Νέα

Ιδέες για ραντεβού θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να και τα μελλοντικά σενάρια περί ορδών...
H γκόμενα σου προφανώς είναι ο ανάρχιδος μαλάκας που φαντάστηκε να τον κηνυγάει η 17Ν.
Πουτάνα είναι μόνο η μανούλα σου που έκανε πουστράκι γιο. Καρκίνο σε ό,τι αγαπάς γαμημένε.
Άντε χτυπήστε το πληκτρολόγιο τώρα γιατί ούτε για ένα καφέ δεν είστε πουτάνες.
Ρε μαλακα ξεφτιλα δεν πας να γαμηθεις που σου δινουμε και αξια τσουτσεκι;;;;
Εισαι φλωρος ολο το σαιτ το ξερει. Τραβα γαμησου γιατι δεν προκειτε να χαλασω άλλο ποστ για ένα σκουλικι σαν και σενα. Οσο για τους καρκινους δεν θα απαντησω... Απλα αποδεικνύεις περίτρανα ότι εισαι άλλο ένα τρολ.
Γι αυτό σου λεω τραβα στους λαθρο να σου γρασαρουν την ροδελα να ηρεμισεις αναρχιδο πουστακι

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε μαλακα ξεφτιλα δεν πας να γαμηθεις που σου δινουμε και αξια τσουτσεκι;;;;
Εισαι φλωρος ολο το σαιτ το ξερει. Τραβα γαμησου γιατι δεν προκειτε να χαλασω άλλο ποστ για ένα σκουλικι σαν και σενα. Οσο για τους καρκινους δεν θα απαντησω... Απλα αποδεικνύεις περίτρανα ότι εισαι άλλο ένα τρολ.
Γι αυτό σου λεω τραβα στους λαθρο να σου γρασαρουν την ροδελα να ηρεμισεις αναρχιδο πουστακι

Εγώ μια χαρά το σταμάτησα και πετάχτηκε ο άλλος και έβριζε μάνες.
Δεν πειράζει και οι δυο σας ξέρετε την αλήθεια  ;)
Δυνατά το enter αναρχιδε.... φρόντισε τις μαλακίες περί λαθρο να της λες και έξω από το παιδικό σου δωμάτιο.

Ειλικρικά το λέω και να μου κοπεί το χέρι αν ξαναγράψω εδώ μέσα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δυνατά το enter αναρχιδε.... φρόντισε τις μαλακίες περί λαθρο να της λες και έξω από το παιδικό σου δωμάτιο.

ελα παζαροπουλο τωρα ;) καποδιστριου αν θες

Επισκέπτης

όχι μονο οι δυο μας...
δεν φοβάται .. .κλάνει μέντες...

ο τσουλούφας προς τιμήν του φάνηκε παλληκάρι και ήρθε και με συνάντησε... ωραίο σβέρκο έχει ετιμήθει δεόντως...
Του κ. Τσουλούφα όμως, το λέει η "περδικούλα" του. Δεν είναι αναρχιδος όπως η Λουλού 33.  Ήρθε στην μπυραρία και με βρήκε.
Μπορεις να κλαψεις γοερα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
με απλυτα ας ερθει ;)με μπατσους ας ερθει θα το καταλαβω και αυτο :)
ωραια και πες ότι τον εδειρες... Και; Εγω το μονο που ηθελα ηταν να μαθω αν εχει τα @@ να μου πει τις παπαριες που ελεγε μεχρι χτες μπροστα μου... Ε δεν τα εχει. Τελος. Ουτε για ροχαλα ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
που ρε μαν?επεστρεψες?  :rockon: :rockon:
(τον βρηκες τον νικ?) :grin: :grin:
επεστρεψα για το φιλαρακι μου.Τον πουτανογιο δεν τον ξερω ακριβως αλλα εμαθα φατσαμπουκια και μουτσουνες απο παρεμφερη ατομα ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ωραια και πες ότι τον εδειρες... Και; Εγω το μονο που ηθελα ηταν να μαθω αν εχει τα @@ να μου πει τις παπαριες που ελεγε μεχρι χτες μπροστα μου... Ε δεν τα εχει. Τελος. Ουτε για ροχαλα ;)
μπορει να τα βρει :grin: που ξερεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom