erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
η ποινή πρέπει να καλύπτει και το αίσθημα δικαίου μιας κοινωνίας φίλε, τα περί αναμόρφωσης κλπ ανήκουν κυρίως στην σφαίρα της θεωρίας που σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς απέχει, η κοινωνία και οι συνθήκες που επικρατούν θέτουν τα όρια ανοχής σε κάθε χρονική στιγμή απλά, όμορφα και δημοκρατικά
αλλά με την δική σου αίσθηση της δημοκρατίας αν η κοινωνία αποφασίσει να επανέλθει η θανατική ποινή θα οφείλεται στην αμορφωσιά της, αν δεν επανέλθει θα οφείλεται στο υψηλό μορφωτικό της επίπεδο που το απέτρεψε, είσαι ο αξιολογητής της μόρφωσης, είσαι φίλος
Η δική μου αισθηση της δημοκρατιας; Νομιζα οτι ειχες σπουδασει νομικα, και οτι ειχες εστω διδαχθει ως μαθηματα ειδικης επιλογης σωφρονιστικη, κειμενα αντεγκληματικης πολιτικής, εγκληματολογια κτλ. Εχεις αποψη για το αμερικανικο γερμανικο αγγλικο και ελληνικο σωφρονιστικο συστημα μπορεις σε παρακαλώ να μας κανεις μια περίληψη των διαφορων του και ποιες οι αντιθεσεις του με τις αποψεις μου; αφου θεωρεις οτι ειναι αποψεις μου