brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.212
- Πόντοι
- 2.606
gagging ρε παιδι μου δεν καταλαβαινεις?
Mα καλα ρε ατομα τι ειναι το ραντεβου θανατου;
Τον Λάκη τον βάζεις στους γαμιάδες;
Μια κρυφή είναι.
Παλαιοτερα τα ραντεβου θανατου δινονταν σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και της Σαλονικης. Τελευταια ομως στα πλαισια της αποκεντρωσης που εχει εξαγγειλει η κυβερνηση, γινεται μια προσπαθεια τα ραντεβου θανατου να γινονται στην επαρχια. Μπροσταρης σε αυτη την κινηση ειμαι εγω. Εδω και λιγο καιρο προσπαθω να δημιουργησω ενα ζεστο χωρο, οπου οι συμετεχοντες σε αυτα τα ραντεβου, θα μπορουν να απολαυσουν τον καφε, το ουζο ή το ποτο τους συνοδεια μεζεδων, καλης μουσικης σε ενα ειδηλιακο περιβαλον με γρηγορο και εξειδηκευμενο service.
Ετσι και τα μελη θα ειναι ευχαριστημενα και νεες θεσης εργασιας θα δημιουργηθουν.
Ποιά συγγενής σου ΚΛΩΝΕ, είπε τέτοιο ψέμμα ;;
Που απασχολούνταν εννοώ ;;
Μετάξι , Φυλής, Σόλωνος , cg ;;
μαλλον ο τομιτο......πάλι σκουπίσατε ???
γκλου εσύ τα κάνεις ???
μαν εσυ πηδας την γυναικα του λακι και τα ξερεις ολα αυτα;ειναι σοβαρες καταγγελιες αυτεςΣου χώνει η γυναίκα σου δονητές από πίσω, ή όχι;
Πες την αλήθεια...
τυπε ολοι ψοφιμια ειναι απο τα τσιπουρα και τους μπαφους....δεν γαμανε καθολου σαν εμαςΡε παιδιά κανένα ραντεβού με καμιά γκόμενα δώστε για γαμήσι μέχρι θανάτου και αφήστε τα άλλα ραντεβού.
Φίλε κοίταξε να δεις. Την τεστοστερόνη τους την χαραμίζουν σε τσακωμούς. Σε γκόμενες χαραμίστε την ρε, τι έχετε να χωρίσετε?τυπε ολοι ψοφιμια ειναι απο τα τσιπουρα και τους μπαφους....δεν γαμανε καθολου σαν εμας
μπορει και μοναδα ανακυκλωσηςτα μέλη που έχουν χαθεί ως νικς λέγεται ότι είχαν παει σε ραντευου θανάτου. ισως η επόμενη επιχείρηση του ματζέστικ να ειναι ενα νεκροταφείο νικς
Ποιά συγγενής σου ΚΛΩΝΕ, είπε τέτοιο ψέμμα ;;
Που απασχολούνταν εννοώ ;;
Μετάξι , Φυλής, Σόλωνος , cg ;;
ρεσπεκτ στον Λακης και Αγιος δηλωνουν προθυμοι να βρεθουμε να λυσουμε τις διαφορες μας απο κοντα !!!!
Εκτορ Λοπεζ ΟΥΚ και Μαγκιτη που γαμας και δερνεις... εισαι μεσα ???
Θα σας κανονισω εγω ραντεβου θανατου να βρεθουμε ολοι... τον Τραμουντανα αφηστε τον σε εμενα !!!!
ατιμη φαρα οι πουτανες...μιλανε πολυ....δεν ειδες τι επαθε κι ο τραμουντανας καποτε;καριολεςδηλαδη παραδεχεσαι οτι οι πουτανες σου βγαλανε αυτη τη φημη. επειδη δε σου σηκωνεται με καποτα ε
ατιμη φαρα οι πουτανες...μιλανε πολυ....δεν ειδες τι επαθε κι ο τραμουντανας καποτε;καριολες