Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτό σηκωνει μεγαλη μεγαλοψυχια που εγω δεν διαθετω ουτε θελω να αποκτησω προτιμω να ειμαι ζωο και να ζηταω το θανατο αυτου που αφαιρεσε μια ζωη.
Δικαιωμα σου, αλλά το νοημα ειναι άλλο.
Οτι δεν μπορεις να επικαλεισαι τη θρησκεια σου "επιλεκτικα".
Αν θελεις να θυμασαι το "οδοντα αντι οδοντος", θα θυμασαι και το "αγαπα τον εχθρο σου".
Απο την αλλη, μολονοτι διαφωνω καθετα, σεβομαι απολυτα την φραση "ειμαι υπερ της ποινης του θανατου".
Φανταζομαι οσοι ειστε υπερ, θα ειστε και αν τυχει να διαπραξει φονο καποιο συγγενικο ή φιλικο σας προσωπο. Και δεν θα αρχισετε τοτε τα "μα και μου".

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οχι, το σοβαρο ειναι να κλεισουμε τις φυλακες και να ανοιξουμε τα νεκροτομεια.
εγω μιλω με επιχειρηματα και ξεκαθαρες προτασεις για τη λυση του προβληματος,
οχι με ευχολογια "αν οι φυλακες ειχαν κανονες ασφαλειας","αν ολα τα παιδια της γης..."

για το συμβαν εννοειται πως δεν το επικροτω,
γιατι η δολοφονια του αλβανου ηταν εξισου αναρχιδη με το εγκληγμα που διεπραξε ο ιδιος...

το σωστο-αντρικο-παντελονατο θα ηταν επισημη εκτελεση απο την ιδια την πολιτεια,λογω αποδεδειγμενου αποτυχους σωφρονισμου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι ειναι γεγονος ειναι κανεις πολυ ψυχραιμος οταν δεν συμβαινει στο ιδιο του το περιβαλλον και δεν τον αφορα αμεσα...
Γι αυτο ακριβως αποτελεί μινιμουμ νομικου πολιτισμου, να αποφασιζουν παντα ΑΣΧΕΤΟΙ με το θυμα και τον θυτη προσωπα.
Ακομη και αυτο το αμφισβητουμε?

Επισκέπτης
Πουθενα δεν αποδειχθηκε οτι η θανατικη ποινη λειτουργει αποτρεπτικα.
Και επιπλεον δεν καταλαβα, για ποια θανατικη ποινη μιλατε?
Εδω μιλαμε για αυτοκλητους τιμωρους που πρεπει να τους αφαιρεθει η ιδιοτητα του ανθρωπου.
Tι μας λες; Ναι;;;
Στα @@ μας το μονο κακο είναι που δεν τον γαμησαν κιολας  :)

Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η πλήρης απουσία της Εσχάτης των Ποινών έχει αυτά τα δραματικά κοινωνικά αποτελέσματα. :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν η θανατικη ποινη αποτελουσε λυση του προβληματος, τοτε δεν θα υπηρχαν φονοι στην Αμερικη.

Επισκέπτης
υπάρχουν πολλες θεωρίες και απόψεις μερικες απο αυτές πλησιάζουν την δική σου. Εγιναν χρόνια διάφορες πρακτικές πειραματικές και αλλες ερευνες παγκομίως. όσο κι αν σου φαίνεται παράδοξο ακόμα κι αν πάντα θα υπάρχει μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, οι φυλακές ακόμα κι αν παρουν την μορφη που θεωρείς εσυ καλη δεν μειώνεται η εγκληματικότητα τέτοιων δραστων, εν πασει περιπτωσει αυτα διδαχθήκαμε εμεις, αυτα διαβάσαμε, και όποιες επαφες έχουμε με φυλακες αυτό δείχνουν.
Ο κόσμος όμως πάντα έχει την αίσθηση δικαίου συνδεδεμένη με το παρορμητικό θυμικό.. και το πρίσμα αλλοιώνει. Οι κανόνες δικαίου δεν μπορεί να διαμορφώνονται και δεν πρέπει απο θυμικά, προσωπικές απόψεις και εντυπωσεις.  τεσπα αυτη η κουβεντα στο επιπεδο που γινεται εδω δεν εχει και ουσια
για αυτο τον λογο θανατικη ποινη

Δικαιωμα σου, αλλά το νοημα ειναι άλλο.
Οτι δεν μπορεις να επικαλεισαι τη θρησκεια σου "επιλεκτικα".
Αν θελεις να θυμασαι το "οδοντα αντι οδοντος", θα θυμασαι και το "αγαπα τον εχθρο σου".
Απο την αλλη, μολονοτι διαφωνω καθετα, σεβομαι απολυτα την φραση "ειμαι υπερ της ποινης του θανατου".
Φανταζομαι οσοι ειστε υπερ, θα ειστε και αν τυχει να διαπραξει φονο καποιο συγγενικο ή φιλικο σας προσωπο. Και δεν θα αρχισετε τοτε τα "μα και μου".
παντα υπερ , το κακο το πολεμας με κακο

Επισκέπτης
οχι με ευχολογια "αν οι φυλακες ειχαν κανονες ασφαλειας","αν ολα τα παιδια της γης..."

για το συμβαν εννοειται πως δεν το επικροτω,
γιατι η δολοφονια του αλβανου ηταν εξισου αναρχιδη με το εγκληγμα που διεπραξε ο ιδιος...

το σωστο-αντρικο-παντελονατο θα ηταν επισημη εκτελεση απο την ιδια την πολιτεια,λογω αποδεδειγμενου αποτυχους σωφρονισμου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω θεωρω οτι οσοι χρωστανε πανω απο 50.000 ευρω σε ενα κρατος απο φορους ικα κτλ θα πρεπει να τιμωρούνται με θανατική ποινη γιατι ζημιώνουν το κρατος και τους υπολοιπους πολιτες. Αν αδυνατουν να πληρωσουν πρεπει να θανατωνονται γιατι δεν ειναι δημιουργικοι πολιτες για το κρατος. επομενως αν καποιος οφειλει η θα εργαζεται ανιδιοτελως ως δουλος ειτε θανατικη ποινη

συμφωνειτε με την παραπανω προταση οι ενθερμοι οπαδοι της θανατικης ποινης;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.180
Πόντοι
41.129
Αν η θανατικη ποινη αποτελουσε λυση του προβληματος, τοτε δεν θα υπηρχαν φονοι στην Αμερικη.

και αυτό επειδή δε γινεται διακαναλικα σε ζωντανη συνδεση για να παραδειγματιστουν ολοι...  :s&m_2: :s&m_2:

εδώ ποσοι αμερικανοι πολιτες και δεν ηξεραν ότι βρισκονταν σε πολεμο με το αφγανισταν... πρεφα δεν πηραν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για αυτο τον λογο θανατικη ποινη
παντα υπερ , το κακο το πολεμας με κακο

1) Ε λοιπον εχω μια αλλη προταση. Γιατι θανατικη ποινη? Αφου το προβλημα ειναι ο φοβος επαναληψης, να κανουμε μια χειρουργικη επεμβαση στον θυτη, κατι σαν λοβοτομη, και να μενει φυτο, ανικανος να βλαψει κανεναν. Καλο δεν ακουγεται? Διαφωνειτε?
2) Το κακό ΓΕΝΝΑΕΙ κακο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο νομος ΔΕΝ ειναι προσωπικη γνωμη, γι' αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ.
Αποτελεί κατασταλαγμα εμπειριας δεκαετιων και αιωνων.

Κι ο νομος περί ευθυνης υπουργων είναι καταστάλαγμα αιώνων. Τι καταστάλαγμα λέω, κατακάθι ελληνικού καφέ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.180
Πόντοι
41.129
εγω θεωρω οτι οσοι χρωστανε πανω απο 50.000 ευρω σε ενα κρατος απο φορους ικα κτλ θα πρεπει να τιμωρούνται με θανατική ποινη γιατι ζημιώνουν το κρατος και τους υπολοιπους πολιτες. Αν αδυνατουν να πληρωσουν πρεπει να θανατωνονται γιατι δεν ειναι δημιουργικοι πολιτες για το κρατος. επομενως αν καποιος οφειλει η θα εργαζεται ανιδιοτελως ως δουλος ειτε θανατικη ποινη

συμφωνειτε με την παραπανω προταση οι ενθερμοι οπαδοι της θανατικης ποινης;

όχι γιατι μονο ο θανατος ξεπληρώνεται με θανατο...

Επισκέπτης
Ο νομος που δινει αδειες σε εγκληματιες, εφεσεις και ισοβια των 15 χρονων να παει να γαμηθει. Απλα...
Δεν μπορει ο πρεζεμπορας και αυτος που τρακαρε πιωμενος να βγαινουν μαζι... Γι αυτό χατζαρι και το κουφαρι στην ψυταλεια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κι ο νομος περί ευθυνης υπουργων είναι καταστάλαγμα αιώνων. Τι καταστάλαγμα λέω, κατακάθι ελληνικού καφέ

εχουμε μπερδέψει την πουτσαν με την βουρτσαν νομους σωφρονιστικο συστημα κανονες δικαιου αρχες και αποψεις καφενείου

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Καλό ψόφο!!!Επιτέλους μία φορά που αποδώθηκε δικαιοσύνη!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όχι γιατι μονο ο θανατος ξεπληρώνεται με θανατο...
Αρα ο βιαστης και ο παιδεραστης, που δεν σκοτωνει, οχι. Ετσι?
Άλλο κυκλο λοιπον επιλεγεις εσυ.
Συνεχιστε. Ειναι τοσο αδυναμη η θεση σας, που εκτιθεται καθε στιγμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom