Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γιατί?

ξέρεις ότι αν πιείς και οδηγήσεις έχεις μειωμένες δυνατότητες αποφυγής ατυχήματος... και όμως πίνεις και οδηγείς ... αρα έχεις πρόθεση να προκαλέσεις ετύχημα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
νομιζα ότι θα επιανες τον σαρκασμο  :dunno:

Οχι κυριος εγω δεν σαρκαζω ποτε οταν λέω θανατος στον φοροφυγα υπερχρεωμενο κτλ το εννοω εξαλλου ειμαι και αυτων των αποψεων .. :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιατί?

ξέρεις ότι αν πιείς και οδηγήσεις έχεις μειωμένες δυνατότητες αποφυγής ατυχήματος... και όμως πίνεις και οδηγείς ... αρα έχεις πρόθεση να προκαλέσεις ετύχημα...
Ρε φιλε δεν ειναι λογικη αυτη. Φυσικα ΚΑΝΕΙΣ δεν γουσταρει να χτυπησει ενα ατομο και να τρεχει μετα στα δικαστηρια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν μπορώ να διαβάζω μπαρούφες μαν σόρυ :)

τα λεω για εντυπωσιασμο μην νομιζεις εχω ορεξη να στο παιξω σι εσ αι για να φανω μαγκας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι ζορια τραβανε μερικοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γιατί?

Διαφωνω κάθετα, γιατι θεωρω οτι πρεπει τα ανομοια να εχουν διαφορετικη μεταχειριση.
Θεωρω διαφορετικη την απαξια μιας ληστειας μετα φονου, με ενα τροχαιο ατυχημα απο μεθυσμενο.
Κι ομως οπως το λες θα πρεπει να αντιμετωπιζονται το ιδιο.
Πού απορεις? Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τα λεω για εντυπωσιασμο μην νομιζεις εχω ορεξη να στο παιξω σι εσ αι για να φανω μαγκας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι ζορια τραβανε μερικοι

χαχαχα χαιρετισμούς στον γεροτζεπέτο ;) έφυγα :2on1:

Επισκέπτης
Αρα υφισταται αμεση αναγκη διαχωρισμου των φυλακών αναλογα με την χαμηλή ή υψηλή εγκληματικοτητα.
ρε φτιαχνεις αντιρατσιστικο νομο με 0-5 περιστατικα ρατσιστικης βιας και με σφαζουν μεσα στο σπιτι μου. Για ποιες συνθηκες στις φυλακες μιλας;;;
Πλακα μου κανετε εδώ μεσα; βαφτίζονται οι πρεζεμποροι χρηστες, οι δολοφονοι ψυχικα διαταραγμένοι και η μανα σου δεν μπορει να παει μονη μεχρι την τραπεζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι , οπως και η απομακρυνση των φυλακων απο τις πολεις
τοσες βραχονησιδες εχουμε
Η απομακρυνση των φυλακών απο τις πόλεις δεν ειναι κατι που με βρισκει αντιθετο.
Απλως δημιουργει προβληματα σε μεταγωγες, επισκεπτηρια, μεταβαση εργαζομενων κλπ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
το βαθύ χωριό έβαλε μπροστά τις πρακτικές μεθόδους του.

επουδενί δεν υποστηρίζω έναν δολοφόνο που μπήκε μέσα για ληστείες, δολοφονία και προέβει πάλι σε άλλο ένα έγκλημα κατά ζωής (ανεξάρτητα αν είχε ''ηθικό'' υπόβαθρο η πράξη του), όμως σε μια ακόμη και κατ' επίφασην δημοκρατική κοινωνία η ύπουλη αυτή αντεκδίκηση ενέχει κινδύνους πολύ πιο μακρυά από την ορατή γραμμή των γεγονότων.

Δίνει ένα ''μάθημα''.

Το ότι προχωρούμε με γοργότατο ρυθμό σε μια φασίζουσα κι ολοκληρωτική μορφή διακυβέρνησης -ναι γιατί για διακυβέρνηση κι εξουσιασμό πρόκειται, όχι εκπροσώπησή μας αλλά μονομερή κάλυψη, συγκάλυψη, προκάλυψη κλπ. συμφερόντων και πάσης φύσεως μονοπωλίων- νομίζω το νιώθουν αρκετοί εδώ μέσα με έναν ιδιαίτερο τρόπο και πάρα πολλοί εκεί έξω φυσικά.

Υπάρχουν νοσταλγοί του, υπάρχουν και πολέμιοι, εγώ ανήκω στους 2ους.

