Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω εξακολουθώ να επιμένεω ότι σε ΄τετοιες περιπτώσεις απαιτείται κάτι ανάλογο

cebcceaccf81cf84cf85cf81ceb5cf82-cebaceb9-e1bd84cf87ceb9-e1bca5cf81cf89ceb5cf82-3.jpg

επιτέλους θα κάνουνκαι κάτι χρήσιμο

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας που λέγαμε.

Όλοι ξαφνικά διψάνε για αίμα, ξύλο, εκδίκηση, κρεμάλες, αυτοδικίες, γρήγορες λύσεις... Να πα να γαμηθούν οι νόμοι και τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου (ακόμα και του εγκληματία).

Σαφώς και όχι, μην γυρίζουμε πίσω σε Μεσαίωνα. Αλλά ρε μαν, σκέψου ότι όλοι φορτώνουν γιατί βλέπουν ατιμωρησία. Να σου δώσω παραδείγματα; Όσα θέλεις: Δίκες που γίνονται μετά από χρόνια, δολοφόνοι που τα γράφουν όλα στ΄ @@ τους και ξέρουν ότι πάλι έξω θα είναι, άνθρωποι που δεν εμφανίζονται πουθενά. Ας κοιτάξουμε λοιπόν να συμμαζευτούμε και να τα κάνουμε όλα καλύτερα και θα λυθούν μόνα τους όλα αυτά. Ας βάλει κάτω τον πάτο του ο οποιοσδήποτε - πες όποιον υπουργό ή κόμμα θέλεις - να λύσουν το πρόβλημα. Και δεν θα διψάει κανείς για αίμα, trust me.

Επισκέπτης
Σαφώς και όχι, μην γυρίζουμε πίσω σε Μεσαίωνα. Αλλά ρε μαν, σκέψου ότι όλοι φορτώνουν γιατί βλέπουν ατιμωρησία. Να σου δώσω παραδείγματα; Όσα θέλεις: Δίκες που γίνονται μετά από χρόνια, δολοφόνοι που τα γράφουν όλα στ΄ @@ τους και ξέρουν ότι πάλι έξω θα είναι, άνθρωποι που δεν εμφανίζονται πουθενά. Ας κοιτάξουμε λοιπόν να συμμαζευτούμε και να τα κάνουμε όλα καλύτερα και θα λυθούν μόνα τους όλα αυτά. Ας βάλει κάτω τον πάτο του ο οποιοσδήποτε - πες όποιον υπουργό ή κόμμα θέλεις - να λύσουν το πρόβλημα. Και δεν θα διψάει κανείς για αίμα, trust me.
ειδες που ερχεσαι στα λογια μου;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ειδες που ερχεσαι στα λογια μου;;

Όχι. Άλλο το να κάτσουν κάτω και να βρουν μία λύση και άλλο να πάω να ψηφίσω μιχαλοδιάκους και εγκληματίες. Το ότι δεν κάνει σωστά κάποιος την δουλειά του είναι το πρόβλημα. Και η λύση σίγουρα δεν είναι να πάω σε φασίστες, νεοναζί με iq Βλαδιβοστόκ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι. Μονο που ο τυπος ηταν ισοβιτης.

Και κατα πασα πιθανοτητα, αφου αλλαξε φυλακη, οι τυποι που τον σκοτωσαν δεν γνωριζαν καν το θυμα του. Απλα, σαδιστικα ενστικτα που βρηκαν αφορμη να τα απελευθερωσουν σε ενα περιβαλλον με στατιστικα ελαχιστες συνεπειες.

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν καυλωνω με θανατους τυπε... Μονο που χαρηκα για τους συγκενεις του φυλακα που νιωθουν δικαιωμενοι.

Μπερδεύεις την δικαιοσύνη με την εκδίκηση, είδες τι κάνουν οι πολλές ταινίες;

Αλλά όχι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μόλις πέθανε ο κρατούμενος αναστήθηκε ο φύλακας! Τελικά είχες δίκιο, δικαιώθηκαν οι συγγενείς του.  :headbang: :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν υπάρχουν όλοι υπάρχει συγκεκριμένος, είμαι κατά της θανατικής ποινής και το νόμου του Λιντς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον λυπάμαι...

πριν καμμιά ώρα περπατούσα στο πεζοδρόμιο και πέρασα δίπλα από μια τύπισσα ακριβώς την στιγμή που κάρφωνε την βελόνα στο χέρι της, σοκαρίστηκα από την σκηνή όμως την προσπέρασα όπως θα έκανε ο καθένας και συνέχισα τον δρόμο μου, μου πέρασε αστραπιαία από το μυαλό το ζήτημα της θανατικής ποινής και αναθεώρησα όσα πίστευα, τελικά νομίζω ότι οι έμποροι ναρκωτικών αξίζει να εκτελούνται το κερδίζουν με το σπαθί τους οι γαμημένοι

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Αυτό ακριβώς, ας κοιτάξουμε όλα αυτά να αλλάξουν. Όχι να αρχίζουμε να σκοτώνουμε κόσμο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ναι. Μονο που ο τυπος ηταν ισοβιτης. Και κατα πασα πιθανοτητα, αφου αλλαξε φυλακη, οι τυποι που τον σκοτωσανε δεν γνωριζαν καν το θυμα του. Απλα, σαδιστικα ενστικτα που βρηκαν αφορμη να τα απελευθερωσουν σε ενα περιβαλλον με στατιστικα ελαχιστες συνεπειες.

Ρε μαν, για γκλομπ διάβασα. Άρα είτε το έκαναν αυτοί που έχουν γκλομπ (=δεσμοφύλακες) ή αυτοί που επέτρεψαν να υπάρχουν γκλομπ (=δεσμοφύλακες). Γιατί φοβόμαστε τις λέξεις;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ρε μαν, για γκλομπ διάβασα. Άρα είτε το έκαναν αυτοί που έχουν γκλομπ (=δεσμοφύλακες) ή αυτοί που επέτρεψαν να υπάρχουν γκλομπ (=δεσμοφύλακες). Γιατί φοβόμαστε τις λέξεις;

Όπως αναφέρει στην έκθεσή του o ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο θάνατος του βαρυποινίτη προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα και κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από κλομπ ή αιχμηρό όργανο.

Τον σακάτεψαν οι μπάτσοι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Ναι. Μονο που ο τυπος ηταν ισοβιτης.

Και κατα πασα πιθανοτητα, αφου αλλαξε φυλακη, οι τυποι που τον σκοτωσαν δεν γνωριζαν καν το θυμα του. Απλα, σαδιστικα ενστικτα που βρηκαν αφορμη να τα απελευθερωσουν σε ενα περιβαλλον με στατιστικα ελαχιστες συνεπειες. (=δεσμοφυλακες)

Ναι, ωραια.

Απλα λεω οτι ο τυπος ηταν ηδη ισοβιτης οποτε δεν δικαιολογειται τιποτα απο την ατιμωρισια και την ελλειπη δικαιοσυνη. Επισης λεω οτι απο τη στιγμη που τον αλλαξανε φυλακες, οι δεσμοφυλακες που τον σκοτωσαν δεν ηταν συγγενεις ή φιλοι του θυματος (οποτε δεν δικαιολογειται η δολοφονικη αγανακτηση), απλα "σαδιστες που βρηκαν αφορμη να δρασουν σε ενα περιβαλλον με στατιστικα ελαχιστες συνεπειες".

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ναι, ωραια.

Απλα λεω οτι ο τυπος ηταν ηδη ισοβιτης οποτε δεν δικαιολογειται τιποτα απο την ατιμωρισια και την ελλειπη δικαιοσυνη. Επισης λεω οτι απο τη στιγμη που τον αλλαξανε φυλακες, οι δεσμοφυλακες που τον σκοτωσαν δεν ηταν συγγενεις ή φιλοι του θυματος (οποτε δεν δικαιολογειται η δολοφονικη αγανακτηση), απλα "σαδιστες που βρηκαν αφορμη να δρασουν σε ενα περιβαλλον με στατιστικα ελαχιστες συνεπειες".

Σαφώς και υπάρχει θέμα δικαιοσύνης και ειδικά των φυλακών, γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε. Και ίσως δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο κελί ο συγκεκριμένος με κάποιον που δεν πλήρωσε ΦΠΑ. Μην ανακαλύπτουμε πάλι τον τροχό, μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Λες ότι του άλλαξαν φυλακές, και; Λες εκεί που πήγε να μην ήξεραν ποιος είναι και τι έχει κάνει; Και μια χαρά δολοφονική αγανάκτηση υποθέτω ότι μπορεί να είχαν.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ο προοδευτικός στα δύσκολα φαίνεται. Αν είσαι από αυτούς που λένε 'σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι κατά της αυτοδικίας και της θανατικής ποινής αλλά αν πχ μου σκοτώσουν το παιδί θα τους σφάξω όλους' τότε τι να το κάνω;

εσυ ρε φωστηρα και αγιε ανθρωπε αν σου σφαξουν το παιδι σου πες "σεβομαι την ελληνικη δικαιοσυνη και ειμαι κατα της αυτοδικιας και της θανατικης ποινης" :jerking: :jerking: :jerking:

Κατα τη γνωμη μου ειναι τεραστιο πισωγυρισμα της δικαιοσυνης η καταργηση της θανατικης ποινης.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εσυ ρε φωστηρα και αγιε ανθρωπε αν σου σφαξουν το παιδι σου πες "σεβομαι την ελληνικη δικαιοσυνη και ειμαι κατα της αυτοδικιας και της θανατικης ποινης"

Συγγνώμη που θα απαντήσω αντί για τον Ξύδη αλλά αν μου είχαν σφάξει το παιδί.... Στα αρχίδια μου Ο-Λ-Α. Και ίσως να προτιμούσα να τον δω να ζει φυλακισμένος απ' το να ησυχάσει σε 1". Σίγουρα πάντως η λύση δεν είναι αυτή, δεν κάνεις κάτι το οποίο καταδικάζεις, δεν σκοτώνεις για να τιμωρήσεις κάποιον που σκότωσε γιατί θα έχεις έχεις σκοτώσει κι εσύ. Άρα έγινες ίδιος μ' εκείνον, σου αρέσει να είσαι ίδιος με έναν φονιά;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Συγγνώμη που θα απαντήσω αντί για τον Ξύδη αλλά αν μου είχαν σφάξει το παιδί.... Στα αρχίδια μου Ο-Λ-Α. Και ίσως να προτιμούσα να τον δω να ζει φυλακισμένος απ' το να ησυχάσει σε 1". Σίγουρα πάντως η λύση δεν είναι αυτή, δεν κάνεις κάτι το οποίο καταδικάζεις, δεν σκοτώνεις για να τιμωρήσεις κάποιον που σκότωσε γιατί θα έχεις έχεις σκοτώσει κι εσύ. Άρα έγινες ίδιος μ' εκείνον, σου αρέσει να είσαι ίδιος με έναν φονιά;

Σε περιπτωσεις αδικων φονων για μενα η μονη δικαιοσυνη ειναι αιμα για αιμα. Η εκδικηση ειναι μια μορφη λυτρωσης

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σαφώς και υπάρχει θέμα δικαιοσύνης και ειδικά των φυλακών, γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε. Και ίσως δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο κελί ο συγκεκριμένος με κάποιον που δεν πλήρωσε ΦΠΑ. Μην ανακαλύπτουμε πάλι τον τροχό, μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Λες ότι του άλλαξαν φυλακές, και; Λες εκεί που πήγε να μην ήξεραν ποιος είναι και τι έχει κάνει; Και μια χαρά δολοφονική αγανάκτηση υποθέτω ότι μπορεί να είχαν.
Λεω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν δικαιολογειται ο φονος τους Αλβανου απο καμια αγανακτηση για το συστημα δικαιοσυνης αφου ο Αλβανος ηταν ηδη ισοβιτης. Τι διαολο, αλβανικα γραφω?

Δεν δικαιολογειται η αγανακτηση σε βαθμο δολοφονιας του Αλβανου απο ανθρωπους που πιθανοτατα δεν γνωριζαν καν το θυμα του. Ακομη χειροτερα απο δεσμοφυλακες που υποτιθεται εχουν καποιου συγκριμενο ψυχολογικο προφιλ.

Και τελικα καταληγω οτι αφου δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τη δολοφονικη αγανακτηση των δεσμοφυλακων, πιστευω οτι επαιξαν ρολο τρια πραγματα. Η εξουσια που εχουν σε συνδυασμο με την ατιμωρησια του περιβαλλοντος που εδρασαν και φυσικα η παιδεια τους.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Εγώ λέω να γυρίσουμε στο μεσαίωνα και κάθε φυλακή να έχει και θάλαμο βασανιστηρίων και επίσης να επαναφέρουμε την θανατική ποινή και τις κρεμάλες στις πλατείες.

Άντε ρε μόγγολα χρυσαυγίτες απολίτιστα ζώα που θα αποφασίζετε ποιος αξίζει να ζει και ποιος να πεθαίνει.
τυπε μου εχεις μιλησει με δεσμοφυλακα να δεις πως ειναι η καθημερινοτητα τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom