gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι σαν το μυστηριο της καλτσας που χανεται στο πλυντηριο μανβρηκες γιατι χαθηκαν τα ποστ σου
ειναι σαν το μυστηριο της καλτσας που χανεται στο πλυντηριο μανβρηκες γιατι χαθηκαν τα ποστ σου
δεν είναι ιδιο γραφτο για να συγχωνευτεί και να εχουμε λογο να κραξουμε glπου ειναι?κ πανω που ειχα αρχίσει να το γράφω...
δεν είναι ιδιο γραφτο για να συγχωνευτεί και να εχουμε λογο να κραξουμε gl
βρηκες γιατι χαθηκαν τα ποστ σου
To πλυντηριο εχει απο κατω μια βιδα....Την ξεβιδωνειs και βγαινει η καλτσαειναι σαν το μυστηριο της καλτσας που χανεται στο πλυντηριο μαν
πηγε να τα φαει ενας μοντ αλλα τον προλαβα στην πορτα τα αρπαξα και τα εφερα εδω.
ετσι ειπε κι ο γιωργακης οταν ανοιξε το πρωτο μνημονιο
εγω το ανοιγω,ας το κλεισουνε μετα....
και το σαιτ εχει μια βιδα απο κατω....αμα την ξεβιδωσεις χανει λαδιαTo πλυντηριο εχει απο κατω μια βιδα....Την ξεβιδωνειs και βγαινει η καλτσα
σαν το θρεντ της μαριαννας δλδαυτο ειναι ασχετο γενικο και εχει σαβουρα μεσα.
καλα εγω με την ατακα γελασαστο σπαμ εννοουσα τα πηγα. εμπερδευτην.
μαν τους την εκανα...περιμεναν συγχωνευση με λαθος θεμαΚωλοι υπαρχουνε.........λεφτα δεν υπαρχουν
Δεν θυμαμαι ποιοs τοπε
μαν τους την εκανα...περιμεναν συγχωνευση με λαθος θεμα
ΔΝΤμαν τους την εκανα...περιμεναν συγχωνευση με λαθος θεμα
στο τσακ ειμαι να ξαναασχοληθω και μετα θα κλαψει παλι κοσμος ;)
Άβυσσος η ψυχή του κ. Πούπη, κ. Τσουλούφα.
Ουτε μια μερα δεν ελειψα και πηρε φωτια το θεμα μας.
Σας ενημερωνω λοιπον οτι το καταστημα μας το οποιο θα ειναι ετοιμο απο 1 Μαη, περαν των αλλων δραστηριοτητων θα διατηθεται για μνημοσυνα και φυσικα για ραντεβου θανατου. Ειδικες τιμες στα μελη του site.
To menu περα απο τα βασικα θα εχει και καποια gourmet πιατα.
Π.χ. για τους Ταιλανδοπληκτους θα υπαρχουν καποια πιατα με εντομα και ερπετα. Για τους χορτοφαγους μπιφτεκια σογιας και κοντοσουβλι λαχανικων. Και φυσικα καφε μακαρονια και ομελετα απο αυγα χελιδονιου για τον Εκτωρ και τον Χιτμαν.