You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ερώτησις
Είναι παράνομο να έχει κάποιος χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού?
ΟΧΙ σαν του μεταξα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
-Αν κρατικοποιήσεις πχ το σύνολο των εγκαταστάσεων των χρυσωρυχείων στην Χαλκιδική θα εξορύξεις τ'αρχίδια μου και μόνον αυτά ... Γιατί? Διότι δεν έχεις ούτε μπορείς να αναπτύξεις τεχνολογία και τεχνογνωσία εξόρυξης αν δεν ξεπουληθείς στις ξένες εταιρίες που τις διαθέτουν (Ρώσικες ή Αμερικάνικες/καναδέζικες μικρή διαφορά έχει), τα ίδια ισχύουν για τα πετρέλαια ...
-ΡΕ πελατη ειναι αναγκη να τα εξορυξεις? ...
και τι σκατά θα πουλήσεις ρε παπάρα??
ντομάτες.. βγάζουν και άλλοι και πολλάκις φτηνότερες και καλύτερες
πατάτες ,, βγάζουν και άλλοι
λάδι...... βγάζουν και άλλοι
ήλιο.... πουλάνε και άλλοι
θάλασσα... έχουν και άλλοι
μνημεία.. πόσες φορές θα πρέπει να δεί ένας στην ζωή του τον Παρθενώνα
πολιτισμό. και άλλοι έχουν .. και πόσες φορές θα δεί μια θεατρική παράσταση ένας τουρίστας
ή μήπως θα πουλήσεις την τεχνολογία που δεν έχεις (και δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ αν δεν συμμαζέψεις τα πανεπιστήμια), ή τα βιομηχανικά προιόντα (που το μόνο βιομηχανικό προιόν που έχεις αυτήν την στιγμή είναι το προφίλ αλουμινίου που και αυτό σε εξορύξεις στηρίζεται) ???
ή μήπως ενέργεια από ανανεωσιμες πηγές που μόλις πάνε να στήσουνε ένα αιολικό ή φωτοβολταικό πάρκο κάπου σηκώνεται ο κάθε παπάρας και προσφεύγει στο ΣτΕ..??
ή μήπως τους υπολογιστές που ούτε καν συναρμολογείς ???
τι σκατά θα πουλήσεις ρε μαλάκα ???
εντιτ.. ξέχασα θα πουλήσεις κρόκο κοζάνης που όλη η παραγωγή του είναι 1500 κιλά και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει είναι 6000 κιλά... και τρούφα που η συνολική παραγωγή είναι 200 κιλά τον χρόνο και για να την αυξήσεις σε 2000 κιλά χρειάζονται 10 χρόνια...
τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε εδώ μέσα ρε γαμώτο...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
ερώτησις
Είναι παράνομο να έχει κάποιος χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού?
Όχι.
Άν τα κατέχει νόμιμα, μπορεί να τα έχει όπου θέλει.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.437
- Πόντοι
- 2.606
Συνεχιζεις την πρωινη διασκεδαση! ΓΕΡΑ!... αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που τα 3/4 των χρηστών του bourdela.com χτυπάγανε παλαμάκια επιδοκιμάζοντας την αλητεία βαξεβάνη περί λίστας ... Ταξικός φθόνος & Ποινικοποίηση του πλούτου ... Λές και ο κάθε ΜΕΓΑΛΟ- επιχειρηματίας κοιμάται και ξυπνάει με την σκέψη του πως ναβασανίσειΣΤΙΨΕΙ και ναεξοντώσειΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ τους εργαζόμενους στην επιχείρηση του ...
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΟΧΙ σαν του μεταξα
τότες αυτοί στην λίστα γιατί διαπομπεύονται ??
γιατί αν έχω καταλάβει ορθώς, δεν έχει εξετασθεί ακόμα το θέμα της νόμιμης ή όχι κατοχής των αλλά κράζονται μόνο και μόνο επειδή τα έχουν έξω ...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
τι σκατά θα πουλήσεις ρε μαλάκα ???
Έρωτα. Από τότε που εξαφανίστηκαν τα "καμάκια" οι υποερβόρειες κλαίνε με μάυρο δάκρυ...
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
γιατί αν έχω καταλάβει ορθώς, δεν έχει εξετασθεί ακόμα το θέμα της νόμιμης ή όχι κατοχής των αλλά κράζονται μόνο και μόνο επειδή τα έχουν έξω ...
Πας καλά ρε φίλε!?
Εδώ ο αδέκαστος προοδευτικός δημοσιογράφος (συνοδεία της αλληλέγγυας Δούρου μάλιστα) το είπε καθαρά, πάνω από τους μισούς στην λίστα είναι κλέφτες και απατεώνες. Ποιος είσαι εσύ που θα τον αμφισβητήσει!?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ειναι της μοδας οι λιστες
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Έρωτα. Από τότε που εξαφανίστηκαν τα "καμάκια" οι υποερβόρειες κλαίνε με μάυρο δάκρυ...
έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ο τραμουντάνας σου είπε κάτι σοφό ... άν υποθέσουμε ότι σε ένα βράδυ δημεύσεις την περιουσία των "πλούσιων" Ελλήνων (καταθέσεις, μετοχές, ακίνητα κτλ) που βρίσκεται εντός Ελλάδας μετά από λίγους μήνες θα βρίσκεσαι σε χειρότερη κατάσταση από την τωρινή.
Διότι αγαπητέ ο πλούτος δεν είναι δεδομένος, ο πλούτος δημιουργείται και εκείνοι που των δημιουργούν είναι - στον προηγμένο κόσμο - οι επιχειρηματίες και ο ΣΟΒΑΡΟΣ κρατικός τομέας ... Και εσύ ως Χώρα δεν θα διαθέτεις ΟΥΤΕ το ένα ΟΥΤΕ το άλλο πλέον.
Αν κρατικοποιήσεις πχ το σύνολο των εγκαταστάσεων των χρυσωρυχείων στην Χαλκιδική θα εξορύξεις τ'αρχίδια μου και μόνον αυτά ... Γιατί? Διότι δεν έχεις ούτε μπορείς να αναπτύξεις τεχνολογία και τεχνογνωσία εξόρυξης αν δεν ξεπουληθείς στις ξένες εταιρίες που τις διαθέτουν (Ρώσικες ή Αμερικάνικες/καναδέζικες μικρή διαφορά έχει), τα ίδια ισχύουν για τα πετρέλαια ...
Άσε κατά μέρος την παπαρολογία λοιπόν.
Άκουσε εδώ φίλε.. το ξέρω ότι θα είναι προσωρινό το αποτέλεσμα αλλά έστω κι έτσι να πληρώσουν και λίγο τα μουνόπανα που δεν ξέρουνε τι έχουνε και όχι συνέχεια ο κοσμάκις. Τώρα για μετέπειτα επειδή ξέρω σε καίει η ανησυχία για τη μοίρα του απλού του κόσμου να μην ανησυχείς και κάτι θα κάνουμε.. Τώρα για τα χρυσωρυχεία που λες και το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου έναντι πινακίου φακής αυτά είναι νεοφιλελεύθερες παπαριές..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Λάθος έχετε καταλάβει. Η λίστα θα ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάποιου τεχνοκράτη προκειμένου να ξεχωρίσει τους αμνούς από τα ερίφια.
Αντ΄ αυτού, ο καθένας που την παραλάμβανε έπαιζε το πολιτικό του παιχνίδι και έβγαζε στον τάκο όποιον τον συνέφερε.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
όχι .. αλλά είναι υψηλό να φορολογείς κάποιον που βγάζει 40.000 τον χρόνο με 40%...
40.000 βγάζει το Κοκκαλιστάν και Σία;; Για δες κάναν ισολογισμό και ξαναέλα..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
40.000 βγάζει το Κοκκαλιστάν και Σία;; Για δες κάναν ισολογισμό και ξαναέλα..
μόλις είδα...
δες και σύ...
ζημιές τρία χρόνια συνεχώς...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό
Δείτε τα ποσοστά του ακροδεξιού κωμάτος στην Νορβηγία και τα ξαναλέμε; :-*
Άκουσε εδώ φίλε.. το ξέρω ότι θα είναι προσωρινό το αποτέλεσμα αλλά έστω κι έτσι να πληρώσουν και λίγο τα μουνόπανα που δεν ξέρουνε τι έχουνε και όχι συνέχεια ο κοσμάκις. Τώρα για μετέπειτα επειδή ξέρω σε καίει η ανησυχία για τη μοίρα του απλού του κόσμου να μην ανησυχείς και κάτι θα κάνουμε.. Τώρα για τα χρυσωρυχεία που λες και το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου έναντι πινακίου φακής αυτά είναι νεοφιλελεύθερες παπαριές..
Ωραια, πες μας νουμερα να ησυχασουμε. Ποσο θεωρεις οτι πρεπει να ειναι η φορολογικη υποχρεωση καποιου που βγαζει 1 μυριο το χρονο. Ποιο ειναι το δικαιο κατ' εσενα.
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η λίστα είναι ένα βασικό αν θες εργαλείο για να αρχίσουν κάποιες έρευνες περί του ποιος φοροδιαφεύγει.Λάθος έχετε καταλάβει. Η λίστα θα ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάποιου τεχνοκράτη προκειμένου να ξεχωρίσει τους αμνούς από τα ερίφια.
Αντ΄ αυτού, ο καθένας που την παραλάμβανε έπαιζε το πολιτικό του παιχνίδι και έβγαζε στον τάκο όποιον τον συνέφερε.
Άλλο αυτό και θεμιτότατο και άλλο το να βγαίνει τώρα αυτός ο δημοσιοκάφρος και να διαπομπεύει όποιον έχει χρήματα έξω … αυτοί δεν είναι πρώτοι από όλους εναντίον της λογικής των γενικεύσεων??
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ωραια, πες μας νουμερα να ησυχασουμε. Ποσο θεωρεις οτι πρεπει να ειναι η φορολογικη υποχρεωση καποιου που βγαζει 1 μυριο το χρονο. Ποιο ειναι το δικαιο κατ' εσενα.
ασε να σου πω εγώ την απάντηση του... ΟΛΑ...
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Την οργή την καταλαβαίνω. Δεν ζώ σε άλλο κόσμο. Έχω φίλους ανέργους που τσοντάρω μαζί με άλλους για να τους συντηρήσουμε, βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια όλο και πιο συχνά ...
Όμως το "γιούρια στα παγούρια" και το "όποιον πάρει ο χάρος" των επαγγελματιών παπαρολόγων (Καμμένος/Μιχαλολιάκος/Τσίπρας/Αλέκα) δεν θα παράξει κανένα αποτέλεσμα για τον "απλό κόσμο" ... ο "πλούτος" είναι σαν την άμμο ... όσο πιο πολύ τον περιορίζεις σφίγγοντας την γροθιά σου τόσο φεύγει ανάμεσα από τα δάχτυλα ... Άν με ρωτάς πια είναι "η λύση", στην κατάσταση που έχουμε φτάσει ειλικρινά δεν ξέρω να σου πώ. Ίσως αυτό που κάνει ο Σαμαράς να μας δώσει λίγο χρόνο μπάς και δούμε ένα κάποιο φώς στην άκρη του τούνελ - περιορίζοντας την φοροκλοπή και τους αεριτζήδες πρός όφελος την πραγματικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργώντας κάποιου είδους κρατικό "σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης" ... Ειλικρινά δεν ξέρω ...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Σε έχει κάποιος χρίσει αντιπρόσωπο του "απλού κοσμάκη"; Ή αυτοχρίστηκες;
(Ρητορική είναι η ερώτηση και γνωστή η απάντηση, οπότε μην απαντάς! ;))
Από όσο ξέρω αυτό γίνεται με τις εκλογές. Οπότε ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Βάζεις υποψηφιότητα και κυβερνάς τη χώρα κατά πως νομίζεις.
Αλλά κι αυτό αστικοφιλελεύθερη παπαριά θα είναι μάλλον. Μόνο η "δικτατορία (επί) του προλεταριάτου" σε εκφράζει να υποθέσω;
Δυστυχώς αυτή μας "τελείωσε"!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 334
- Εμφανίσεις
- 18K