Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πάπια εσύ στη "λίστα" όχι διότι δεν καταλαβαίνεις, αλλά επειδή επιμένεις να μην θέλεις να καταλάβεις!
Οι άλλοι πως κατάλαβαν;

Δύο επεξηγήσεις έκανα, δεν έκανα καμιά διόρθωση.
Και αφού η υπόθεση εργασίας ξεκινούσε με την παραδοχή πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτο κόμμα με το πριμ των 50 εδρών και χωρίς το πρώτο κόμμα ΔΕΝ γίνεται κυβέρνηση σίγουρα. (Και μαθηματικά καλά ξέρω!)

ΕΚΤΟΣ αν όντως δεν το κατάλαβες ακόμα, οπότε τα πράγματα δεν είναι (για σένα) τόσο άσχημα όσο φαινόταν αρχικά, αλλά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! :grin: :grin:

Επισκέπτης
Θα γίνει κυβέρνηση τσυριζα στις επόμενες και αντιπολίτευση εμεις. Και θα πέφτει πούτσα ξύλο και γαμήσι στις αδερφάρες του συριζα. Και εκτος βουλής φυσικά θα πέσει πολυ γέλιο, οπως τώρα. Θα χάσετε τα αυγα και τα πασχάλια χαζομαλακισμένα αριστερούλια.
με ρεγουλα το ξυλο ε μην πληγωσετε και κανενα δαχτυλο απο το πληκτρολογιο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
έκανες όλο αυτό για να μην παραδεχθείς ότι έκανες ένα -έστω φραστικό- λάθος?

και φυσικά αυτή η λογική σου είναι παράλογη.

όπως η σημερινή συγκυβέρνηση παρακάμπτει το 2ο κόμμα έτσι και ο πρώτος Συριζα μπορεί να  παρακάμψει το 2ο και 3ο κόμμα.

με δυσκολότερα περιθώρια ελιγμών βέβαια.

Επί τέλους συνεννοηθήκαμε!
Ας πούμε πως όπως ήταν γραμμένα τα περί της Χ.Α. δημιουργούσαν λανθασμένη εντύπωση.

Τώρα όμως που ξεκαθαρίστηκε τί ήθελα να πω νομίζω πως κατάλαβες γιατί έγινε η αναφορά. (Δεν το κατάλαβες απλά το ανέφερες κι όλας!)
Διότι η επόμενη κυβέρνση (ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε) θα πρέπει να παρακάμψει και το δεύτερο και το τρίτο κόμμα!
Και αυτά με 23, (άντε με 27 να σου πω εγώ!)%;

Μαθηματικά της τρίτης δημοτικού είναι! Οι 40 έδρες που θα λείπουν αντιστοιχούν σε συγγενείς πολιτικές δυνάμεις επιπέδου 16-17% αθροιστικά.
ΠΟΙΕΣ βλέπεις να είναι αυτές;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θα γίνει κυβέρνηση τσυριζα στις επόμενες και αντιπολίτευση εμεις. Και θα πέφτει πούτσα ξύλο και γαμήσι στις αδερφάρες του συριζα. Και εκτος βουλής φυσικά θα πέσει πολυ γέλιο, οπως τώρα. Θα χάσετε τα αυγα και τα πασχάλια χαζομαλακισμένα αριστερούλια.

Ναι η πλάκα είναι ότι έχετε στηριχθεί στα κακώς κείμενα της μεταπολίτευσης και δεν προτείνετε στην ουσία τίποτα (πλην μαζικής απέλασης (λαθρο;) μεταναστών)  ουσιαστικό. Εννοώ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της εν λόγω κατάστασης.

Αν το καλοσκεφτείς εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, ο Καμμένος όλο για κατάργηση του μνημονίου μιλάτε και μονομερή διαγραφή του χρέους. Τίποτα άλλο. Και μετά όλα τα προβλήματα θα λυθούν δια μαγείας. Λεφτά υπάρχουν ακόμα τελικά φαίνεται .....

Καλά το εκμεταλλεύεστε πάντως όλο αυτό, δυστυχώς.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι η πλάκα είναι ότι έχετε στηριχθεί στα κακώς κείμενα της μεταπολίτευσης και δεν προτείνετε στην ουσία τίποτα (πλην μαζικής απέλασης (λαθρο;) μεταναστών)  ουσιαστικό. Εννοώ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της εν λόγω κατάστασης.

Αν το καλοσκεφτείς εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, ο Καμμένος όλο για κατάργηση του μνημονίου μιλάτε και μονομερή διαγραφή του χρέους. Τίποτα άλλο. Και μετά όλα τα προβλήματα θα λυθούν δια μαγείας. Λεφτά υπάρχουν ακόμα τελικά φαίνεται .....

Καλά το εκμεταλλεύεστε πάντως όλο αυτό, δυστυχώς.
;) :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
για τους αθώους δεν εχεις δίκιο...

Φίλε μου , αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν τώρα (και τα μουνόσκυλα φροντίζουν γι' αυτό ) και τεθεί κάποια στιγμή θέμα για το γάλα του παιδιού μου , αν βρεθείς μπροστά μου , φταις δεν φταις , θα σε τελειώσω.
Αυτά για τους αθώους.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
γιατί έχεις αντίρρηση επ αυτού???

δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος ο οποίος νόμιμα έχει βγάλει κάποιο χρήμα ...??

να βγεί να το μοιράσει ??

Τραμουντάνα από Χαβάη μας γράφεις;; Την ώρα που υπάρχουν τόσοι εξαθλιωμένοι άνθρωποι που ψάχνουν μήνες για δουλειά και έχουν παιδιά να μεγαλώσουν και υποχρεώσεις να τρέχουν, εσύ λες να αφήσουμε το Μπόμπολα να θησαυρίζει, να έχει τις βιλάρες του, τις αμαξάρες του και τα εκατομμύρια στην τράπεζα; Είσαι υπάνθρωπος η απλά χαζός;;  

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
2 γεγονότα για τον εν λόγω κύριο

1. δεν στέριωσε πο΄τε σε κανάλι γιατι οι εκπομπες του ηταν για τον πουτσο καβαλα..

2. αμεσως μαζι με τ αλλα αθεα φασισταρια ετρεξε να προβληθει με το θεμα που δημιουργηθηκε με τον γεροντα παισιο

στη ΝΕΤ είναι κάποια χρόνια αν δεν κάνω λάθος...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Φίλε μου , αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν τώρα (και τα μουνόσκυλα φροντίζουν γι' αυτό ) και τεθεί κάποια στιγμή θέμα για το γάλα του παιδιού μου , αν βρεθείς μπροστά μου , φταις δεν φταις , θα σε τελειώσω.
Αυτά για τους αθώους.

μάλλον εσένα θα φάνε πρώτα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σκάσε επιτέλους μωρή ξεπαρθενεμένη σκουληκαντέρα. Αν κάποιος πρέπει να πάει για μπάνιο αυτός είσαι εσύ που τόσα χρόνια δεν προσφέρεις το παραμικρό παρά μόνο αριστερίστικες μαλακίες.
αυτόν ζητάει να μπανάρουνε ρε φιλόσοφε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμουντάνα από Χαβάη μας γράφεις;; Την ώρα που υπάρχουν τόσοι εξαθλιωμένοι άνθρωποι που ψάχνουν μήνες για δουλειά και έχουν παιδιά να μεγαλώσουν και υποχρεώσεις να τρέχουν, εσύ λες να αφήσουμε το Μπόμπολα να θησαυρίζει, να έχει τις βιλάρες του, τις αμαξάρες του και τα εκατομμύρια στην τράπεζα; Είσαι υπάνθρωπος η απλά χαζός;;  

αν τα κλέβει από το κράτος όχι..

αν τα βγάζει από νόμιμες επιχειρήσεις (πχ σταθμό που κονομάει, εφημερίδα που πουλάει, κατασκευαστική που χτίζει αβέρτα, ναυτιλιακή που οργώνει τα πέλαγα, βιομηχανία που παλαβώνει στις εξαγωγές) δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να τα μοιραστεί με κανέναν εφόσον καταβάλλει τα όποια νόμιμα προκύπτουν από τις δραστηριότητες του (μεροκάματα, ΙΚΑ, ΦΠΑ, φόρους και τέλη)...

τα ρέστα τα ακούω βερεσέ...

και αυτό που δεν καταλαβαίνεις βλήτο είναι ότι και να αρπαξεις αυτά που έχει ο όποιος Μπόμπολας στις τράπεζες, να του πάρεις τα αυτοκίνητα και τα σπίτια προκοπή δεν θα δείς.. θα τα φάς σε μια τρίμηνη περίοδο ευωχίας και μετά πάλι στον άσσο θα είσαι...

γιατί λές μαλακίες και το χειρότερο θέλεις να κάνεις μαλακίες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βαξεβάνης (έξω από τα δικαστήρια)

"το να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα δεν είναι προσωπικό δεδομένο... το πόσα έχεις σε αυτόν είναι "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι άλλο θα ακούσσουμε θεε μου, αλλάχ μου, βούδα μου, δία μου, κάρολε μου, βλαδίμηρε μου, πατερούλη μου, αδόλφε μου, μπενίτο μου (διαλιέχτε ποιο θέλετε από όλα)....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βαξεβάνης (έξω από τα δικαστήρια)

"το να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα δεν είναι προσωπικό δεδομένο... το πόσα έχεις σε αυτόν είναι "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι άλλο θα ακούσσουμε θεε μου, αλλάχ μου, βούδα μου, δία μου, κάρολε μου, βλαδίμηρε μου, πατερούλη μου, αδόλφε μου, μπενίτο μου (διαλιέχτε ποιο θέλετε από όλα)....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις αντίθετη νομολογία; :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν ξερω με ποιον /τι  να πρωτοξερασω. Με τον τζημερο, με τον τραμυ με την παρελαση με την δικη βαξεβανη με τον παπουλια χθες;

Υ.Γ ο σμηναγος καραχαλιος μαγεια.. :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
αν τα κλέβει από το κράτος όχι..

αν τα βγάζει από νόμιμες επιχειρήσεις (πχ σταθμό που κονομάει, εφημερίδα που πουλάει, κατασκευαστική που χτίζει αβέρτα, ναυτιλιακή που οργώνει τα πέλαγα, βιομηχανία που παλαβώνει στις εξαγωγές) δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να τα μοιραστεί με κανέναν εφόσον καταβάλλει τα όποια νόμιμα προκύπτουν από τις δραστηριότητες του (μεροκάματα, ΙΚΑ, ΦΠΑ, φόρους και τέλη)...

τα ρέστα τα ακούω βερεσέ...

και αυτό που δεν καταλαβαίνεις βλήτο είναι ότι και να αρπαξεις αυτά που έχει ο όποιος Μπόμπολας στις τράπεζες, να του πάρεις τα αυτοκίνητα και τα σπίτια προκοπή δεν θα δείς.. θα τα φάς σε μια τρίμηνη περίοδο ευωχίας και μετά πάλι στον άσσο θα είσαι...

γιατί λές μαλακίες και το χειρότερο θέλεις να κάνεις μαλακίες...
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΛΕΜΕ..... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom