Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν σε εχω συναντησει ποτε ουτε και θελω γιατι με τρελες δεν παω ποτε, αλλα απο αυτα που διαβαζω μαλλον εισαι για ζουρλομανδυα διαβαζω το θρεντ αυτο μονο οταν θελω να γελασωκοίταξε το ότι είσαι ο νταβατζάκος του διπλανού μπουρδέλου που έχετε μπουρδέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύουμε με 20 ευρώ στα μπουρδέλα σας. Σπάσε από το θρέντ μου και πήγαινε γάμα όποιες φθηνιάρες θες και τον πούλο. Τζαμπουκαλέματα κάνω σε αρχίδια που δεν πληρώνουν και μου συμπεριφέρονται άσχημα. Αν αυτό το θεωρείς μεμπτόν στ' αρχίδια μου.
Αντε να κλέψεις καμία data με τηλέφωνα τώρα για να δουλέψουν οι μπουρδελο wannabe βίζιτες που στηρίχτηκαν στις πλάτες άλλων και μη μιλάς για το ποιόν μου. Δεν συγκρινόμεθα.
Δεν σε εχω συναντησει ποτε ουτε και θελω γιατι με τρελες δεν παω ποτε, αλλα απο αυτα που διαβαζω μαλλον εισαι για ζουρλομανδυα διαβαζω το θρεντ αυτο μονο οταν θελω να γελασω
εγώ για τζάμπα δεν το συζητώ, αν με θέλεις θα πληρώσεις.τις πλήρωσα τις κριτικές μου, ζήτα από κει
65 φρι φακ γαμήσια για αντίστοιχες κριτικές, δεν είναι λίγο
Ησουν του αλλου φυλου και τα εκοψες? Δεν ηξερα οτι ησουν τραβστιστ ' αρχίδια μου
κοίταξε το ότι είσαι ο νταβατζάκος του διπλανού μπουρδέλου που έχετε μπουρδέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύουμε με 20 ευρώ στα μπουρδέλα σας. Σπάσε από το θρέντ μου και πήγαινε γάμα όποιες φθηνιάρες θες και τον πούλο. Τζαμπουκαλέματα κάνω σε αρχίδια που δεν πληρώνουν και μου συμπεριφέρονται άσχημα. Αν αυτό το θεωρείς μεμπτόν στ' αρχίδια μου.
Αντε να κλέψεις καμία data με τηλέφωνα τώρα για να δουλέψουν οι μπουρδελο wannabe βίζιτες που στηρίχτηκαν στις πλάτες άλλων και μη μιλάς για το ποιόν μου. Δεν συγκρινόμεθα.
Κοίταξε το ότι γελάει όλο το site με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γράφεις, δεν σημαίνει πώς κάθε τόσο θα διαβάζουμε τις παπαριές σου και θα τις παίρνουμε στα σοβαρά!!!
Χρειάζεσαι παρακολούθηση αν τα γράφεις η ίδια ή στα υποβάλλει ο πούστης πρώην γαμίκλας, χτιστός, εκπαιδευμένος δολοφόνος της KGB, γαμάω τα πάντα όλα, πρώην σωματοφύλακας σου Κωστής (αν κι εδώ που τα λέμε πολύ αμφιβάλλω για την ύπαρξη του).
Επίσης αρχίδια δεν έχεις..... Εκτός αν εννοείς αυτά που έχεις συνηθίσει να ρουφάς!!!
Δεν ήθελα να το φτάσω εκεί αλλά είσαι για δέσιμο.....!!! Δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν έχει νόημα!!!
στ' αρχίδια μου
ποιος σας ψυθίρισε ότι θα πληρώνω πάλι από την τσέπη μου για να με γαμάτε με τις τεμπελιές σας? Η θείτσα πάλι φαντάζομαι ε?
εγώ πάντως τα τρία μου ραντεβουδάκια μου τα τσίμπησα εώς τώρα. Σεις κάντε όνειρα με τη θείτσα ότι θα με γαμάτε τζάμπα.
δεν θελω να σε στεναχωρησω καρδια μου αλλα τα λεφτα που σου δωσα ηταν της μονοπολης
το εχω γραψει αρκετες φορες ...... αρσενικό ειναι αυτος που φορα παντελονια και σεβεται οχι αυτος που κριβεται πισω απο ενα nick και προσπαθει μειωνοντας την ελενα,οπως νομιζει αυτος βεβαια,να νιώσει λίγο αρσενικό
παντελόνια βάζουν πλέον όλοι ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ
ΕΛΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .........
'Εγραψες ρε μ@ν!!!
το εχω γραψει αρκετες φορες ...... αρσενικό ειναι αυτος που φορα παντελονια και σεβεται οχι αυτος που κριβεται πισω απο ενα nick και προσπαθει μειωνοντας την ελενα,οπως νομιζει αυτος βεβαια,να νιώσει λίγο αρσενικό
παντελόνια βάζουν πλέον όλοι ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ
ΕΛΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .........
Δεν την μειώνει φίλος, αντιθέτως την ανεβάζει! Ο τύπος είναι κάτι σαν manager!