευρώ παίρνουν οι κοπέλες ταρίφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom