Νέα

Ιδέες για ραντεβού θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=11pt] ολοι εκει δενουμε [/size]

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξει ας βαλει και καμια πατατα τηγανητη και κανα χοτντογκ για τα γυναικοπαιδα

δεν ειπα ναχει αποκλειστικα αυτο. αλλα να μην υπαρχει εστω ενα καφε μακαρονι χωρις γλουτενη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν αφηνες τις μαλακιες χοντρε και εβαζες σκοπο και πειθαρχια, θα σου εφτιαχνα ενα σουπερ προγραμματακι να πεσουν τα τριγλυκεριδια και οι τρανσαμινασες σου να ατσαλωσει το πουλι σου να μην βλεπει εχθρο την καποτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό που δένει ο Lopez .... στη Μαρίνα του ... Λαυρίου ....
Το χρωστάει ακόμη, αλλά σε άλλες 172 δόσεις , θα είναι δικό του.

ρε χοντρε ενα μαχιμο φουσκωτο δεν το λες ουτε πολυτελεια ουτε απιαστο ονειρο. στον φιλο που αραζω για καφεδακι παραδιπλα, εκει ναι θες 172 χιλιαδες δοσεις εσυ και κανα δεκαρι εκατομμυρια εξαγωγες δοντιων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε χοντρε ενα μαχιμο φουσκωτο δεν το λες ουτε πολυτελεια ουτε απιαστο ονειρο. στον φιλο που αραζω για καφεδακι παραδιπλα, εκει ναι θες 172 χιλιαδες δοσεις εσυ και κανα δεκαρι εκατομμυρια εξαγωγες δοντιων
τυπε ο λακις μονο εμφυτευματα βαζει δεν κανει εξαγωγες....αυτα στο ΙΚΑ νυν ΠΕΔΥ

Επισκέπτης
δεν ειπα ναχει αποκλειστικα αυτο. αλλα να μην υπαρχει εστω ενα καφε μακαρονι χωρις γλουτενη?

Πρωτη φορα ακουω καφε μακαρονια. Εδω δεν εχουν ζητηση αυτα. Ποιος θα κατσει να πιει και θα ζητησει καφε μακαρονια ή ασπραδια αυγων ? Ενω ενα κατσικακι φρεσκο-σφαγμενο να το φτιαξει η μανα μου λαδοριγανη με συνοδια πατατες τηγανιτες που θα στο σερβιρει η 1,85 μελαχρινη Βουλγαρα με το μινι θα γινοταν αναρπαστο.
Σε ραντεβου θανατου πανε οι ανθρωποι, δεν κανουν προετοιμασια για τους Ολυμπιακους αγωνες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρωτη φορα ακουω καφε μακαρονια. Εδω δεν εχουν ζητηση αυτα. Ποιος θα κατσει να πιει και θα ζητησει καφε μακαρονια ή ασπραδια αυγων ? Ενω ενα κατσικακι φρεσκο-σφαγμενο να το φτιαξει η μανα μου

μεχρι εδω καλα ειναι, τοχω. νταξει σταρχιδια μου για τα ζυμαρικα ουτως η αλλως σε δεκα μερες κοβω τον υδατανθρακα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πρωτη φορα ακουω καφε μακαρονια. Εδω δεν εχουν ζητηση αυτα. Ποιος θα κατσει να πιει και θα ζητησει καφε μακαρονια ή ασπραδια αυγων ? Ενω ενα κατσικακι φρεσκο-σφαγμενο να το φτιαξει η μανα μου λαδοριγανη με συνοδια πατατες τηγανιτες που θα στο σερβιρει η 1,85 μελαχρινη Βουλγαρα με το μινι θα γινοταν αναρπαστο.
δε λεω ρε παιχτη,να ρθουμε στο ραντεβου να ξεκληριστουμε αλλα μην παει και πισω το προγραμμα..
οτι φαγαμε φαγαμε,καλοκαιριαζει και πρεπει να αρχισουμε να σμιλευουμε σαν αλλοι φειδιες τον απολλωνα τον παρνοπιο..
με κατσικια 1 ινα κρεας-1 ινα λιπος και πατατες τηγανιτες τιγκα στο τρανς θα μεινουμε στον οοοοοοοογκο.
τη βουλγαρα που μου σκαει 1-2 ποντους θα θελα να τη γνωρισω παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom