Νέα

Ιδέες για ραντεβού θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

Επισκέπτης
Mα καλα ρε ατομα τι ειναι το ραντεβου θανατου; :huh:

Μα καλα ρε κοριτσακι, 4 χρονια στο site και δεν εμαθες τα ραντεβου θανατου ?
Λοιπον οπως σε ολα τα φορουν ετσι κι εδω δημιουργουνται συμπαθιες, αντιπαθειες και κοντρες μεταξυ των μελων. Οταν η κατασταση ξεφευγει, τα μελη κανονιζουν να βρεθουν για να λυσουν τις διαφορες τους απο κοντα. Αυτο λεγεται ραντεβου θανατου γιατι πιθανων καποιος να μην επιστρεψει σπιτι του ζωντανος. Αν και συνηθως υπαρχουν μονο μικρο-τραυματισμοι.

Επισκέπτης
Παλαιοτερα τα ραντεβου θανατου δινονταν σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και της Σαλονικης. Τελευταια ομως στα πλαισια της αποκεντρωσης που εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, γινεται μια προσπαθεια τα ραντεβου θανατου να γινονται στην επαρχια. Μπροσταρης σε αυτη την κινηση ειμαι εγω. Εδω και λιγο καιρο προσπαθω να δημιουργησω ενα ζεστο χωρο, οπου οι συμετεχοντες σε αυτα τα ραντεβου, θα μπορουν να απολαυσουν τον καφε, το ουζο ή το ποτο τους συνοδεια μεζεδων, καλης μουσικης σε ενα ειδηλιακο περιβαλον με γρηγορο και εξειδηκευμενο service.
Ετσι και τα μελη θα ειναι ευχαριστημενα και νεες θεσης εργασιας θα δημιουργηθουν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.653
Πόντοι
12.756
δωσε κανα παραδειγμα μεζε μαν  :rockon:

Επισκέπτης
φανταζομαι από κοκτέιλ θα εχει μονο καμικάζι και β52 :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλαιοτερα τα ραντεβου θανατου δινονταν σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και της Σαλονικης. Τελευταια ομως στα πλαισια της αποκεντρωσης που εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, γινεται μια προσπαθεια τα ραντεβου θανατου να γινονται στην επαρχια. Μπροσταρης σε αυτη την κινηση ειμαι εγω. Εδω και λιγο καιρο προσπαθω να δημιουργησω ενα ζεστο χωρο, οπου οι συμετεχοντες σε αυτα τα ραντεβου, θα μπορουν να απολαυσουν τον καφε, το ουζο ή το ποτο τους συνοδεια μεζεδων, καλης μουσικης σε ενα ειδηλιακο περιβαλον με γρηγορο και εξειδηκευμενο service.
Ετσι και τα μελη θα ειναι ευχαριστημενα και νεες θεσης εργασιας θα δημιουργηθουν.
:2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πάλι σκουπίσατε ???  :headbang:

γκλου εσύ τα κάνεις ???  :boobies:
μαλλον ο τομιτο...... :)

κρατηστε ενα επιπεδο ρε παιδια...μην βριζετε εδω μεσα γαμω τον αντιχριστο μου γαμω :)
Σου χώνει η γυναίκα σου δονητές από πίσω, ή όχι;  :2funny:

Πες την αλήθεια...
μαν εσυ πηδας την γυναικα του λακι και τα ξερεις ολα αυτα;ειναι σοβαρες καταγγελιες αυτες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Ρε παιδιά κανένα ραντεβού με καμιά γκόμενα δώστε για γαμήσι μέχρι θανάτου και αφήστε τα άλλα ραντεβού.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά κανένα ραντεβού με καμιά γκόμενα δώστε για γαμήσι μέχρι θανάτου και αφήστε τα άλλα ραντεβού.
τυπε ολοι ψοφιμια ειναι απο τα τσιπουρα και τους μπαφους....δεν γαμανε καθολου σαν εμας

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
τυπε ολοι ψοφιμια ειναι απο τα τσιπουρα και τους μπαφους....δεν γαμανε καθολου σαν εμας
Φίλε κοίταξε να δεις. Την τεστοστερόνη τους την χαραμίζουν σε τσακωμούς. Σε γκόμενες χαραμίστε την ρε, τι έχετε να χωρίσετε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα μέλη που έχουν χαθεί ως νικς λέγεται ότι είχαν παει σε ραντευου θανάτου. ισως η επόμενη επιχείρηση του ματζέστικ να ειναι ενα νεκροταφείο νικς

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα μέλη που έχουν χαθεί ως νικς λέγεται ότι είχαν παει σε ραντευου θανάτου. ισως η επόμενη επιχείρηση του ματζέστικ να ειναι ενα νεκροταφείο νικς
μπορει και μοναδα ανακυκλωσης

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιά συγγενής σου ΚΛΩΝΕ, είπε τέτοιο ψέμμα ;;
Που απασχολούνταν εννοώ ;;
Μετάξι , Φυλής, Σόλωνος , cg ;;

δηλαδη παραδεχεσαι οτι οι πουτανες σου βγαλανε αυτη τη φημη. επειδη δε σου σηκωνεται με καποτα ε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρεσπεκτ στον Λακης και Αγιος δηλωνουν προθυμοι να βρεθουμε να λυσουμε τις διαφορες μας απο κοντα !!!!
Εκτορ Λοπεζ ΟΥΚ και Μαγκιτη που γαμας και δερνεις... εισαι μεσα ???

Θα σας κανονισω εγω ραντεβου θανατου να βρεθουμε ολοι... τον Τραμουντανα αφηστε τον σε εμενα !!!!

ρε τυπε δεν παρακολουθεις. ενημερωσου διαβασε καναδυο σελιδες απο εδω

εντιτ α διαγραφηκε το θεμα. προθυμοποιηθηκα ναρθω εγω στον αγ. κωνσταντινο και ο λακης εγινε κοτοπουλακης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δηλαδη παραδεχεσαι οτι οι πουτανες σου βγαλανε αυτη τη φημη. επειδη δε σου σηκωνεται με καποτα ε
ατιμη φαρα οι πουτανες...μιλανε πολυ....δεν ειδες τι επαθε κι ο τραμουντανας καποτε;καριολες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom