Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
η ποινή πρέπει να καλύπτει και το αίσθημα δικαίου μιας κοινωνίας φίλε, τα περί αναμόρφωσης κλπ ανήκουν κυρίως στην σφαίρα της θεωρίας που σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς απέχει, η κοινωνία και οι συνθήκες που επικρατούν θέτουν τα όρια ανοχής σε κάθε χρονική στιγμή απλά, όμορφα και δημοκρατικά

αλλά με την δική σου αίσθηση της δημοκρατίας αν η κοινωνία αποφασίσει να επανέλθει η θανατική ποινή θα οφείλεται στην αμορφωσιά της, αν δεν επανέλθει θα οφείλεται στο υψηλό μορφωτικό της επίπεδο που το απέτρεψε, είσαι ο αξιολογητής της μόρφωσης, είσαι φίλος :)

Η δική μου αισθηση της δημοκρατιας; Νομιζα οτι ειχες σπουδασει νομικα, και οτι ειχες εστω διδαχθει ως μαθηματα ειδικης επιλογης σωφρονιστικη, κειμενα αντεγκληματικης πολιτικής, εγκληματολογια κτλ. Εχεις αποψη για το αμερικανικο γερμανικο αγγλικο και ελληνικο σωφρονιστικο συστημα μπορεις σε παρακαλώ να μας κανεις μια περίληψη των διαφορων του και ποιες οι αντιθεσεις του με τις αποψεις μου; αφου θεωρεις οτι ειναι αποψεις μου

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πχ ακουει τους αλλους και νομιζει πως ειμαι τσομπανης ενω αλλο επαγγελμα κανω

εγώ που λέω μόνο αλήθειες όμως ;)

GIATROS(PSITHIROI).jpg
:thumbsup:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.776
Πόντοι
3.715
Τι σχέση έχει αυτό με την χα; Σχεδόν όλοι που ξέρω θα ήθελαν παρόμοια κατάληξη (κι ας μην το παραδέχονται).

ωραίους γνωστούς έχεις, γι'αυτό το λόγο ζούμε στην μπετονένια ζούγκλα, εξαιτίας σας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η δική μου αισθηση της δημοκρατιας; Νομιζα οτι ειχες σπουδασει νομικα, και οτι ειχες εστω διδαχθει ως μαθηματα ειδικης επιλογης σωφρονιστικη, κειμενα αντεγκληματικης πολιτικής, εγκληματολογια κτλ. Εχεις αποψη για το αμερικανικο γερμανικο αγγλικο και ελληνικο σωφρονιστικο συστημα μπορεις σε παρακαλώ να μας κανεις μια περίληψη των διαφορων του και ποιες οι αντιθεσεις του με τις αποψεις μου; αφου θεωρεις οτι ειναι αποψεις μου

κι εγώ νόμιζα ότι είχες σπουδάσει νομικά και ο μάριος επίσης δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)

επίσης ο μάριος τώρα που διαβάζει εγκληματολογία νομίζει ότι πήγαινες και έβλεπες σκηνές εγκλήματος και πτώματα όπως το σι ες άι :2on1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
κλασικός μηδενισμός, αδυναμία επιχειρημάτων :(

στο επιχειρημα θανατος στον θανατο και ας μην με γραφουν για παρανομο παρκαρισμα για να μην αυστηροποιηθούν οι ποινες σε βιαστες μονο μηδενιστικα μπορεις να απαντησεις. Δεν παρακολουθεις τι λεμε μονο να μου την πεις μανα μου; χαχαχα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πχ ακουει τους αλλους και νομιζει πως ειμαι τσομπανης ενω αλλο επαγγελμα κανω
Οχι ρε μαλακα, ξερω οτι εισαι ιατρικος επισκεπτης.
Τωρα με τα γενοσημα  σε κοβω να παιρνεις συνταξη.  :zfuck:

Επισκέπτης
στο επιχειρημα θανατος στον θανατο και ας μην με γραφουν για παρανομο παρκαρισμα για να μην αυστηροποιηθούν οι ποινες σε βιαστες μονο μηδενιστικα μπορεις να απαντησεις. Δεν παρακολουθεις τι λεμε μονο να μου την πεις μανα μου; χαχαχα
νομιζα ότι θα επιανες τον σαρκασμο  :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
κι εγώ νόμιζα ότι είχες σπουδάσει νομικά και ο μάριος επίσης δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)

επίσης ο μάριος τώρα που διαβάζει εγκληματολογία νομίζει ότι πήγαινες και έβλεπες σκηνές εγκλήματος και πτώματα όπως το σι ες άι :2on1:

πηγαιναμε και βλεπαμε πτωματα οντως  στην εγκληματολογια καναμε και εργασια πανω σε πτωμα αυτο τι σχεση εχει;

απαντηση εχεις η εξυπναδες μονο ;πες μου που διαφωνεις με το σωφρονιστικό μας συστημα και αν εμαθες ποτε για ποιο λογο διαμορφωθηκε ετσι εστω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πηγαιναμε και βλεπαμε πτωματα οντως  στην εγκληματολογια καναμε και εργασια πανω σε πτωμα αυτο τι σχεση εχει;

απαντηση εχεις η εξυπναδες μονο ;πες μου που διαφωνεις με το σωφρονιστικό μας συστημα και αν εμαθες ποτε για ποιο λογο διαμορφωθηκε ετσι εστω
Το αντικειμενικα ζητούμενο με το σωφρονιστικο συστημα, ειναι οτι πρεπει οι συνθηκες διαβιωσης στις φυλακες να βελτιωθουν.

Επισκέπτης

σωφρονιστικο ένα συστημα που μπαινεις για κλοπη και βγαινεις με μαστερ στο εμποριο ναρκωτικών;
Ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σωφρονιστικο ένα συστημα που μπαινεις για κλοπη και βγαινεις με μαστερ στο εμποριο ναρκωτικών;
Ελεος :headbang: :headbang: :headbang:
Αρα υφισταται αμεση αναγκη διαχωρισμου των φυλακών αναλογα με την χαμηλή ή υψηλή εγκληματικοτητα.

Επισκέπτης
Το αντικειμενικα ζητούμενο με το σωφρονιστικο συστημα, ειναι οτι πρεπει οι συνθηκες διαβιωσης στις φυλακες να βελτιωθουν.
αυτό είναι το πρόβλημα και λυνεται αν βγαλεις οφ τους βαρυποινητες
με πρόλαβες μαν παίζει να είσαι εκείνος που έχει παρεξηγηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα χωρίς πλάκα :think:
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom