The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.029
- Πόντοι
- 25.467
Τι γράφει ο άγιος στο thread που κλειδώθηκε
(επειδή κλειδώθηκε , δεν μπορώ να το κάνω quote):
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Επειδή ετούτος ο ιστότοπος δεν είναι δικός σου για να κάνεις υποδείξεις σχετικά με το ποιός θα γράφει, ποιός δεν θα γράφει και ποιος θα παραθετει ποιόν, θα σε παραθέτω, θα σε εκθέτω, και θα σε γαμάω, (μόνο εσένα βέβαια, γιατί πρώτον τα "σόγια" τα σέβομαι, και γιατι στην τελική το σόϊ σου δεν φταίει που βγήκες μαλακισμένη θρασύδειλη τσοκαρία) όποτε γουστάρω και όπως γουστάρω, εντός και εκτός διαδικτύου.[/size]
Κάνει το μαλάκα. Λες και του είπα , να μην γράφει στο φόρουμ.
Αυτό που ξεκαθάριζα, είναι ότι δεν θέλω διάλογο μαζί του
και δεν μπορεί να με υποχρεώσει κανείς να κάνω διάλογο με γαμημένους , Ξ.Π.Γ κτλ κτλ
Επίσης όταν εγώ έγραφα ...
"Εγώ είμαι γιός σιδερά , με μπράτσα ήφαιστου.
Όχι βαψομαλλιά ...."
Φαντάζομαι , ότι όσοι δεν είναι τόσο πολύ βλάκες, ώστε να είναι έγκλειστοι σε ίδρυμα
ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ....
Όσοι , παραποιούν το γραφόμενο, υπονοώντας , ότι μιλούσα για τα δικά μου μπράτσα,
είναι απλά γαμημένες πουστάρες ....
Ναι μωρή Κατίνα!... Βγές και εδώ να σκούξεις!... Πάρε σβάρνα όλα τα θέματα για να κλαφτείς!... Φρόκαλο!... Που δηλώνεις ότι δεν θέλεις διάλογο μαζί μου, αλλά κατά τα άλλα δεν τον αφήνεις να κλείσει (μιας και σβήστηκε το θέμα) και συνεχίζεις να τον ανακινείς παραθέτωντάς με σε διαφορετικό νήμα. Τελικά, γαμάτε με κι ας κλαίω είσαι ρε τσόκαρο...