Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
οπότε άμα βρεις λεφτά μιλάμε.
πάνε ζήτα μερικά από το αρχίδι που τα μαζεύει για την αρρώστια μου φτάνουν και περισσέυουν τόσα χρόνια. Από μένα ένα τίποτα θα πάρετε όλοι σας πια
πάνε ζήτα μερικά από το αρχίδι που τα μαζεύει για την αρρώστια μου φτάνουν και περισσέυουν τόσα χρόνια. Από μένα ένα τίποτα θα πάρετε όλοι σας πια
να σαι σίγουρος, εδώ σε σένα θα περνάω την ώρα μου. Αμα βρω λεφτά θα σε γαμήσω
η Μαρθα Βούρτση του bourdela
Ελενα,ελα αυριο να φαμε ψαρακι,να πιουμε κανα τσιπουρο,ψωμι ζυμωτο εχω καμει,σαλατουλα...ναι η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει πολύ πολύ τις τελευταίες ημέρες με τα καμώματά σας
Ελενα,ελα αυριο να φαμε ψαρακι,να πιουμε κανα τσιπουρο,ψωμι ζυμωτο εχω καμει,σαλατουλα...
εεε,σε προσκαλω για φαγητο...αν θες μπορω να εχω και χταποδι η σουπιαεδώ ο κόσμος καίγεται. Ασε το ίδιο είμαστε μην το ψἀχνεις. Πρόσεχε μόνο
η Μαρθα Βούρτση του bourdela
Αυτός ήταν ο lakis33.
Η Έλενα-Βιβη-Ναυομι-Μπεμπέ-Κωστής είναι η Άντζελα Ζήλια του Bou.
Αυτός ήταν ο lakis33.
Η Έλενα-Βιβη-Ναυομι-Μπεμπέ-Κωστής είναι η Άντζελα Ζήλια του Bou.
ότι είμαι ζήλια είμαι, αλλά η Αντζελα ζήλια ποια είναι πάλι
η Ελενα ειναι καλο κοριτσι,μην την βριζετε ρε...εγω την αγαπαω,αλλα δεν θελει να ειμαστε φιλοι,λεει οτι θα της κανω κακοότι είμαι ζήλια είμαι, αλλά η Αντζελα ζήλια ποια είναι πάλι
Έλενα έχεις σκεφτεί, πώς μπορεί να φταίς εσύ για τη φάση αυτή που περνάς τώρα???
Κάτι οι τιμές σου, κάτι οι Κωστήδες και λοιπά τσαμπουκαλέματα ...... Δεν σου φταίνε οι άλλοι, ούτε προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν !!! Κοπέλες που κάνουν τη δουλειά σου είναι 100άδες στο χώρο άλλωστε!!!
η Ελενα ειναι καλο κοριτσι,μην την βριζετε ρε...εγω την αγαπαω,αλλα δεν θελει να ειμαστε φιλοι,λεει οτι θα της κανω κακο