Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Helena Babe
Αυτοί που μου κάνατε πόλεμο μη φεύγετε, μην εξαφανίζεστε, καθίστε εδώ Σας χρειάζεται ο αρχηγός σας
Helena Babe
Αυτοί που μου κάνατε πόλεμο μη φεύγετε, μην εξαφανίζεστε, καθίστε εδώ Σας χρειάζεται ο αρχηγός σας
εμενα μου αρεσει που σε γαμαω παντωςχθες μου είπε ότι "δεν του αρέσει που με γαμάνε" γι ' αυτό είμαι σε αυτή τη θέση.
Helena Babe
πολύ γεια σας
Αφού το έχεις γράψει αρκετές φορές τουλάχιστον από εδώ και πέρα μάθε να το γράφεις και σωστά:το εχω γραψει αρκετες φορες ...... αρσενικό ειναι αυτος που φορα παντελονια και σεβεται οχι αυτος που κριβεται πισω απο ενα nick και προσπαθει μειωνοντας την ελενα,οπως νομιζει αυτος βεβαια,να νιώσει λίγο αρσενικό
παντελόνια βάζουν πλέον όλοι ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ
ΕΛΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .........
Αφού το έχεις γράψει αρκετές φορές τουλάχιστον από εδώ και πέρα μάθε να το γράφεις και σωστά:
Αρσενικό είναι αυτός που έχει πούτσα και αρχίδια
Οπότε: αρσενικοί είναι όλοι αλλά οι άνδρες είναι υποσύνολο του {αρσενικοί}
εγώ τί σας έφταιξα, μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πολύ
πες τι εγινε με τον πουστη τον απελυσες?
καλά εσείς νομίζετε ότι έχει πλάκα το θέμα. Αμάν πια
ρε απαντα μια φορα σε αυτα που σε ρωταω και μη με εκνευριζεις
δεν πλήρωσα κανέναν πο...η για να τον απολύσω. Δεν κατανοώ τί με λες
δεν πλήρωσα κανέναν πο...η για να τον απολύσω. Δεν κατανοώ τί με λες
δεν ξέρω αν είναι πούστης, αλλά όμως σας την έφερε άγρια, αφού κατάφερε να με γαμήσει εμένα!
δεν ξέρω αν είναι πούστης, αλλά όμως σας την έφερε άγρια, αφού κατάφερε να με γαμήσει εμένα!
Μας εκανε τετοια ζημια ο βοδιγαρδ; Σωωωωωωωωωπα.
Πες μας για την Αιγυψο που πηγες.