Νόμοι υπάρχουν, δεν τηρούνται γιατί οι άνθρωποι που είναι ταγμένοι με την ευθύνη της τήρησης των νόμων λειτουργούν μεροληπτικά επειδή οι προϊστάμενοί τους λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο κι οι παραπάνω και πάει λέγοντας. Οι νόμοι βγαίνουν για να καλύψουν συγκεκριμένες μικρές ολιγαρχικές ομάδες, αλλά καμμιά φορά η αδηφαγία τους, τις ξεμπροστιάζει κι έρχονται αντιμέτωπες με ότι έχουν βγάλει ως νόμο. Εκεί αναλόγως την περίσταση οι τοποτηρητές ρίχνουν στην αρένα κι ένα βαρύ χαρτί να φαγωθεί γιατί είναι κρίσιμη η υπόθεση αντίδρασης των ''πληβείων'', έτσι αποσυμπιέζεται κάπως ο θυμός.

Στο ρεζουμέ της χαοτικής ζούγκλας το σκορ ήρθε ισόπαλο 1:1
Στο ρεζουμέ της ανθρωπιάς το ισοζύγιο γαμήθηκε.

και που είμαστε ακόμα...τι έχουμε να δούμε...!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας που λέγαμε.

Όλοι ξαφνικά διψάνε για αίμα, ξύλο, εκδίκηση, κρεμάλες, αυτοδικίες, γρήγορες λύσεις... Να πα να γαμηθούν οι νόμοι και τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου (ακόμα και του εγκληματία).
εσύ μιλάς για τίποτε άλλο, γιατί είναι αυτός που παράγει βία,φασισμό,ρατσισμό κ.ο.κ.
και υπάρχει και αυτός που τον συντηρεί.
όταν 1 στις 2 αναρτήσεις σου πιπιλίζουν τέτοιες εμμονές τι περιμένεις;

Επισκέπτης
Η απομακρυνση των φυλακών απο τις πόλεις δεν ειναι κατι που με βρισκει αντιθετο.
Απλως δημιουργει προβληματα σε μεταγωγες, επισκεπτηρια, μεταβαση εργαζομενων κλπ.
πιστευω οτι αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα , πανω απο ολα η ασφαλεια των πολιτων
ποσες φορες εχει υπαρξει προβλημα με πολιτες γυρω απο τις φυλακες κορυδαλλου ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πιστευω οτι αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα , πανω απο ολα η ασφαλεια των πολιτων
ποσες φορες εχει υπαρξει προβλημα με πολιτες γυρω απο τις φυλακες κορυδαλλου ?
Θεωρω πραγματι οτι δεν ειναι μακρια η ημερα που οι φυλακες κορυδαλλου θα κλεισουν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο προοδευτικός στα δύσκολα φαίνεται. Αν είσαι από αυτούς που λένε αν πχ μου σκοτώσουν το παιδί θα τους σφάξω όλους' τότε τι να το κάνω;

Στα αρχίδια μου ο "προδευτισμός"!
Αν μου σκωτώσουν σκόπιμα το παιδί μου ασφαλώς και θα τους σφάξω ΟΛΟΥΣ και στ' αρχίδια μου οι συνέπειες! Άλλη απορία;

Εσύ στους δολοφόνους του παιδιού σου να τους πηγαίνεις λουλούδια σε κάθε επισκεπτήριο χαλβά, ε χαλβά!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ιατροδικαστής: Από πολλαπλές κακώσεις και χτύπημα με κλομπ ο θάνατος του βαρυποινίτη

ντάξει ξεκαυλώσατε οι χρυσαυγίτες ή διψάτε και γι' άλλο αίμα άλλη 'δικαιοσύνη';
Εισαι πολυ μαλακας η λιγο?
εσυ μηπως ηθελες να ζησει να σκοτωσει και αλλους?
μηπως θες να τον επαιρνες και στο σπιτι σου να τον υιοθετησεις???
κοιτα στον καθρεφτη κ δες ποιος ειναι το ζωο,ζωο.
τετοια τομαρια δεν αξιζουν να ζουν μετα απο τετοια πραξη.
ακου εκει τι ειπε ο ανθρωπος ρε...
τετοια ζωα ειστε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θεωρω πραγματι οτι δεν ειναι μακρια η ημερα που οι φυλακες κορυδαλλου θα κλεισουν.
Η να γινει φυλακη για οικονομικα εγκληματα και να γινει επιτελους μια φυλακη ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Επισκέπτης
Στα αρχίδια μου ο "προδευτισμός"!
Αν μου σκωτώσουν σκόπιμα το παιδί μου ασφαλώς και θα τους σφάξω ΟΛΟΥΣ και στ' αρχίδια μου οι συνέπειες! Άλλη απορία;

Εσύ στους δολοφόνους του παιδιού σου να τους πηγαίνεις λουλούδια σε κάθε επισκεπτήριο χαλβά, ε χαλβά!!
σε αυτο συμφωνω απολυτως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom