svartelegna
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Κάπου, κάπως. κάποτε...πιο στουντιο ρε μουτρο!!!!!εγω την γαμαγα παλια συναιχεια ηταν στα στανταρακια μου μουναρα τοτε απιστευτη καβλα ειχαμε επαφες καλες ..καλο παιδι
Κάπου, κάπως. κάποτε...πιο στουντιο ρε μουτρο!!!!!εγω την γαμαγα παλια συναιχεια ηταν στα στανταρακια μου μουναρα τοτε απιστευτη καβλα ειχαμε επαφες καλες ..καλο παιδι
συγα ρ μουτρο μην πας απο πιπα!!!!ρε θα μας τρελανετε ...ε ναι, πάνω στη καύλα μερικοι κανουν τρέλες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν...θέλου παντού προφυλαξη και στο στοματικό, γιατι μπορει να εχεις μια μικρο ουλη στα χειλη ή να εχει αυτη και να κολλήσεις
Μπορείς να κολλήσεις τα χίλια δύο από πίπα, βάτραχε. Δεν είναι μόνο το HIV ασθένεια, υπάρχουν και άλλες. Ένας φίλος κόλλησε κάτι από πίπα που είχε γεμίσει άφθες στη βάλανο. Του βαράγανε ενέσεις εκεί πάνω για να συνέλθει.. ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.συγα ρ μουτρο μην πας απο πιπα!!!!ρε θα μας τρελανετε ...
Εκει μενει,σε ενα ξενοδοχειο.Ομόνοια στη Σωκράτους κάνει πιάτσα...για να κάθεται εκει λογικά θα βρισκει πελάτες σε αυτο το σημείο..
οντως;;;Εκει μενει,σε ενα ξενοδοχειο.
Ολες οι ομονοιακες τρανς κανουν σισα. Αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.οντως;;;
Βρηκα φωτογραφία στο προφιλ της στο κανεσεξ που κανει σισ@...??? Δειτε στο δεξί χέρι τι κρατάει
![]()
Ήταν όμως μόνο παθητική και ζητούσε παραπάνω λεφτά όταν ήσουν εκεί. Ξεπέτα ήταν.Από όσο έχω διαβάσει να λένε και την είχα δει πριν πάρα πολλά χρόνια. Λένε πως ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Ήταν καθαρή και δεν είχε αυτό το χάλι που έχει τώρα.
Πριν από 15 χρόνια ήταν από τις πιο όμορφες! Μετά από πολλές καταχρήσεις και μπλεξίματα με το νόμο και άλλα έφτασε σε αυτά τα χάλια...Από όσο έχω διαβάσει να λένε και την είχα δει πριν πάρα πολλά χρόνια. Λένε πως ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Ήταν καθαρή και δεν είχε αυτό το χάλι που έχει τώρα.
μην απορεις τοπ τεν και ηταν στην κοριφη καλο παιδι πολυ ομωρφη δεν παω ποια μ καλιψε την επερνα γυρω στ 5 μ 7 χρονια ..ζω ακωμα για καποιους βιαστικους μεσουρανισε την δεκαετιατια τ 2000 \2010Ολες οι ομονοιακες τρανς κανουν σισα. Αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.