CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
:S ρε ηλια διονυσιου,τον αλβανο εννοω οτι κανανε ηρωα....παρτο αλλιως!και ο αλβανος ξεφτυλισμενος φονιας ηταν ρε φιλε
:S ρε ηλια διονυσιου,τον αλβανο εννοω οτι κανανε ηρωα....παρτο αλλιως!και ο αλβανος ξεφτυλισμενος φονιας ηταν ρε φιλε
Τι λες ρε παλιοκομμούνι?Δεν αντιλαμβάνεσαι ρε αχαΐρευτε το δράμα των σωφρονιστικών που σκοτώσανε τον αλβανό ρε αλήτη?To να κανεις ηρωα, τον καθε ξεφτιλισμενο φονια,ειναι λογικο δηλαδη?ΤΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ,το βρισκεις σωστο.....μαλιστα !!!!
Τι γκαρίζουμε τόσην ώρα;
η μαλακια των υπαλληλων του κρατους ηταν οχι οτι τον σκοτωσαν αλλα οτι δεν το εκαναν με το σωστο τροπο εξυπνα κι αργοτερα
λυπαμαι δεν λεει ετσι ο νομος θανατο γιατι εχουν και θεση ευθυνης και ειδικες γνωσεις και οπλα
μπραβο ρε γκαβουλιακα ευτυχως που εχουμε εσενα τοσο καιρο. Εγω παντως θα εισηγηθω και θανατο για γιατρους που κανουν ιατρικα λαθη και δεν σεβονται την ζωη
Τα εισαγωγικά είναι περιττά.Οι τύποι είναι κάργα δημοκράτες.Ο πολιτισμός είναι το μόνο που μας διαχωρίζει από τον κόσμο των ζώων.Συγχαρητήρια για τις <<δημοκρατικές>> σας απόψεις.
θα στο ξαναγραψω γιατι καταλαβαινεις οτι εσυ θεςζητωντας θανατο με σεβασμο βεβαια στην ανθρωπινη ζωη, και μετα μου λες για λογικη χαχαχαχαχαχααχχααχ τεσπα οτι ναναι
τι ελαφρυντικο θα εδινες σε εναν τυπο που βιαζει ενα παιδι ?
Δυστυχώς λόγω αυτών των νόμων και των δικαιωμάτων που τα επικαλείσαι ( και σε άλλη χώρα θα ήταν σαφώς πιο αυστηρό το πλαίσιο) το "σκορ" έληξε 3-1 υπερ ενός "ανθρώπου" που κακώς βρέθηκε εξ αρχής σε αυτή τη χώρα.Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας που λέγαμε.
Όλοι ξαφνικά διψάνε για αίμα, ξύλο, εκδίκηση, κρεμάλες, αυτοδικίες, γρήγορες λύσεις... Να πα να γαμηθούν οι νόμοι και τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου (ακόμα και του εγκληματία).
το ταιμινγκ ηταν σωστο παντως για μενα ... +1 στους μπατσους
Μαλακισμένη κότα εγώ δεν έχω παραθέσει-απαντήσει σε καμία από τις απίστευτες μαλακίες που έχεις γράψει τόσην ώρα διότι απαξιώ ακόμα και να σου απευθύνω τον λόγο.
Σάλτα και γαμήσου λοιπόν με κανέναν Πάκη μπας και ξαραχνιάσει το μουνί σου και μην ασχοληθείς ξανά με εμένα, διότι πάντα τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις, σκατόψυχη!!
και βεβαια είναι σωστο το τάιμινγκ ...ολοι εχουμε καταλαβει ότι τον εφαγαν επίτηδες και θα αθωωθουν και από πανω,
ερχονται εκλογες και η κυβερνηση πρεπει να δειξει τον δεξιο χαρακτήρα της μπας και παρει καμμια ψηφο από Χ.Α
Μιλαμε για αρρωστημενα μουνοπανα ,ουτε τα προσχηματα οι πουστηδες....εντελως ξεφτιλα,ουτε το θαρρος να βγουν και να πουν -τωρα που εσκασε το ξεφτιλικι τους-"εμεις το καναμε" για μην τους παρει η μπαλα ολους....και οποιος βεβαια νομιζει οτι το θεμα ειναι το αλμπανι ειναι γελασμενος....Τι λες ρε παλιοκομμούνι?Δεν αντιλαμβάνεσαι ρε αχαΐρευτε το δράμα των σωφρονιστικών που σκοτώσανε τον αλβανό ρε αλήτη?
Άπονη ζωή,τι κάνεις στους έρμους τους βασανιστές αυτού του τόπου...
και βεβαια είναι σωστο το τάιμινγκ ...ολοι εχουμε καταλαβει ότι τον εφαγαν επίτηδες και θα αθωωθουν και από πανω,
ερχονται εκλογες και η κυβερνηση πρεπει να δειξει τον δεξιο χαρακτήρα της μπας και παρει καμμια ψηφο από Χ.Α
εξηγησε της οτι δε περιμενεις απαντηση...
κανενας μουλος παιδαραστης , βιαστης και δολοφονος δεν εχει ελαφρυντικο
καλα της τα'πες
Ναι στα ντόπια ζώα,όχι στα ξένα.κάτι τέτοιο είχε γίνει και πριν λίγο καιρο με τα άλλα καλόπαιδα απο την αλβανία και κυρίως με τη δολοφονία της κοπέλας στην κόρινθο.
φέρτε και άλλους τετοια ζωα στη χώρα