Νέα

Ιδέες για ραντεβού θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα ρε μπηκες να απαντησεις στα πουστρακια;;;
Γραφτους στα @@ σου αφου τα ειδαμε τα παντελόνια τους ;)

οτι εσυ δεν το ξερες  αχαχαχαχαχαχαχαχα ειστε τραγικοι τελικά/ Α και πολλέ απειλές πέφτουν στο θρεντ για ζωη κορμια εξυβρίσεις και μάλιστα με συμμορίες φασιστώνανε απο ότι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια. Δεν μαζεύεστε ολίγον μην βρει μπελα το αγαπητο μας σαιτ;

Επισκέπτης
οτι εσυ δεν το ξερες  αχαχαχαχαχαχαχαχα ειστε τραγικοι τελικά/ Α και πολλέ απειλές πέφτουν στο θρεντ για ζωη κορμια εξυβρίσεις και μάλιστα με συμμορίες φασιστώνανε απο ότι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια. Δεν μαζεύεστε ολίγον μην βρει μπελα το αγαπητο μας σαιτ;
επειδή το ηξερα εκανα βολτα στην αρχη... Κατά τα αλλα όπως θα εχεις παρατηρισει εγω δεν εχω απειλησει ποτε και κανεναν. Αρα τις μαλακιουλες σου εκει που πρεπει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επειδή το ηξερα εκανα βολτα στην αρχη... Κατά τα αλλα όπως θα εχεις παρατηρισει εγω δεν εχω απειλησει ποτε και κανεναν. Αρα τις μαλακιουλες σου εκει που πρεπει.
μην ανεβαζεις πιεση.. για το καλο ολων μιλω.  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν εχω ασχοληθεί με νικ που ξεκιναει με την λεξη πουστικη... :grin:

ο αβράμης ήταν σχολείο μαν όσοι τυχεροί τον πρόλαβαν απεκόμισαν σημαντικά εφόδια για την συνέχεια της ζωής τους θεωρώ ;)

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
μετα απο τις πουτανες που κουβαλαγανε στα ραντεβου ιατρικες εξετασεις τωρα θα χουμε και αυτους στα ραντεβου  θανατου που θα κουβαλαν μαζι τους πτυχια  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μετα απο τις πουτανες που κουβαλαγανε στα ραντεβου ιατρικες εξετασεις τωρα θα χουμε και αυτους στα ραντεβου  θανατου που θα κουβαλαν μαζι τους πτυχια  :2funny:
Η  μονομαχια περναει σε αλλη διασταση  :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
μπηκα μονο και μονο στο μπουρδελο για να απαντησω στους μικρους πουτανογιους :jerking:ο πρωτος πουτανογιος να μην με εκνευρισει γιατι δεν τον σωνει ουτε το οτι εχω γκομενα και θα ασχοληθω παλι.Ο δευτερος πουτανογιος που αμφισβητει τον κθουλου να παει να σταξει 2 πακιστανικα δακτυλα στον κωλο του και αν θελει με πμ να κανονισουμε να του γαμησω το κορμακι.Μην πει μετα για ορδες φασιστων ομως στο νοσοκομειο γαμω το σπιτι του.Αυτα μικρα πουτανοπαιδια. :)

Να και τα μελλοντικά σενάρια περί ορδών...
H γκόμενα σου προφανώς είναι ο ανάρχιδος μαλάκας που φαντάστηκε να τον κυνηγάει η 17Ν.
Πουτάνα είναι μόνο η μανούλα σου που έκανε πουστράκι γιο. Καρκίνο σε ό,τι αγαπάς γαμημένε.
Άντε χτυπήστε το πληκτρολόγιο τώρα γιατί ούτε για ένα καφέ δεν είστε πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom