You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιδέες για ραντεβού θανάτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 702
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παραλίμνιε χιλια συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να μαι υποδοχή με τον βλαμμενο. Βαλε τον κθλου στην θεση μου Εγω θα πίνω τσιπουρα πιο περα με τον νατσο τον πετραν και τον σκασκα
Υπαρχουν ακομα αυτοι που αναφερεις ?
Καλα θα σε βαλω με τον Φυληςηχο που σε γουσταρει. Θα ειστε τρελο δυδιμο.
Επισκέπτης
Οκ, πορτα φασιστακο, αλλα θα διωχνεις γυφτους, αλβανα και τιποτα φλωρατζες που θα ερχονται απο περιεργια. Το μαγαζι θα απευθυνεται στα λαικα στρωματα, στην εργατικη ταξη, οι φλωρατζες δεν θα εχουν θεση.
καλα μην κανεις ετσι... Εγω θα είμαι ουγκανο απ εξω εσυ P.R. μεσα δεν θα βλπομαστε... Εκτως αν θες να βγαλω κανεναν καροτσακιπαραλίμνιε χιλια συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να μαι υποδοχή με τον βλαμμενο. Βαλε τον κθλου στην θεση μου Εγω θα πίνω τσιπουρα πιο περα με τον νατσο τον πετραν και τον σκασκα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όταν 2 ή περισσότερα μέλη του bou συναντιούνται για να παίξουν ξύλο....φήμες λένε οτι πολλά πρώην μέλη σκοτώθηκαν σε τέτοια ραντεβού....Τι στο καλό είναι ραντεβού θανάτου ωρε παιδιά?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πιθανον τα κοψιδια δεν ηταν φρεσκαΌταν 2 ή περισσότερα μέλη του bou συναντιούνται για να παίξουν ξύλο....φήμες λένε οτι πολλά πρώην μέλη σκοτώθηκαν σε τέτοια ραντεβού....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όταν δυο η περισσότερα μέλη δίνουν ραντεβού για ξύλο αλλα δεν πατάει κανεις.....
τι εχασα στο αλλο και το κλειδωσανε? μανουρα?
Επισκέπτης
Τι γράφει ο άγιος στο thread που κλειδώθηκε
(επειδή κλειδώθηκε , δεν μπορώ να το κάνω quote):
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Επειδή ετούτος ο ιστότοπος δεν είναι δικός σου για να κάνεις υποδείξεις σχετικά με το ποιός θα γράφει, ποιός δεν θα γράφει και ποιος θα παραθετει ποιόν, θα σε παραθέτω, θα σε εκθέτω, και θα σε γαμάω, (μόνο εσένα βέβαια, γιατί πρώτον τα "σόγια" τα σέβομαι, και γιατι στην τελική το σόϊ σου δεν φταίει που βγήκες μαλακισμένη θρασύδειλη τσοκαρία) όποτε γουστάρω και όπως γουστάρω, εντός και εκτός διαδικτύου.[/size]
Κάνει το μαλάκα. Λες και του είπα , να μην γράφει στο φόρουμ.
Αυτό που ξεκαθάριζα, είναι ότι δεν θέλω διάλογο μαζί του
και δεν μπορεί να με υποχρεώσει κανείς να κάνω διάλογο με γαμημένους , Ξ.Π.Γ κτλ κτλ
Επίσης όταν εγώ έγραφα ...
"Εγώ είμαι γιός σιδερά , με μπράτσα ήφαιστου.
Όχι βαψομαλλιά ...."
Φαντάζομαι , ότι όσοι δεν είναι τόσο πολύ βλάκες, ώστε να είναι έγκλειστοι σε ίδρυμα
ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ....
Όσοι , παραποιούν το γραφόμενο, υπονοώντας , ότι μιλούσα για τα δικά μου μπράτσα,
είναι απλά γαμημένες πουστάρες ....
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Επειδή ετούτος ο ιστότοπος δεν είναι δικός σου για να κάνεις υποδείξεις σχετικά με το ποιός θα γράφει, ποιός δεν θα γράφει και ποιος θα παραθετει ποιόν, θα σε παραθέτω, θα σε εκθέτω, και θα σε γαμάω, (μόνο εσένα βέβαια, γιατί πρώτον τα "σόγια" τα σέβομαι, και γιατι στην τελική το σόϊ σου δεν φταίει που βγήκες μαλακισμένη θρασύδειλη τσοκαρία) όποτε γουστάρω και όπως γουστάρω, εντός και εκτός διαδικτύου.[/size]
και δεν μπορεί να με υποχρεώσει κανείς να κάνω διάλογο με γαμημένους , Ξ.Π.Γ κτλ κτλ
Όχι βαψομαλλιά ...."
Φαντάζομαι , ότι όσοι δεν είναι τόσο πολύ βλάκες, ώστε να είναι έγκλειστοι σε ίδρυμα
Όσοι , παραποιούν το γραφόμενο, υπονοώντας , ότι μιλούσα για τα δικά μου μπράτσα,
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Τι στο καλό είναι ραντεβού θανάτου ωρε παιδιά?
...λένε και καμιά μ@λα@κία για να περνάει η ώρα!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολλα μελη πεθαναν και απο overdose τυπε,να προσεχεις οταν πεφτει καθαρο πραμα στην πιατσα......Όταν 2 ή περισσότερα μέλη του bou συναντιούνται για να παίξουν ξύλο....φήμες λένε οτι πολλά πρώην μέλη σκοτώθηκαν σε τέτοια ραντεβού....
τα περισσοτερα μελη βεβαια πεθαινουν απο βαθια γεραματα
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αμα στηριζοταν ο Απολυτος στα ραντεβου θανατου του φορουμ, θα ειχε το ειχε κλεισει το μαγαζι του.
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Όχι βαψομαλλιά ...."
Αξιολύπητος.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλα μην κανεις ετσι... Εγω θα είμαι ουγκανο απ εξω εσυ P.R. μεσα δεν θα βλπομαστε... Εκτως αν θες να βγαλω κανεναν καροτσακι
δεν με ενοχλας εσυ για το αλλο βλαμμενο μιλησα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Υπαρχουν ακομα αυτοι που αναφερεις ?
Καλα θα σε βαλω με τον Φυληςηχο που σε γουσταρει. Θα ειστε τρελο δυδιμο.
στο σαιτ; α αυτο δεν με ενδιαφέρει μου αρκει το λαιβ. Αν θελει ας ερθει και ο φπ αν και δεν νομιζω να αντεξει την συγκριση..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
[size=9pt]Δες Λουλού 33,
Όχι βαψομαλλιά ...."
λακη εθιξες τον γερο και κλειδωσανε το θρεντ; παρεξηγηθηκε ο παππους και παρακαλεσε τα μοντερια; σωστε με απο τον κακο λακη;
o axaxoyxas ειχε παει σε ραντεβου θανατου
Οι μάρτυρες του γεγονότος επέζησαν?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.025
- Πόντοι
- 25.467
Αξιολύπητος.
Τσόλι κ. Πιτζιπί Εβδομηκοστέ τέταρτε. Και μάλιστα τσόλι χειρίστου είδους.