kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι πια... τωρα εχει αξυριστο στυλακι ;)
η πούστικη κιθάρα είχε εξαντλήσει το θέμα "αξύριστο στυλάκι" δεν έχω να προσθέσω κάτι ;)
όχι πια... τωρα εχει αξυριστο στυλακι ;)
και ο δημητρακης29 ;)η πούστικη κιθάρα είχε εξαντλήσει το θέμα "αξύριστο στυλάκι" δεν έχω να προσθέσω κάτι ;)
και ο δημητρακης29 ;)
Καλα ρε μπηκες να απαντησεις στα πουστρακια;;;
Γραφτους στα @@ σου αφου τα ειδαμε τα παντελόνια τους ;)
βασικα...μαλακια ητανε ;)καλώς την ουρά του κοσμά ;)
^χοντρό
μαν ο σισιες είναι μουσάτος όπως έλεγε
το σημαντικό ειναι οτι έχει γκόμενα που εσυ δεν έχεις
μαν ο σισιες είναι μουσάτος όπως έλεγε
θες πουτσα απο μουσατο ε....βαλε μια αγγελια στο φορουμ , καποιος θα το κανει το ψυχικο
επειδή το ηξερα εκανα βολτα στην αρχη... Κατά τα αλλα όπως θα εχεις παρατηρισει εγω δεν εχω απειλησει ποτε και κανεναν. Αρα τις μαλακιουλες σου εκει που πρεπει.οτι εσυ δεν το ξερες αχαχαχαχαχαχαχαχα ειστε τραγικοι τελικά/ Α και πολλέ απειλές πέφτουν στο θρεντ για ζωη κορμια εξυβρίσεις και μάλιστα με συμμορίες φασιστώνανε απο ότι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια. Δεν μαζεύεστε ολίγον μην βρει μπελα το αγαπητο μας σαιτ;
δεν εχω ασχοληθεί με νικ που ξεκιναει με την λεξη πουστικη...η πούστικη κιθάρα είχε εξαντλήσει το θέμα "αξύριστο στυλάκι" δεν έχω να προσθέσω κάτι ;)
μην ανεβαζεις πιεση.. για το καλο ολων μιλω.επειδή το ηξερα εκανα βολτα στην αρχη... Κατά τα αλλα όπως θα εχεις παρατηρισει εγω δεν εχω απειλησει ποτε και κανεναν. Αρα τις μαλακιουλες σου εκει που πρεπει.
δεν σε πιανω. :-μην ανεβαζεις πιεση.. για το καλο ολων μιλω.
δεν εχω ασχοληθεί με νικ που ξεκιναει με την λεξη πουστικη...
Τι να σου κανω που ξερω ότι εχει το ιδιο πρόβλημα με μενα και δεν μπορω να τον καψωδεν καταλαβαίνω φίλε γιατί το πας επί προσωπικού
δεν καταλαβαίνω φίλε γιατί το πας επί προσωπικού
γιατι σε επιασα
Η μονομαχια περναει σε αλλη διαστασημετα απο τις πουτανες που κουβαλαγανε στα ραντεβου ιατρικες εξετασεις τωρα θα χουμε και αυτους στα ραντεβου θανατου που θα κουβαλαν μαζι τους πτυχια
μπηκα μονο και μονο στο μπουρδελο για να απαντησω στους μικρους πουτανογιους ο πρωτος πουτανογιος να μην με εκνευρισει γιατι δεν τον σωνει ουτε το οτι εχω γκομενα και θα ασχοληθω παλι.Ο δευτερος πουτανογιος που αμφισβητει τον κθουλου να παει να σταξει 2 πακιστανικα δακτυλα στον κωλο του και αν θελει με πμ να κανονισουμε να του γαμησω το κορμακι.Μην πει μετα για ορδες φασιστων ομως στο νοσοκομειο γαμω το σπιτι του.Αυτα μικρα πουτανοπαιδια.