gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε βρισκω αδιαβαστο σε κεφαλαια της ιστοριας του ενδοξου σαιτ μας μανταφος οι πουτανες
τι επαθε ο τραμου?
σε βρισκω αδιαβαστο σε κεφαλαια της ιστοριας του ενδοξου σαιτ μας μανταφος οι πουτανες
τι επαθε ο τραμου?
μαν εσυ πηδας την γυναικα του λακι και τα ξερεις ολα αυτα;ειναι σοβαρες καταγγελιες αυτες
μου είχε σπάσει καπότα με τάνες ...
αυτο τι πιθανοτητες εχει ρε λακη?
πρεπει να ηταν ληγμενη η καποτα μαν.....
πρεπει να ηταν ληγμενη η καποτα μαν.....αυτο τι πιθανοτητες εχει ρε λακη?
πρεπει να ηταν ληγμενη η καποτα μαν.....
ρε τυπε δεν παρακολουθεις. ενημερωσου διαβασε καναδυο σελιδες απο εδω
εντιτ α διαγραφηκε το θεμα. προθυμοποιηθηκα ναρθω εγω στον αγ. κωνσταντινο και ο λακης εγινε κοτοπουλακης.
Οποτε συμφωνουμε Ραντεβου Θανατου Εκτορ Λοπεζ Λακης και Αγιος !!!
Ωραια .....
Και που σκαλωνει το θεμα ?
....και ο λακης εγινε κοτοπουλακης.
Ωραια .....
Και που σκαλωνει το θεμα ?
οπου θα κλεινονται ραντεβου θανατου.
καμμενα βουρλα καλυτερα ή αιδηψο που ειναι και της ηλικιας μας
Δεν εχω ετοιμασει ακομα το χωρο και ουτε εχει εκπαιδευτει καταληλα το προσωπικο για να βγαλει τη δουλεια. Μη νομιζεις οτι ειναι ευκολο να διατηρεις καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος οπου θα κλεινονται ραντεβου θανατου.
καμμενα βουρλα καλυτερα ή αιδηψο που ειναι και της ηλικιας μαςΓαμω την πουτανα μου εχω πεσει κατω απο τα γελια !!!!
Και οι 2 συμφωνουνε να βρεθουνε να χτυπηθουνε αλλα δεν μπορουνε να το κανονισουνε....
Λακη ο Εκτορ σε προκαλει να βρεθειτε στον Αγ. Κωνσταντινο... εισαι μεσα ?
Κανείς δεν είχε μιλήσει ποτέ για θάνατο.
Για ραντεβού φάπας μιλάγαμε ...
καμμενα βουρλα καλυτερα ή αιδηψο που ειναι και της ηλικιας μας
ινδους θα χει που θα ζυμωνουν κεμπαμπ με τα γυμνα γεματα μαδουρομυκητιαση ποδια τους στο υπογειο ακουγοντας νικο γκανοδε νομιζω να τραβηξει ενδιαφερον η παραγκα σου. τι μενου παιζει? θαχει πακιστανους στην κουζινα να κοβουν σαλατες?
Eστω κι ετσι, καλο θα ηταν να περιμενουμε την ανασταστη του θεανθρωπου για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας.
Eστω κι ετσι, καλο θα ηταν να περιμενουμε την ανασταστη του θεανθρωπου για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας.