τυπε μου εχεις μιλησει με δεσμοφυλακα να δεις πως ειναι η καθημερινοτητα τους?
Δηλαδή εσύ όταν έχεις πρόβλημα στην δουλειά σου, δέρνεις τους υφισταμένους σου ή τον φύλακα στην έξοδο;
τυπε μου εχεις μιλησει με δεσμοφυλακα να δεις πως ειναι η καθημερινοτητα τους?
προφανως και οχι.Αλλα ενας αλητης που εχει βασανισει ενα ζευγαρι και μετα σφαζει εναν δεσμοφυλακα με τοση ευκολια δεν τον λυπαμαι καθολου.Στην τελικη ας φοβηθουν και αυτοι λιγο.Δηλαδή εσύ όταν έχεις πρόβλημα στην δουλειά σου, δέρνεις τους υφισταμένους σου ή τον φύλακα στην έξοδο;
Ιατροδικαστής: Από πολλαπλές κακώσεις και χτύπημα με κλομπ ο θάνατος του βαρυποινίτη
ντάξει ξεκαυλώσατε οι χρυσαυγίτες ή διψάτε και γι'άλλο αίμαάλλη 'δικαιοσύνη';
Ξερεις ποσες ψευδεις καταγγελιες για βιασμο π.χ. γινονται? 2%-8% του συνολου... Μη γραφεις μαλακιες...αφου επισημα η θανατικη ποινη δεν υπαρχει (θα επρεπε να υπαρχει για τους παρακατω)
αυτο θα πρεπε να γινεται για τους δολοφονους , τους βιαστες και τους παιδεραστες...
αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι.
πρεπει να πεθανουν αρκετοι ακομη για να ξεβρωμισει ο τοπος.
Εγώ λέω να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και κάθε φυλακή να έχει και θάλαμο βασανιστηρίων και επίσης να επαναφέρουμε την θανατική ποινή και τις κρεμάλες στις πλατείες.
Άντε ρε μόγγολα χρυσαυγίτες απολίτιστα ζώα που θα αποφασίζετε ποιος αξίζει να ζει και ποιος να πεθαίνει.
τι σχεση εχει αυτο με την χ.α ?
εχεις μπερδευτει
Εγώ λέω να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και κάθε φυλακή να έχει και θάλαμο βασανιστηρίων και επίσης να επαναφέρουμε την θανατική ποινή και τις κρεμάλες στις πλατείες.
Άντε ρε μόγγολα χρυσαυγίτες απολίτιστα ζώα που θα αποφασίζετε ποιος αξίζει να ζει και ποιος να πεθαίνει.
τυπε μου ο αλβανος τι είναι δηλαδή που του αξιζε και αποφασισε να αφαιρεσει μια ζωη ;
δεν γραφω μαλακιες , μιλαω ξεκαθαρα για ανθρωπους που εχουν διαπραξει τα εγκληματα αυταΞερεις ποσες ψευδεις καταγγελιες για βιασμο π.χ. γινονται? 2%-8% του συνολου... Μη γραφεις μαλακιες...
Απαράδεκτο, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
Να τιμωρηθούν βαρυτατα και παραδειγματικα οι υπευθυνοι.
Ωραιοι συναδελφοι.
Απο τη μια δεν μπορεσαν να προστατεψουν τον αμοιρο φυλακα, απο την αλλη γινανε και φονιαδες.
Ε δεν ειμαστε καλα.
Και βλεπω οτι μερικοι ζητωκραυγαζουν κιολας?
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ? ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ?
οκΕμ το είχα γράψει στο τόπικ της ΧΑ γιατί είχαν σχολιάσει κάποιοι σχετικά. Έγινε μεταφορά.
Αγόρι μου ξυδη είσαι φανατισμενος και βλεπεις κοντοφθαλμα και μυωπικα διοτι λοιδωρεις την ιδεα του εθνικισμου. Δεν λεει καπου ο εθνικισμος οτι θα αποφασιζει ο εθνικιστης για το πιος ζει και ποιος θα πεθαινει η για αλλες τιμωρίες. Αυτα αξιολογουνται απο τους θεσμους της δικαιοσυνης.
ΥΓ Η φυλετική καταγωγη των χρυσοαυγιτων δεν είναι απο την μακρυνη Μογγολία όπως εννοείς στο αρχικό σου μυνημα.