CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 2.606
α!!! ειπα... γιατι σε κοβω μοβορικο κομμουνι...Ε τι? Το συζητάς??
α!!! ειπα... γιατι σε κοβω μοβορικο κομμουνι...Ε τι? Το συζητάς??
gianevan μερικοι δεν καταλαβαινουνΗ συντεταγμένη πολιτεία δια του νομικού της συστήματος σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ασφαλώς και δικαιούται λέω εγώ.
Αλλιώς αν ο άλλος είναι ισοβίτης και δραπετεύσει θα προτιμήσει να φάει 30 παρά να τον πιάσουν.
Και ουσιαστικά για κανέναν δεν θα πληρώσει, αφού ήδη ισοβίτης ήταν...
Ε καλά τώρα, αν το θύμα προέρχεται απ'τους άλλους, είναι πάντα πιο εύκολο..
Την δικαιοσύνη τη σέβομαι. αλλά αν μου πειράξει κάποιος το παιδί, ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑ.Ο προοδευτικός στα δύσκολα φαίνεται. Αν είσαι από αυτούς που λένε 'σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι κατά της αυτοδικίας και της θανατικής ποινής αλλά αν πχ μου σκοτώσουν το παιδί θα τους σφάξω όλους' τότε τι να το κάνω;
ναι το έχουμε παρατηρήσει... καταδίκη της πράξης των δεσμοφυλάκων αλλά τσιμουδιά για την πράξη του φονιά... λες και ο νεκρός δεσμοφύλακας δεν υπήρχε...
Η συντεταγμένη πολιτεία δια του νομικού της συστήματος σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ασφαλώς και δικαιούται λέω εγώ.
ναι το έχουμε παρατηρήσει... καταδίκη της πράξης των δεσμοφυλάκων αλλά τσιμουδιά για την πράξη του φονιά... λες και ο νεκρός δεσμοφύλακας δεν υπήρχε...
O Αλβανος πηγε απο ηλεκτροσοκ ή απο υπερβολικη δοση ξυλου
1) Ξερω οτι κανεις δεν θα πληρωσει και λυπαμαι.
2) Οσοι γραψατε/ειπατε "καλα να παθει", ψοφο σε σας και τα παιδακια σας (το εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραφω, σε αναλογες περιπτωσεις)
Α, και σκατα σε ο,τι ταφους σας βρισκονται, btw...
Αυτα τα ολιγα
Την δικαιοσύνη τη σέβομαι. αλλά αν μου πειράξει κάποιος το παιδί, ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑ.
Γιατί είναι όργανα της συντεταγμένης πολιτείας,που θα 'λεγε και ο Βορίδης.Και δε μου λες? Πέρα από την αμφισβητούμενη ισχύ του συγκεκριμένου, από πότε ένας δύο ή τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι εκφράζουν τη συντεταγμένη πολιτεία και μάλιστα κρίνοντας πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι "εξαιρετική"??
κάποια χέρια είναι μονίμως οπλισμένα.μαδριλενε ,στο συγκεκριμενο ζητημα ,οποιος πιστευει οτι με τετοια τακτικη θα εχει αποτελεσμα,ουτε τον νεκρο σεβεται ουτε τα παιδια του...απλα οπλιζει το χερι των επομενων φονιαδων... ;)
Εμένα κάτι μου λέει οτι δεν θα το πολυσκαλίσουν για τον δεσμοφύλακα τα μήντια...ούτε και εσείς οι φίλοι του νόμου και της τάξης...ετσι επιλεκτικη μνημη...
Φανταζομαι τα μουτρα τους σημερα το πρωι ,που μαθανε οτι πεθανε..... θα χανε παει το βραδυ για νανακια ευχαριστημενοι "τον γαμησαμε στο ξυλο τον μπουστη" και ετσ' και τελικα τους γαμησε ο αλβανος μια και καλη....
ετσι επιλεκτικη μνημη...
Αν με προλάβει το δικαστήριο δεν μπορώ παρά να περιμένω. Το θέμα είναι να προλάβω το δικαστήριο εγώ......προσεξε γιατι θα σε πουν ασυνειδητο και αμορφωτο
η σωστη απαντηση είναι θα περιμενω να γινει το δικαστηριο...
Λάθος είσαι.ναι το έχουμε παρατηρήσει... καταδίκη της πράξης των δεσμοφυλάκων αλλά τσιμουδιά για την πράξη του φονιά... λες και ο νεκρός δεσμοφύλακας δεν υπήρχε...